icon

Aký darček vám dal partner za narodenie dieťaťa?

aninka30
17. jan 2011

hodinky,prsten alebo ako ja - nic? 😉

Strana
z3
lenka47
18. jan 2011

najkrajsi darcek je nasa malinka babulka, a za dar povazujem aj to ze som mnou prezil cely porod a velmi mi psychicky pomohol a ten krasny pocit ked sme obaja uvideli nase babo prvy krat-to bol krasny darcek.
ale dostala som aj mini notebook co tiez potesi 😉

majulienka27
18. jan 2011

my sme sa navzájom obdarovali tým že sa nám narodilo krásne a zdravé dieťa, žiaden dar to neprevýši,

kaja73
18. jan 2011

V minulosti sa to volalo-bolestne.Moja mama aj svokra dostali od svojich mm prstene.Myslim si,že tu nejde o finančnu hodnotu,ale pozornost od mm a aj takto može dat najvo,že si nas ceni.Jasne, že su aj ine prejavy,ale je to mile,ked je niečo take dane zo srdca s uprimnym podakovanim.Ja som pri prvom synovi nedostala nič, ale pri Patkovi-to je fakt nas maly zazrak- mi mm kupil naušnice a dal mi ich so slzami dojatia v očiach.Dodnes ich nosim a možem povedat, že ma ozaj prekvapil a potešil.Nie pre ich hodnotu,ale pretože ho niečo take vobec napadlo.Nečakala som to.

lensam
18. jan 2011

kvetinu

bobket
18. jan 2011

Ja som nedostala nic, teda ak neratam obrovsku kyticu kvetov co mi doniesol. No to ako sa na mna moj muz dival po porode je pre mna ten najkrajsi darcek( samozrejme po narodeni naseho syna). Kamaratky bezne dostavaju prste, retiazky a podobne, ale ja som nic nechcela 🙂

mirka285
18. jan 2011

co je toto zase za hlupu otazku????kazdy ma ine zvyky,ine financne moznosti...

adrianai
18. jan 2011

pre mňa bol najkrajší darček naša vytúžená dcérka 🙂 a tatinko nám zaplatil epi, takže mám aj pekné spomienky na pôrod 😀

28jaja28
18. jan 2011

zlaty naramok,sice až po nejakom mesiaci ale aj to sa počita🙂))a samozrejme našim spoločnym darčekom bola anša dcerka 😉

norikk
18. jan 2011

tak az pri citani tejto otazky mi prvy krat napadlo,zeby som nieco mala dostat "?" 😀

sophie1981
18. jan 2011

my sme si kupili spolocny "darcek".......stresnu izolaciu..... 😀 😀 😀 😀 ....tak to akurat vyslo, ze po porode sa kupovala na stavbu....tak sa na tom smejeme, ked sa niekto opyta, ze co..... 😉 ...no a potom ked sme dosli domov z porodnice, tak ma na stoliku cakal kvietok a Katku rozkosne papucky..... 😉

daniela1974
18. jan 2011

moj muz vie, ze keby mi kupil kvety alebo sperky, tak ma nepotesi. Sama neviem ako by sme potom mesiac moje nove briliantove nausnice jedli 😉 pre mna su to vyhodene peniaze. Jasne, ze keby bolo vela penazi, nejake typy na darceky sa najdu 😵 😵 😵 , ale fakt je lepsie ked je normalny, je s Tebou, je doma, neflaka sa, toleruje ... Lebo dostat velku kyticu od debila, co ma nervy ze mu doma place dieta. To neznamena, ze vsetci muzi co davaju kvety su debili 😉 😉 😉 len som to zexpresivnila. Mozno len setri 😉 😉 😉 .

