icon

Aké koníčky majú vaši muži?

maty112
6. máj 2024
janickacrazy
6. máj 2024

@maty112 autá, motorky, bicykel 😁

zafir01
6. máj 2024

@maty112 poľovníctvo, horská cyklistika, offroad, sledovanie dokumentov

petamich
6. máj 2024

@maty112 moj muz si doma programuje a potom este chodi do fitka, obcas squash

vyrovnanaosoba
6. máj 2024

@maty112 vŕtať sa v minulosti 🤣🤣 A okrem toho svoje auto, a zbiera staré veci. Ako gramofóny, rádia, atď.

marcellka32
6. máj 2024

Bicykel...ale tak riadne denne 80 km, Sagan

dagas
6. máj 2024

@maty112 turistika

scila
6. máj 2024

@maty112 psov - stále s nimi chodí po cvičákoch, tréningoch, súťažiach.... obrana, poslušnosť... všade samé chlpy, rozhrabaný dvor, obžuté rastliny...parádička

anjelicek26
6. máj 2024

Muž hra dva tri krat v tyzdni tenis, veľa jazdí na biku, každý druhu nedeľu s kamošmi hra futbal, tu druhu nedeľu chodí lietať - to väčšinou berie synov zo sebou, o dve hodiny su tak pri mori ako vylet... inak robí hodiny na veží a naviguje lietadla,ked ma čas a teda je prezidentom pánskeho charitatívneho klubu tu lokalne,to zaberá asi najviac času... ma toho viac ako dost😅

nwnw
7. máj 2024

@maty112 všetky možné športy. Už len redukuje haraburdie doma podla zranení

deninka233
7. máj 2024

Keď tak čítam, tak môj muž má len jeden koníček - PC hry, konkrétne simulátory (električka, vlak, metro, lietadlo..) ináč nula bodov. Čo pozerám, že koľko toho majú niektorí muži, že wow!

miadi
7. máj 2024

Auta motorka drone elektronika konspiracne teorie cestovanie .

zuzulka558
7. máj 2024

Mame spoločné, turistika, výlety z detmi a zo staršou chodí na ferraty,,, samozrejme aj bicykle ešte,,, momentálne za mojim chrbtom si chcú vybaviť pád z lietadla nemôže napadnúť pravý názov 😅😅 mne sa to nepáči no oni sú jedna krv nepomôžem si, len dúfam ze je to od 18 radšej ani nezistujem

heln
7. máj 2024

@maty112 akvaristika

1fifinka1
7. máj 2024

Môj ma rad prírodu, teda obaja milujeme hubarcenie, a rad pozoruje zvieratá a zbiera zhody jelenie, teda hľadá, a tiež prírodopisne filmy a dokumenty, miluje aliasku, a seriál život pod bodom mrazu 😁 to ale pozeráme casto spolu, on by tak ale žil, ja nie. 🙈🙈 A rad vyraba z dreva praktické lavičky, stojany a také pre nás doma.

laurita285
7. máj 2024

Elektronika, fototechnika, autá, smart inštalácia a pod

radkaradix
7. máj 2024

beh, turistika, akvaristika, zahradkarcenie, lego, zbierka anglicakov

martinmmartin
7. máj 2024

magnety

sense
7. máj 2024

Vlaky, mtb, beh, vysokohorská turistika, skialpin, sneznice, knihy, varenie a pečenie ☺️

tiezjedna
7. máj 2024

naše firmy, rodina, cestovanie, občas pinec. Ale cestovanie nám zaberá takmer všetok voľný čas, takže na ostatné priestor moc nezostáva...

fido69
7. máj 2024

Som myslel, že aspoň jedna z vás napíše sex. Ale samých esexuálov máte doma. 😂

kiki68
7. máj 2024

@maty112 astrofotografia, astronomia a potom urcite fitness a tiez zahrada ( pestovanie plodin)

luccija
7. máj 2024

@maty112 hral hokejbal 2x do týždňa, ale zničil si chrbticu, tak ma teraz stopku.A inak záhrada stále niečo strihá, presádza, má 2 akvária, s nami bicykel, turistika, chodí na hokej s kolegami.A v TV cestovateľské reportáže a hlavne drogy, mafia to rád pozera

buberova
7. máj 2024

Tiež len počítačové hry 🤣🤣🤣

ssimusska
7. máj 2024

@maty112 box/mma, fitko, futbal, turistika, počítačové hry už tak moc nie - od nového roka nemal pc na hry zapnutý a ešte práca okolo domu

libusak
7. máj 2024

Motorky, bike, turistika a rybarstvo. Spolocne hobby mame motorky

simca06022011
7. máj 2024

@1fifinka1 juuuj 🤩

gab
7. máj 2024
lenka.25
7. máj 2024

Box , bike , autá a sex 😜

floren