SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.
Ukážte nám, ako sa vedia aj oteckovia o deti pekne starať 🙂
Pošlite nám fotku vášho partnera do tohto Fóra, ako sa stará o vaše dieťatko – či už pôjde o kúpanie, kŕmenie, prebaľovanie, hranie alebo akúkoľvek aktivitu, ktorú si spolu vaše dieťatko s oteckom užívajú. Ukážte vášho partnera v jeho najdôležitejšej úlohe.
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, s malým prekvapením pre otecka.
Balíček kozmetiky obsahuje: BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI krémové mydlo Ultra Soft, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l, BUPI mydlo na škvrny + prekvapenie pre otecka.
Súťaž trvá od 25.5. do 30.5.2015
V nedeľu 31.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najmilších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

Ja s dcerkou mame to stastie, ze mame milujuceho a starostiveho tatinka 🙂 Od prvej chvile ako sme prisli z porodnice mi s malou vo vsetkom pomaha, stara sa o nu, nakrmi ju, ked je treba prebali ju, zahra sa s nou, ide s nou von a najnovsie ju kupe uz len on, tak sa im to obom zapacilo, ze mu tato mila povinnost uz zostala 🙂 Cez vikendy chodia spolu cez obed aj spavat...Na ukazku pridavam zopar fotiek
Krásna tema! Nás tatinko zvládol všetky činnosti súvisiace so starostlivosťou a našu dcérku na jednicku a keďže už máme "veľkú" 2,5 ročnú slečnu zauca ju do kucharskeho umenia,ktoré má ako svoje hobby,keď mamička oddychuje s dvoma drobcami v brusku aby sme všetky tie radosti s babetkami mohli zažiť znova 😉😉A samozrejme dáva nám veľa lásky čo je najdôležitejšie!!! Lubime ta tatinko 💞
Milé mamičky, ďakujeme za všetky krásne fotky, ktoré ste nám už stihli poslať. Tešíme sa na ďalšie... 🙂
...
Nas tatino s Jakubkom ako spolu kosia travu 😉))
Filip a Filip. Otec a syn. Láska na prvý pohľad! Prvýkrát som svojho priateľa videla plakať keď náš synček uzrel svetlo sveta. A práve vtedy sa z nich stala nerozlučná dvojka. Robia spolu fakt všetko to by som tu zaspamamovala keby som chcela pridať všetky fotky 😂ale aspoň takto v skratke prvá fotka fandíme našim😊druhá Filipokova prvá šibačka a tretia moji davaja chlapci s našou fenkou. Nerozlučná partia 😉😘
@magimary Milá mamička, mate krasnu "chlapsku" rodinku. Ja mam doma chlapov dvoch a je ich niekedy plny dom, ked sa rozblaznia... u vas to musi byt niekolkonasobne vacsia zabava. Mate moj velky obdiv a aj Vas manzel za to, ze Vam tak krasne pomaha... 🙂
@michaela_bupi ďakujem veľmi pekne 😵
veru, mám doma chlapinec 😀 😅
ale milujem všetkých mojich chlapov, nevymenila by som ich za nič na svete-
od prvého po posledného, všetci sa vedia starať o bábätká /najmenší o bábiky 😅 / ako veľkí správni tatkovia 😵

Tak nás ocko má veeeeela úloh, a jeden jed dolezitejsi ako druhy 😀 no ale to najdolezitejsie je - byt s detmi a dat im lásku 🙂 a tak sa spolu hrajú... alebo nosi starsieho v krku...alebo spolu spinkajú...alebo prerábajú dom... no hlavne ze sú spolu 🙂