icon

Akú kabelku kúpiť?

14. dec 2022

Čím sa riadite pri výbere kabelky? Je to značka, cena, sezóna, vkus, štýl? Ja sa celkom hanbím, keď mám kabelku v hodnote 20e, ale investovať viac ako 300e mi už príde veľa, lebo nerada nosím jednu viac ako rok. A nerada sa vraciam k "starej". Meníte si kabelky podľa farieb v lete/v zime? Alebo podľa čoho? Ja mám rada, keď sa mi do nej všetko zmesti, napriklad jedlo do práce, alebo menší nákup. No potom nosím najviac shopperky. Keď si kúpim menšiu, ktoré sú podľa mňa elegantnejšie, tak vlastne ju nenosím, lebo mi do nej nič nevojde len kľúče, peňaženka a mobil. Ako to máte vy? Akú veľkosť kabelky nosíte? Meníte si tašky každý deň?

struhanka
14. dec 2022
bluemoon24
14. dec 2022

@sashabb 😅😅😅

darkswan
14. dec 2022

@bluemoon24 tiez som ostala pozerat, ze to asi chanel nebude, lebo do 300 eur a tato znacka neexistuje

babulkomale
14. dec 2022

@struhanka no dik, tak toho tiez nosit nebudem 😂

lenkasarka
14. dec 2022

@evamarek77 ale netáraj

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
14. dec 2022

@evamarek77 ako píšem! Netáraj hlúposti , že máš Chanel, alebo Balenciagu za pár šupov. Možno máš leda tak z Turecka.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
14. dec 2022

@evamarek77 najprv píšeš, že 300 by si za kabelku nedala a teraz ti ich kupuje muž. Kľudne nech ti kupuje aj Hermes je mi to šum fuk , len zbytočne netáraj.

bluemoon24
14. dec 2022

@evamarek77 a aj jsi si kontrolovala ze to jsou originaly? Kazda kabelka od Chanel ma identifikacni cislo, ktere se da overit. Mas certifikaty pravosti?

lenkasarka
14. dec 2022

@bluemoon24 zbytočne drať klávesnicu to je tak keď si zameniš Lambo s Fabiou

zuzliq
14. dec 2022

@slovenka753 odporučíš nejakých? Tiež niečo také hľadám.

zuzliq
14. dec 2022

Dievčatá, možno mi budete vedieť poradiť. Nedávno som bola na školení a jedna pani mala krásnu kabelku s drevenými kruhovými rúčkami. Ľutujem, že som sa jej neprihovorila. Ale možno je to poznávacie znamenie nejakej značky, dizajnéra. Neviete niektorá?

zuzana76
14. dec 2022

ja mam 3 coccinelle, sedia mi dizajnom a su kozene, vyzeraju kvalitne, jednoducho, potom mam este jednu z promodu, tiez koza a jednu tiez z nejakeho retazca, ale tu nenosim

sandrasstini
14. dec 2022

Ja som milovala kabelky aj milujem ale teda predala som skoro vsetky a mam asi 5 kabeliek a tri ruksaky. Vsetky su kozenne a striedam ich. Mam furla coccinelle mk. Ale mala som aj lacne tie ti nie je luto vyhodit a kupit inu ak stala napr 20€. Tuzim po jednej drahej, verim ze raz si ju kupim inak viac ako 300€ za kabelku nedam. A nemas sa zaco hanbit nos co sa ti paci, ci znacka ci nie ak je to vkusne je to fajn

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
bluemoon24
14. dec 2022

@zuzana76
Coccinelle jsou podle me top kabelky, pomer cena kvalita vzhled, nedam na ne dopustit.
@sandrasstini jo moje vysnena je dior bobby bag hneda, ale 3500€ asi nikdy za kabelku nedam :D

lenkasarka
14. dec 2022

@evamarek77 skúsim ešte raz a vzdám to.

bluemoon24

Dnes o 08:46

@evamarek77 takze mas original Chanel, ktera stoji kolem 8000€ do 300€?
Odpovedala si: Áno mám atď…
A ja ti opakovane budem tvrdiť , že nie nemáš Chanel do 300 eur jedine z Turecka.
Ešte raz. Kľudne nech ti kupuje aj Birkin, ale netvrd hlúposti , lebo človek aj minimalne znal vie , že Chanel nemá ani akcie ani výpredaje na kabelky .
Nepotrebujem muža k tomu , aby som si kúpila kabelku 😉

lavinis
14. dec 2022

Ja mam len 1 kabelku pod 50€ ale žiadnu nad 150€.
A mám ich fakt len pár. Som minimalista.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
lavinis
14. dec 2022

@evamarek77 nepotrebujem muža na to aby mi kupoval veci. Ja si na to zarobím sama.

abbey1
14. dec 2022

@lenkasarka Sorry, ale máte problém čítať s porozumením? Opakovane vám napísala, že jej ich kúpil manžel. Ja mám tiež 2 originál Chanel a sama som si nekúpila ani jednu z nich, dokonca ani od manžela nie sú.
Nechápem, čo za šikanu ste to tu spustili. Trápne!

abbey1
14. dec 2022

@evamarek77 Nechápem, čo dotyčné riešia. Majú problém prečítať napísané a skáču do teba.To je tá vianočná láska k blížnemu. A kvôli kabelke.

lenkasarka
14. dec 2022

@abbey1 Vy zjavne máte problém pochopiť čo píšem. Môže mat Chanel aj Hermes ale nie do 300 eur. Bola jej položená otázka či má kabelku Chanel do 300 eur. Odpovedalala áno od muža. Neviem , kde vidíte šikanu , ale zjavne vy máte problém čítať s porozumením. Kľudne ich majte aj 20 je to vaša vec ale žiadny originál Chanel nestojí 300 eur.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
abbey1
14. dec 2022

@lenkasarka Kde písala, že jej ju manžel kúpil do 300 eur? Ale však bavte sa ako pubertiačky ďalej.

lenkasarka
14. dec 2022

@evamarek77 vyvediem ťa z omylu. Síce preferujem inú značku , ale kabeliek mám celkom dosť a vo vysokej hodnote a nebavím sa o 100 , 300 ani 800 eurách. To len aby si pochopila,že závisť mi je cudzia

abbey1
14. dec 2022

@evamarek77 Ja som raz prišla ku kamarátke zubarke s takou kabelkou a doslova mi ju prehliadla aj z vnútra, aby sa presvedčila, či je pravá.
Ja mám rada pekné, kvalitné veci, ale som lakomá za ne zaplatiť také peniaze. Lepšie povedané, viem tie peniaze využiť lepšie. Napriek tomu sa občas zadarí a mám v šatníku aj nekresťansky drahé kúsky , ktoré ma stali drobné, či boli darčekom.

lenkasarka
14. dec 2022

@abbey1 kriste jezisovi si slepá veď sa pozri čo je skopírovane a končím, lebo toto tu nemá zmysel. Mna obvinis že neviem čítať s porozumením, ale tebe zjavne uniklo o čo ide🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️