icon

Ako zistiť hodnotu nájdeného prsteňa?

stela222
8. máj 2025

Dobrý deň, v záhrade sme kopali a pes vyhrabal zo zeme prsteň ( bol veľmi hlboko) u nás nikto nemal takýto prsteň za celé roky, čo tu žijeme a musí byť dosť starý. Nemal na sebe eróziu iba bol špinavý od hliny. Vyčistila som ho a chcela by som poprosiť o pomoc, ako zistiť či je to zlato a akú by mal hodnotu.

Ako zistiť hodnotu nájdeného prsteňa?Ako zistiť hodnotu nájdeného prsteňa?Ako zistiť hodnotu nájdeného prsteňa?
stela222
autor
12. máj 2025

Dobrý deň, nakoniec idem až 21. Prepáčte nebolo mi dobre, takže som nešla

poleva
12. máj 2025
@stela222

@stela222 21.maj?

balerina2025
12. máj 2025
@stela222

@stela222 jejda. podme tipovat :D aspon lepsia tema ako eutanazia ci lenive zeny, kolko vazi prsten napriklad. a od toho sa odkopneme

simca06022011
12. máj 2025

ten prsten ma hodnotu v zlatnictve/zalozni max ako zlomkove zlato, cize na vahu. Ak je to zlato. Nic viac velmi netreba cakat🙂)

simca06022011
12. máj 2025
@aalt

S dcerkou sme davnejsie na prechadzke nasli masivny strieborny prsten. Tusim mal aj punc.
Ak je "podozrivo" lahky, tak to zlato nebude. Zlato je jeden z najtazsich kovov. Ale fakt vyzera velmi zachovalo, ak to nie je zlato, tak tam dlho nebol, alebo je aspon poctivo pozlateny.

@aalt tieto prstene boli lahke, moja mama takyto podobny mala... len teda bol komplet zlaty 🙂)))

zuzu1304
12. máj 2025

Som zvedavá 🙂

luciq1
12. máj 2025

Aj ja som zvedavá, takže ja sa sem len pripnem 😀

gabikabar_bar
12. máj 2025

Aj ja sa pripnem 😀

b_mommy
12. máj 2025

Ja sa len pripnem toto ma zaujíma 😁 Autorka držím palce 🍀

laurinka27
12. máj 2025

🐕

stela222
autor
12. máj 2025

@stastnamamulka vyskúšala som nie je magnetický a hneď klesol na dno. Veľmi dobrý článok 😄 už len test chýba

stela222
autor
12. máj 2025
@poleva

@stela222 21.maj?

@poleva áno

venusa85
12. máj 2025

💍

personality
12. máj 2025

Zrejme to zlato je, ale aj tak asi veľkú hodnotu mať nebude.

mehid
13. máj 2025
@venusa85

💍

rusalinka
13. máj 2025

... ja len teda pre tých, ktorí sa pripínajú... stačí si zapnúť upozornenie a budete vedieť všetko 😉

aalt
13. máj 2025
@rusalinka

... ja len teda pre tých, ktorí sa pripínajú... stačí si zapnúť upozornenie a budete vedieť všetko 😉

@rusalinka tak ja len tiez technicku poznamku ... lenze nezobrazuje sa to takto v "Zapojila som sa", takze ked si to budes chciet v buducnosti najst, tam to nebude a notifikacie sa zobrazuju iba par mesiacov. Aspon ja si neviem najst temy, kde to mam iba "zapnute".
A ano, tu mi staci poznat vysledok, ale ak si planujem niekedy este temu precitat, tak radsej dam aj prispevok. A este je rozdiel, ze autor temy nevidi "zaujem". Ak by tam bol aj pocet ludi, kolki dostavaju notifikaciu a bolo to aj v "Zapojila som sa", tak by to bolo za mna plnohodnotne.

rusalinka
13. máj 2025
@aalt

@rusalinka tak ja len tiez technicku poznamku ... lenze nezobrazuje sa to takto v "Zapojila som sa", takze ked si to budes chciet v buducnosti najst, tam to nebude a notifikacie sa zobrazuju iba par mesiacov. Aspon ja si neviem najst temy, kde to mam iba "zapnute".
A ano, tu mi staci poznat vysledok, ale ak si planujem niekedy este temu precitat, tak radsej dam aj prispevok. A este je rozdiel, ze autor temy nevidi "zaujem". Ak by tam bol aj pocet ludi, kolki dostavaju notifikaciu a bolo to aj v "Zapojila som sa", tak by to bolo za mna plnohodnotne.

@aalt hej, dobrý postreh. Možno ho skús posunúť vyššie: https://www.modrykonik.sk/faq/form/?faq=message-mk

lenkakravcova
13. máj 2025
@balerina2025

@stela222 jejda. podme tipovat :D aspon lepsia tema ako eutanazia ci lenive zeny, kolko vazi prsten napriklad. a od toho sa odkopneme

@balerina2025 ja tipujem že jej ponúknu 120€
Môžete ďalší 😆 kto bude najbližšie

balerina2025
13. máj 2025
@lenkakravcova

@lenkakravcova no vyzera byt dost masivny ....

sono2
14. máj 2025

A ja myslím ze to zlato neni.

vierka82
14. máj 2025
@lenkakravcova

@lenkakravcova 50€ Max 😀

zuzu11166
18. máj 2025

@stela222 tiez som zvedava,ako to dopadne

mykaellle
20. máj 2025

autorka - nič? Toľko nás tu čaká a nič :D

elenita
20. máj 2025
@mykaellle

autorka - nič? Toľko nás tu čaká a nič :D

@mykaellle ja mam pocit, ze uz sa asi nedozvieme 🤷‍♀️

elenka.k
20. máj 2025
@elenita

@mykaellle
@elenita
áno je to na prd, ak poniektoré tu riešia kade , čo - my aj radíme, povieme svoje názory a autorka to má potom v .... a niektoré ani neodpíšu to píšem ako celkovo - 😕
teraz čítam, že až zajtra má ísť - tak si počkajme ešte chvíľku

aalt
20. máj 2025

Klud, ved pisala ze pojde do zlatnictva 21.5.

bambieblue
20. máj 2025
@elenita

@elenita podľa mňa už dávno sa bola kdesi v záložni opýtať a zistila že voľáke mačacie zlato žiadna hodnota a teraz píše ze nemá čas až 21 a buď už neodpíše alebo povie ze až v júni pôjde bo nemá čas

stela222
autor
20. máj 2025
@bambieblue

@elenita podľa mňa už dávno sa bola kdesi v záložni opýtať a zistila že voľáke mačacie zlato žiadna hodnota a teraz píše ze nemá čas až 21 a buď už neodpíše alebo povie ze až v júni pôjde bo nemá čas

@bambieblue písala som, že idem 21, aby ste vedeli a nemuseli ste čakať stým, že neviete kedy. Ešte som nikde nebola, keby som bola, tak by som to napísala, nepotrebujem robiť tajnosti, veď veľa ľudí mi tu pomohlo a ja ich chcem o tom informovať 😊. Nezáleží mi na tom či to má hodnotu, veď keby aj nie, tak to vôbec nevadí. Len ma to zaujímalo, ako si myslím, že aj viac ľudí 😁