Aké koníčky majú vaši muži?
@maty112 vŕtať sa v minulosti 🤣🤣 A okrem toho svoje auto, a zbiera staré veci. Ako gramofóny, rádia, atď.
Bicykel...ale tak riadne denne 80 km, Sagan
Muž hra dva tri krat v tyzdni tenis, veľa jazdí na biku, každý druhu nedeľu s kamošmi hra futbal, tu druhu nedeľu chodí lietať - to väčšinou berie synov zo sebou, o dve hodiny su tak pri mori ako vylet... inak robí hodiny na veží a naviguje lietadla,ked ma čas a teda je prezidentom pánskeho charitatívneho klubu tu lokalne,to zaberá asi najviac času... ma toho viac ako dost😅
Keď tak čítam, tak môj muž má len jeden koníček - PC hry, konkrétne simulátory (električka, vlak, metro, lietadlo..) ináč nula bodov. Čo pozerám, že koľko toho majú niektorí muži, že wow!
Auta motorka drone elektronika konspiracne teorie cestovanie .
Mame spoločné, turistika, výlety z detmi a zo staršou chodí na ferraty,,, samozrejme aj bicykle ešte,,, momentálne za mojim chrbtom si chcú vybaviť pád z lietadla nemôže napadnúť pravý názov 😅😅 mne sa to nepáči no oni sú jedna krv nepomôžem si, len dúfam ze je to od 18 radšej ani nezistujem
Môj ma rad prírodu, teda obaja milujeme hubarcenie, a rad pozoruje zvieratá a zbiera zhody jelenie, teda hľadá, a tiež prírodopisne filmy a dokumenty, miluje aliasku, a seriál život pod bodom mrazu 😁 to ale pozeráme casto spolu, on by tak ale žil, ja nie. 🙈🙈 A rad vyraba z dreva praktické lavičky, stojany a také pre nás doma.
Elektronika, fototechnika, autá, smart inštalácia a pod
beh, turistika, akvaristika, zahradkarcenie, lego, zbierka anglicakov
magnety
Vlaky, mtb, beh, vysokohorská turistika, skialpin, sneznice, knihy, varenie a pečenie ☺️
naše firmy, rodina, cestovanie, občas pinec. Ale cestovanie nám zaberá takmer všetok voľný čas, takže na ostatné priestor moc nezostáva...
Som myslel, že aspoň jedna z vás napíše sex. Ale samých esexuálov máte doma. 😂
Tiež len počítačové hry 🤣🤣🤣
Motorky, bike, turistika a rybarstvo. Spolocne hobby mame motorky
@1fifinka1 juuuj 🤩
@andrea2323 😅
Box , bike , autá a sex 😜
Vojenská história
Robi nabytok

@maty112 autá, motorky, bicykel 😁