icon

SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.

michaela_bupi
25. máj 2015

Ukážte nám, ako sa vedia aj oteckovia o deti pekne starať 🙂
Pošlite nám fotku vášho partnera do tohto Fóra, ako sa stará o vaše dieťatko – či už pôjde o kúpanie, kŕmenie, prebaľovanie, hranie alebo akúkoľvek aktivitu, ktorú si spolu vaše dieťatko s oteckom užívajú. Ukážte vášho partnera v jeho najdôležitejšej úlohe.
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, s malým prekvapením pre otecka.

Balíček kozmetiky obsahuje: BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI krémové mydlo Ultra Soft, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l, BUPI mydlo na škvrny + prekvapenie pre otecka.

Súťaž trvá od 25.5. do 30.5.2015

V nedeľu 31.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najmilších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.

SÚŤAŽ s Bupi BABY na celý týždeň.
sunibrutal
25. máj 2015

Tak nás ocko má veeeeela úloh, a jeden jed dolezitejsi ako druhy 😀 no ale to najdolezitejsie je - byt s detmi a dat im lásku 🙂 a tak sa spolu hrajú... alebo nosi starsieho v krku...alebo spolu spinkajú...alebo prerábajú dom... no hlavne ze sú spolu 🙂

poly2406
25. máj 2015

🙂

januska9656
25. máj 2015

Ocko je Paťkova najväčšia láska :*

marisa90
25. máj 2015

Ja s dcerkou mame to stastie, ze mame milujuceho a starostiveho tatinka 🙂 Od prvej chvile ako sme prisli z porodnice mi s malou vo vsetkom pomaha, stara sa o nu, nakrmi ju, ked je treba prebali ju, zahra sa s nou, ide s nou von a najnovsie ju kupe uz len on, tak sa im to obom zapacilo, ze mu tato mila povinnost uz zostala 🙂 Cez vikendy chodia spolu cez obed aj spavat...Na ukazku pridavam zopar fotiek

zuzana2302
25. máj 2015

Veľa oteckov si mysli, že byť na materskej a starať sa o malého drobca je jednoduché ale keď sa to stane realitou tak veľa z nich pochopí že to nieje také jednoduché ako si najprv mysleli. Náš ocinko nám pomáha ako môže keď je doma tak sa snaží nám venovať všetko svoj čas 🙂

moni244
25. máj 2015

osobný uspáčav, to mu išlo vždy super

mattkav
25. máj 2015

Krásna tema! Nás tatinko zvládol všetky činnosti súvisiace so starostlivosťou a našu dcérku na jednicku a keďže už máme "veľkú" 2,5 ročnú slečnu zauca ju do kucharskeho umenia,ktoré má ako svoje hobby,keď mamička oddychuje s dvoma drobcami v brusku aby sme všetky tie radosti s babetkami mohli zažiť znova 😉😉A samozrejme dáva nám veľa lásky čo je najdôležitejšie!!! Lubime ta tatinko 💞

michaela_bupi
autor
25. máj 2015

Milé mamičky, ďakujeme za všetky krásne fotky, ktoré ste nám už stihli poslať. Tešíme sa na ďalšie... 🙂

erika630
25. máj 2015

Náš tatino to som nou vie - zvláda ma nakŕmiť, prebaliť, pospať si a aj poumývať na jedničku s hviezdičkou. 🙂 Dokonca ma učí aj bicyklovať - Nie je s nami každý deň, pretože musí zarábať korunky ale keď je s nami tak maminke veľmi pomáha 🙂

juliet221
25. máj 2015

kedze je nas tatino veeeeeeeeee lmi vytazeny a kupanie nestiha tak si svoje deti najviac uziva v prirode kde sa im venuje na 110 %

oriesok
25. máj 2015

náš tatino je náš zabávač 🙂 často nás bráva na kadejaké výlety a vždy na nich vymyslí aj nejakú zábavu 🙂 čo by neurobil pre svoje deťúrence 🙂

miroslavan
25. máj 2015
novallae
25. máj 2015

Adamko a tato

magimary
25. máj 2015

...

magimary
25. máj 2015

Náš dokonalý tatik, tatinko, tatinček 😵
vie úplne všetko,
len to mliečko sa mu zatiaľ nepodarilo vytvoriť...ale keby mohol, tak aj dojčí, tak miluje všetky naše deti...i mňa 😅 😵 😵 😵

smolinka024
25. máj 2015

Nas tatino s Jakubkom ako spolu kosia travu 😉))

smolinka024
25. máj 2015

Nas tatino s Jakubkom ako spolu kosia travu 😀

ludka140281
25. máj 2015

náš tato je zlato 🙂

ada90
25. máj 2015

Náš tatík , ktorý spraví všetko pre svoju princezničku Viktorku ♥ vie jej navariť, prebaliť, pomojkať, pošaliť sa, naučiť ju /hlavne hlúposti :D / ,pokočikovať a najviac na svete ju vie ľubiť ;) no a mame velmi vela fotiek s tatikom tak aspon tieto pridavam 🙂

zdenkakarolina
25. máj 2015

Náš ocinko zvládne každú situáciu a preto ho milujeme.

ekinka82
25. máj 2015

Snažím sa manželke pomáhat 🙂

evyttka
25. máj 2015
dobakovaiveta
25. máj 2015

U nás malého kupka len manžel kedže ja mám problem s chrbticou a nemôžem maleho brať na ruky.. a včeobecne so všetkým mi pomáha manžel

ivka_jarko
25. máj 2015

Naoblubenejsia spolocna cinnost mojich dvoch lasok ;)

lenka1208
25. máj 2015

najradsej visim dolu hlavou ked som s ocinom 🙂

peta2108
25. máj 2015

Filip a Filip. Otec a syn. Láska na prvý pohľad! Prvýkrát som svojho priateľa videla plakať keď náš synček uzrel svetlo sveta. A práve vtedy sa z nich stala nerozlučná dvojka. Robia spolu fakt všetko to by som tu zaspamamovala keby som chcela pridať všetky fotky 😂ale aspoň takto v skratke prvá fotka fandíme našim😊druhá Filipokova prvá šibačka a tretia moji davaja chlapci s našou fenkou. Nerozlučná partia 😉😘

michaela_bupi
autor
25. máj 2015

@magimary Milá mamička, mate krasnu "chlapsku" rodinku. Ja mam doma chlapov dvoch a je ich niekedy plny dom, ked sa rozblaznia... u vas to musi byt niekolkonasobne vacsia zabava. Mate moj velky obdiv a aj Vas manzel za to, ze Vam tak krasne pomaha... 🙂

magimary
25. máj 2015

@michaela_bupi ďakujem veľmi pekne 😵
veru, mám doma chlapinec 😀 😅
ale milujem všetkých mojich chlapov, nevymenila by som ich za nič na svete-
od prvého po posledného, všetci sa vedia starať o bábätká /najmenší o bábiky 😅 / ako veľkí správni tatkovia 😵

lussy218
25. máj 2015

Náš ocko pomáha s dvojičkami ako sa len dá 🙂 Aj keď príde unavený s práce, nikdy nepovie nie 🙂

ninelik
25. máj 2015

náš tatino v akcií 🙂