takych cajom na ukludnenie je velmi vela ja som par vyskusala a zabralo, spala som ako babatko 🙂 ani v noci som sa nebudila ani nic take 🙂
@fuska som si to zle precitala a nepozerala som jej prosil kolko ma deticiek.. chybicka sa bloudila 🙂 ale aj tri je pekny pocet 🙂
@adeli79 to je krasne ze mate 4 deticky, musi to byt kopu radosti 🙂
@trudka4 tak na vecer vsetkym spravit take chute :P
ja by som to urcite nikdy tak neriesila ze doma.. predsa len v nemocnici je vacsia istotu ked nastanu nejake komplikacie ze sa o vas postaraju
ja sa pridam asi od 1.5., ak to znovu neposuniem, baby ja to nejako nedokazem sa donutit.. ako to robite?
@kotatko1232 6eur jedny cestoviny?? fuu to je riadna cena.. vobec ma netesi to ze tie zdrave potraviny su take drahe :(
@anitta41 my mame doma prevazne iba bavlnene postelne pradlo, myslim si ze prave bavlna patri medzi najkvalitnejsie materialy. Medzi akymi materialmi sa rozhodujes?
ja som mu kupila auticko , nejake oblecenie dostane a este kopu inych hraciek
musim vyskusat aj ja ten recept ked je taky dobry 🙂
@ninus22 s chuti som sa zasmiala :D
minule som isla po ulici a videla som chlapa behat s kocikom, bolo to super vidiet ze aj chlap takto zoberie svoje dieta na beh 🙂
a uz ju mate aj doma? nemas nejaku fotku ze aku ste si nakoniec vybrali? by som ju chcela vidiet 🙂
nas maly nikdy nechcel dlho spat hodinu spal a potom sa zobudil a uz nie a nie zaspat
@fivecat tak to dobre robis, my to mame tak ze ja som puntickar, ale snazim sa to obmedzovat a ked moj muz nieco uprace tak sa z toho tesim a nekritizujem
@sorciera24 to kde sa taki chlapi rodia? :D 🙂
@kitti0503 neviem ti to takto povedat ale myslim ze pokial beries femibion tak by si inofolic brat nemala a zase opacne. Bud jedno alebo druhe, zas netreba to so snazenim prehanat 🙂
@nika266 velmi pekna torticka, ste sikovna 🙂
@gucz mnaam vyzera to super 🙂 zacali mi sliny tiect 🙂
mojim bylinkam v byte sa tiez moc nedarilo
ja to radsej nebudem ani pocitat.. ked nebudem vediet presnu sumu nebude ma to aspon az tak trapit..
@fuska ono castokrat ani smotanu netreba davat 🙂