icon

Aké krémy zaberú na strie po tehotenstve?

simatko1
11. jan 2011

strie zmiznu,alebo aspon troska zblednu,ja som zo seba zufala..malinky je sice to najkrajsie co som v zivote mohla dostat,ale teda,pribrala som 20 kil a v poslednom mesiaci sa mi porobili strie a je to hroznee,mate nejake skusenosti s nejakymi ucinnymi kremikmi?dakujem

marcela1992
15. jún 2012

ja som si kúpila nivea olej Q10 a velmi si ho chvalim,strie su svetlejsie a pokozka ovela hladsia

lenka3103
6. júl 2012

Mne najviac zabral olej na strie od Eucerinu a natierala som sa aj po porode a pekne strie stahoval a aj dost zosvetlil, len skoda, ze som si ho kupila az v 8 mesiaci ked uz som mala strii dost vela okrem bruska, to som natierala vo velkom a mam tam minimum strii.

lulu73
10. aug 2012

Mne super zabral krem na strie na nohach aj prsiach,taka zeleno biela tuba z lekarne Alhydran. poradila mi ho kamoska, ktorej vyberali znamienko na prsniku a pouzivala ho na hojenie rany a zistila ze jej zmizli aj strie🙂)

lenkadovolenka
4. okt 2012

Moja mamina má úplne čistú pleť ako kojenec, žiadne strie a ja som ešte nebola ani tehotná a na zadku a bokoch ich mám toľko, že ma ide poraziť 😠 takže to asi nebude len genetikou, alebo sa musím pozrieť na riť aj otcovi 😀 jednoznačne však hľadám niečo, čo mi aspoň ako tak pomôže a tak vyskúšam asi ten Eucerin, alebo ten šípkový olej.....uvidíme....inak v puberte, keď sa mi spravili strie na prsiach, tak tie už vôbec nevidno, zmizli..... 😕 ale tomu zadku a bokom musím pomôcť voľajako, tak vďaka za rady 😉

visage1974
30. nov 2012

ja som pouzivala na strie z oriflamu je to zjemnujuci krem a pouzivala som ho aj pocas tehotenstva ukludnuje zjemnilo mi to na 80%

maser
21. feb 2013

Po nete sú rôzne prípravky . Dôležité je začať hneď na začiatku tehotenstva a aj v priebehu tehotenstva. Tieto olejčeky zvláčnujú, zjemnujú a zvyšujú pružnosť pokožky. Výborne sa hodia ako prevencia vzniku strí pri redukcii hmotnosti, zvlášť ked postupujete rýchlo 🙂 Osobne mám s týmito olejmi dobré skúsenosti.

laika44
27. feb 2013

Koupila jsem si 3 krémy proti striím a nejpříjemnější pro mě byl krém Elasti-Q exclusive. Vůbec mi nevadila jeho jemná vůně, ty ostatní mi vadily. Příjemně se roztíral a hlavně se mi neudělala žádná strie. Je skvělý,po porodu jsem se taky snažila mazat a kůže na bříšku se mi rychleji zatáhla. Hlavně je to osvědčená značka..tak ho zkus

andulka444
23. mar 2013

Já mám nejlepší zkušenost s elasti-q exclusivem, je to ověřená značka a pomohl. Když jsem měla strie které mi vznikly rychlým přibráním tak mi rychleji zesvětlily a zjemnily. V těhotenství se mi díky němu neudělaly nové.,

dana_l
25. máj 2013

precitajte si ako mozete predist popraskanej pokozke, netyka sa to len tehotnych ale i "netehotnych" zien.
http://zivot.azet.sk/clanok/13726/strie-da-sa-i...
v skratke:
1. sportujte
2. sledujte si hmotnost
3. kremujte pokozku aby bola pruzna
4. masaz pokozky
5. zdravotne poruchy v organizme

inak ako uz takmer vsetky pisali - kremy vam nezarucia ze ich nedostanete. je to skor geneticky dane. ale ako pisu v clanku mozete pomoct predist urcitymi zivotnymi navykmi. (nie len ked ste tehotne)

chempeel
2. dec 2013

Strie sa úplňe odstrániť nedajú, ale sa dajú viditeľne zlepšiť. pomohol mi chemický peeling. ak máte otázky, kľudne mi napíšte.

