icon

Ako sa vyrovnať s minulosťou a ospravedlniť sa?

22. jún 2024

Ahojte, idem rovno k veci...randila som s jednym chalanom (5 rokov dozadu), asi 3/4 roka (skor by som to nazvala, ze sme boli kamosi s vyhodami, ziadne oficialne zoznamovacky s kamosmi a rodinou, stretavavky u mna na byte, sme tam vylet, wellness...). Raz ma pozval kolega na pizzu, potom na druhu atd....zistila som, ze s kolegom si rozumiem viac, on mi vyznal lasku v spravach. Kamos s vyhodami mi vsak pozrel telefon a nasiel to tam. V tu chcvilu sme sa rozisli a uz nikdy sme sa nekontaktovali. Ja som mu potom este v ten vecer napisala, ze ma to mrzi, ze to tak dopadlo.
Proste som sa zachovala ako truba a miesto toho, aby som mu povedala: prepac, lubim niekoho ineho, tak som to zbytocne natahovala asi 2 tyzdne.
S kolegom sme manzelia a mame 2 deti a vsetko je super. Ale ja sa bojim, ze ma dobehne minulost a s tym "kamosom" sa stretneme zoci-voci (pracovne alebo sukromne). Rada by som sa mu vsak uprimne ospravedlnila, lebo doteraz ma to serie, ze som to s nim ukoncila tak skaredo.
Co mu povedat pri stretnuti? Prepac, ze som bola karava a nemala gule na to povedat ti to priamo?

apolka77
•
22. jún 2024

Načo mu budeš po 5 rokoch písať ?
Ešte sa zamotas znova do niečoho, tentokrát si to prečíta tvoj manžel a budeš mať problémy ani nevieš ako.
Nechať tak, poslať vzduchom Prepáč a viac neriešiť.

Lebo nebodaj si začneš dopisovať s prvým ani nevieš ako si to môže terajší manžel vysvetliť
Nemám problém tak si vyrobím.

jaskolka
•
22. jún 2024

Nechápem, čo chceš riešiť? Veď píšeš, ze ste neboli pár, nijaké záväzky ste voči sebe nemali, "len" ste si občas zasexovali. Keď sa náhodou možno stretnete, normálne pozdrav, a nič ine. Hotovo, život ide ďalej, je to minulosť

kyruska
•
22. jún 2024

Snad si naivne nemyslis, ze stale caka na teba? Ak si stastna v manzelstve, daj si pokoj, neryp sa v tom, moze to len zle skoncit

ysseba
•
22. jún 2024

Riešiš totálnu hlúposť. Ten pravý sa pre toto určite netrápi a dávno na to zabudol. Keby si bola pre neho niekto, pre koho by sa trápil, tak nie si kamoška s výhodami, ale jeho oficiálna partnerka.

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
dzulli1980
•
22. jún 2024

Ten kamoš s výhodami na Teba už dávno zabudol 😀 ... no zdá sa mi, že Ty na neho stále nie ... je pravda, že takéto veci sa stávajú, je celkom možné, že sa raz stretnete zoči-voči ... a je celkom možné, že on si Ťa nebude ani pamätať ... och, nemáš iné starosti? ... takýchto "bobákov" minulosti v sebe živiť, to má aký zmysel?

h2
•
22. jún 2024

Veľmi veľa vzťahov skonči preto, že sa objaví niekto iný, lepší, vhodnejší. Navyše s tým chalanom ste ani neboli oficiálny pár, ak dobre rozumiem. Vysvetlili ste si to vtedy a tam, nie si mu dlžná žiadne ďalšie vysvetlenia.

butterflyeffect
•
22. jún 2024

Sak pises ze ste boli kamarati s vyhodami, snad ak by ste chceli riesit vztah tak by ste ho vtedy riesili a minulost ta dobehne len ak sa v tom zacnes rypat. Ako na co je to dobre teraz mu vypisovat, chces si dodzubat manzelstvo a vyvolat v v druhom chlapovi nadeje? Urobit hrubu ciaru a neobzerat sa. No a ked ho stretnes zoci voci tak mu povies par formalit ze ahoj, ako sa mas a tam to skoncilo. Co myslis ze by zacal robit sceny ze ako si mu vtedy ublizila? Zivot nie je telenovela. A ked mas dobry zivot tak si ho zbytocne nekomplikuj.

autor
•
22. jún 2024

Baby, dakujem za vase spravy. Nechcem mu pisat. Za nejaky rok si budem hladat pracu a ja sa zamyslam nad tym, ze co ak s nim budem v pracovnom kontakte - nahoda je blbec 😂
Ale mate pravdu s tym, ze sme noli kamosi s vyhodami a teda nemali sme voci sme zadne zavazky 🙂

deti95060810
•
22. jún 2024

tak sa stretnete.. a možno ťa prekvapí tým že už aj on má rodinu...😉

ullala
•
22. jún 2024

Ty co riesis prosim ta? Boli ste kamosi s vyhodami, nie partneri. Aj ked mam pocit, ze on mozno chcel byt nieco viac, ked takto ziarlil a mal potrebu sa ti hrabat v telefone. On to divne ukoncil, nie ty. Keby bol normalny s kludom anglicana by ti vysvetlil, ze nie je dobry napad dalej pokracovat v tom, co robite a nie ze on sa zatal a prestal s tebou komunikovat. Za mna sa ti ma on ospravedlnit, nie ty jemu. Vykasli sa na neho, mas spokojne manzelstvo, neries hentoho blbca.

janickacrazy
•
22. jún 2024

Hlavne naňho nemysli, lebo tam kam smerujes svoju energiu, to si pritiahnes. Zabudni naňho, nerieš vôbec. Väčšina ľudí má oveľa zaujímavejších bubakov v skrini. 😁

zuzik1407
•
23. jún 2024

Absolútne by som to neriešila,na čo????Ver,že on po tebe mal ďalších x s výhodami.

margotka17
•
23. jún 2024

Veď ako píšeš, bol to len kamarát s výhodami. On musel čakať, že sa jedného dňa do niekoho zalubis a jeho výhody padnú. Ak by ťa bol ľúbil, určite by ti bol povedal, že jeho city voči tebe prerástli do hlbších citov a chce to zmeniť na vzťah. Po rokoch už nič nikomu nevysvetľuj, nerieš a ži si svoj život s rodinkou ktorú máš.

karolinakr
•
23. jún 2024

tak z jehostrany to asi nebol len sex, ked našiel sms - lubim ťa Duro, okamžite ukončil a viac ma nekontaktoval..
to je tak moralny alebo bol skôr do teba zaĺúbený, ale vyznava zasadu, nejdem druhym do kapusty?
ked s niekym iba spavaš, neriešiš, či lubi alebo nelubi niekoho, to nie je otazka dňa, ale kedy kde sa stretnú a zaskotačia

sisska96
•
23. jún 2024

Na čo riešiš po 5 rokoch. Určite mal kopec takých žien

nat_alia
•
24. jún 2024

Ak ta to štve tak mu určite napíš kontaktuj ho a jednoducho sa ospravedln...naber tie gule teraz ospravedlnit sa je normálne a uľaví sa ti veľmi ..ver mi píšem to z vlastnej skúsenosti

hara_vara
•
24. jún 2024

nič nerieš veľmi veľa vecí sa vyrieši samo
nemysli na to 👍