bobocka
18. jan 2011

ja som dostala kvietky 😉 do porodnice mi ich nedoniesol,lebo tam kvietky byt nesmeli (skoncili by u sestier na izbe) ,no ked sme domov prisli,tak ma v kuchyni na stole cakala kytica 😉 bolo to mile,no ja som absolutne nic necakala 😉 moj syn bol najvacsim darom a mala som ho vdaka mojmu muzovi,takze iny dar mi nebolo treba 😉 ale potesilo to 😉

egyptanka
18. jan 2011

ja zatial nic, ale slubili sme si, ze ked mala bude vacsia a samostatnejsia tak pojdeme obaja na nejaky predlzeny vikend do Pariza ... inac moja mamina dostala od mojho ocina automaticku pracku Tatramatku, co na zaciatok 80 rokov minuleho storocia bol podpultovy tovar 🙂 ... potom sa jej plienky prali jedna radost 😀

minnie55
18. jan 2011

Ja som dostala 30 ruží a hodinky 🙂 ....ale je pravda, že tesne po pôrode som mala narodeniny, tak to bolo 2in1

cestovatelka
18. jan 2011

Nadherne nausnicky, o ktorých som vždy snivala😉

ela2710
18. jan 2011

@aninka30 ahoj ja som dostala Marlenku, mala som na nu hroznu chut 🙂 ale nepovazovala som darcek za nutnost, daka Veresova dostava za porod auta, ale mne je jedno aj keby som nedostala uplne nic, mam krasneho zdraveho syna, partner mi pomahal cez cele tehu a teraz mi pomaha este viac, vecer vstava k malemu on, kedze je maly na UM, a tiez sa striedame pri prebalovani a pri kupani, domace prace mame tiez na poly, este aj na vencenie psa sa striedame 🙂 som rada, ze ho mam, a oni dvaja - moj priatel a syncek su mojimi pokladmi a nevynahradi mi ich ziadny sperk ani hodinky .... ja som radsej za moznost ze nech namiesto zlatych hodiniek kupi nieco malemu, on je pre mna to najdolezitejsie a hmotne darceky ta aj tak raz omrzia a skoncia dakde v skrini...

mirip
18. jan 2011

za Bianku som dostala zlatý prsteň a za druhú ked sa narodí hádam budú značkové hodinky čo tak dlho po nich túžim

sampo
18. jan 2011

iba ruzicku 😀 a v podstate nic, lebo on je taky, ze mi kupi hocikedy hocico, niekedy to az prehana a musim mu potom vysvetlovat, ze ked sa mi to paci, to este neznamena, ze to potrebujem 😉 ale kupil mi asi po roku nausnice z bieleho zlata 🙂 a najvacsi dar je zdrave dieta, takze co tam po materialnych veciach 😉

bihan
18. jan 2011

Hrooooozne veľa lásky! 😵 Pre nás všetky 😉

zucha
18. jan 2011

Ja som dostala za kazde dieta sperk. Bolo to po vzajomnej dohode s tym, ze ho deti dostanu bud na tridsiatku alebo ked budu mat svadbu - podla toho, co pride prve. Aby od nas nieco mali - pamiatku

lindasok
14. sep 2015

Ja som dostala toto rozkošné srdiečko 🙂 http://www.sperky-a-diamanty.sk/sperk/zlaty-pri...

zabka788
14. jan 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Ja som dostala náramok s príveskami so začiatočným písmenom mena každého nášho dieťaťa 🙂

slnieckostanka
20. jan 2017

Veľkú kyticu a pomoc pri nočnom prebaľovaní 🙂

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
mamicka1313
Odpoveď bola odstránená
marion09
10. apr 2019

Zlatý prsteň

marion09
10. apr 2019

@mamicka1313 no ale už by si s tým mohla prestať....uz vo viacerých diskusiách to ponukas!toto nie je predajná plocha

mechurik
10. apr 2019

Moj by povedal ze co on dostane za dieta🙂

marion09
10. apr 2019

@zucha presne to isté napadlo aj mna-ze ho malej dam keď sa bude vydavat

Strana
z3