benny35
2. dec 2013

velmi vela člankou a pisania a čitania a otazok no odpovede nepomahaju.Ja mam po 2 porodoch a 2 potratoch a žiadne strie, pri oboch som pribrala 8,5kg nikdy som sa nenatierala-bruško a vôbec to nezaleži na tom čí ste alebo nie tehotna.Strie vyjdu na javo ked za kratky čas naraz priberiete a je to, nikdy by som neverila ale strie maju aj chlapi.Môj mladši syn pribral 14kg ma strie tušim všade najviac na križoch okolo podpazuši aj na stehnach ja viem poviete to je chlap,tomu to nevadi-neverte tomu.Nikdy uplne nezmiznu,len trocha zbelaju,možno trocha pocvičit ak sa da ,pitny režim dodržiavat aj v zime a natierat kremom čo použivate najčastejšie

lencika
30. mar 2014

s nazorom ze strie uplne zmiznu musim len suhlasit daju sa len zjemnit, ja uz dlho pouzivam krem proti striam od Bepanthenu a velmi mi pomohol a cvicim a vela pijem vody

mariapotka
23. apr 2014

keď raz máš strie už ťažko s nimi niečo urobíš ☹ viem podľa seba, môžeš ich len zmierniť a skryť…mne pomohol krém od Elasti-qu, mala a aj mám strie na stehnách a na prsiach ale ten krém mi dosť pomohol, nie sú už také výrazné a aj v plavkách mám lepší pocit 🙂

modrofuzik11
8. máj 2014

mne pomaha bepanthen proti striam. po prvych dvoch detoch mam strie na stehnach, tie som podcenila a nekremovala. po bepathene je to lepsie. nie su take viditelne.

milota164
24. máj 2014

tiez pouzivam krem proti striam od bepanthenu, skoda ze som ho nemala hned od zaciatku tehotenstva, ale ciastocne pomohol aj teraz

lenkapast
29. máj 2014

Ja bepanthen som neskúšala, mne pomohol elastiq krém exclusive ten je na prevenciu proti novým aj na tie už vzniknuté, vždy som mávala strie a počas tehotenstva som sa bála že ich bude o dosť viac ale elastiq mi moc pomohol

graziela
30. máj 2014

Ahojte, nemate skusenosti s tymto olejcekom od nobilisu? Neskusala ste niektora? Vdaka vopred.

http://www.nutrimas.sk/Telovy-a-masazny-olej-PR...

klara_159
4. jún 2014

Ja som sa počas tehotenstva natierala Elasti-qom ráno aj večer a strie sa mi nevyhodili žiadne, teraz čakám druhé babo takže už začínam robiť nové zásoby 🙂

janakluc
17. jún 2014

ja som počula od kamarátok dobré recenzie na elasti-q tak som si ho kúpila a používam ho zatiaľ asi mesiac, striu som žiadnu ešte nezbadala tak dúfam že to tak aj ostane :P

stanka555
7. júl 2014

Ahoj baby🙂 Ja som zastanca prirodnych produktov tak som sa rozhodla pouzivat proti striam kokosovy olej , ktory som doteraz pouzivala aj na vela inych veci 🙂 na vlasy na plet .. no a som v 27tt mam uz 11 kil navyse a strie zatial nemam tak snad to tak aj zostane ;) Hoci vraj moja mama mala vela strii , tak neviem .. bud ten kokosak fakt zabera , alebo si nane este pockam :/ .. (ale zaobisla by som sa bez nich :D ) Za pokus to stoji . Ak chcete vyskusat kupujte Bio, za studena lisovany panensky kokosovy olej 🙂 v DM ke ho maju za cca 3eura 🙂

nutrimas
20. sep 2014

Na zjemnenie strii odporucame sipkovy alebo kokosovy olej, pripadne velmi oblubeny je aj skoricovy masazny gel. Mozno Vas zaujme aj nasa sutaz, ktr. momentalne prebieha na nasej FB stranke, s moznostou vyhry ;)

pe
16. apr 2015

Proti striam odporučam vynikajuci krem Bepanthen proti striam, je velmi ucinny a ma velmi jemne zlozenie, je to prijemny krem, s davkovacom, bezne dostupny v lekarnach, aj cenovo dostupny, hypoalergenny

marikalysik
17. apr 2015
Používateľ marikalysik je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marikalysik.

jedine ElastiQ na strie 🙂 mne pomáha

deniska160384
2. jún 2015

ja pouzivam ALOE BODY TONER od FOREVER, a zabera mi na strie
napis ak mas otazky

radka227
30. nov 2015

ja som pouzivala kremik od bepanthenu. myslim, ze je dobry. hlavne, ze je hypoalergenny a neobsahuje ziadnu chemiu 😉

lucia2016
Odpoveď bola odstránená
katka_hanka
5. mar 2016

Skús bepanthen proti striám a striedať s prírodným mandľovým olejom. Obe majú super konzistenciu a dobre sa rozotierajú. Natierala si aj v tehotenstve poctivo?

maykaaa1122
10. apr 2016

ja používam výhradne bepanthen na strie. Som spokojná vďaka obsahu vitamínov, ktoré mi pokožku hydratujú.

lilu74
17. máj 2016

vynikajuce zlozenie ma bepanthen krem proti striam - lahko sa rozotiera, rychlo sa vstrebe a pokozku - aspon moju - perfektne hydratuje - pouzivala som pocasceleho tehu