Diskusia o politickej situácii vo svete.
@eva8 a ako sa chcu Kosice zmenit?Je tam este nie o okrem oceliarni?
@janinah citalka som tvoj prvy prispevok...ano,jeto horzne,ked clovek musi utekat z domoviny.... HAVNE KED TO MUSI UROBIT Z POL.DOVODOV PRENASLEDOVANIA..
Venezuela je prklad ,ked lavicova idxeologia spojena skorupciou, troch aj mentalitou kuzanskych ludi vedia k uplnej anarchiia rozvratu v krajine..
A ina je situacia,ked sa horda ludi z inej mentality a ideologie z ek.dovodov.Mylsia,ze v europe nemusi pracovat a vsetko dostanu/ snazi dostat do civilizacie,ktorej nerozumeju,nie su schopni ju prijat a akceptovat,zit v nej podla jej pravidiel.....
Na sk vada co je pri moci spachala hrozne skody.ale mentalita S lovakov je ina ako Kolum bincanov...takze tam nehrozi tyka exodus ako vkolumbii...
@ktochytavzite samozrejme,ze prichadzaju stale dalsi... ale ziju v tych taboroch,kd eje velka kriminalita tam.zabijaju s atam navzajom.kazdzu chvilu maju pocajti tam vyjazdy...
a ziju potom v getach velkych miest....to tam vypada ako voriente.. samozrejme,ze sa ´udomacnili´.chovaju sa poväcsine ako doma.cize vyznavaju hodnotyv akych zili vich vlastiach.nasilie, krvna msta, ich mentalitou podporvane nasilie na najmensi vzruch...
na ulicah je kriminalita , vo vlakoch,.ako si viodela nie je bezpecne ani na nastupistiach.... tooto co som sem dala je len zlomok kazdodenneho nasila ,co pachaju..
su ale stvrte,kde sa neobjavuju samozrejme.tiwe lepsie stvrte.tam ma spocit,ze nemcko ani mograntov nema... ale ide mimo tej zony ahned vidis ,ze ma.... citis to,..kradeze,znasilnenia, vrazdy, v skolach horsich stvrti je to ako v arabii.... napadaju sa nozmi,znasilnuju dievcata na toaletach.,...
@f333 tak je to teda s nimi.A merkeliva este dojedy bude vladnut?
@f333 ozaj a andy 4 u nieje aktivna??
@ktochytavzite uvidime,ci nebudu predcasne volby..inak by mala tato vlada vladnut do r.2021... ale uz dnes je neskoro na to,v akom marazme nechava krajinu.... a u andy to fakt neviem...
Buduje sa na tom, ze Kosice boli hlavnym mestom kultury. Teda sa bude zameriavat tymto smerom
Master plán Košíc pre kreatívnu ekonomiku je programom pre udržateľný rast, lepší rozvoj a premenu mesta, kedysi známeho ako “oceľové mesto” na uznávané “kreatívne mesto”. Tento koncept je určený pre všetky zúčastnené strany v regióne a meste – verejný, súkromný sektor a komunity. Je odvážny, vyzývavý a strategicky hľadí dopredu, aby vytvoril v Košiciach centrum vzdelanostnej a kreatívnej ekonomiky pre Karpatský región,“ uvádza zverejnený materiál.
Nové pracovné miesta by ale mali vzniknúť v novom odvetví. V meste pribúdajú dizajnéri, tvorcovia videí a inovatívneho obsahu, marketéri či dokonca cestovná kancelária na mieru.
@tiimka uz viem, preco vysiel tento clanok
Smrť Epsteina podnecuje konšpirátorov, pripisujú ju aj Clintonovcom
Boháčovi hrozilo 45 rokov väzenia.
Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/22187031/jeffrey-epstein-...
@tiimka to ten pedofil?
@tiimka ake tak vidis,bohvieako neskoncil.Ale mohli ho aspon odsudit a vykastrovat,zasluzil vy si.
@tiimka Vypocula som si videa. Sila. Aj ja odporucam vsetkym si ich pozriet.
Napriek vsetkemu sa .mi natiska otazka - ten clovek v prvom videu hovori, ako sa naucil manipulovat ludmi, na konci aj o tom, ze plni este nejaku ulohu. Da sa tomu vsetkemu verit? Poskytol len omrvinky, ktore mu boli dovolene zverejnit, pretoze sa uz o tom vsetkom kde-kade "suska"? Tymto verejnym uzasnym odhalenim a otvorenim oci beznemu clovekovi sa nesnazia zatvorit oci pred este niecim strasnejsim? Aby sa zameralo na stihanie a riesenie tohto problemu a nehladali, ba ma i sq nepomyslelo na nieco este zlozitejsie, zvratenejsie, nebezpecnejsie? V zmysle uspokojte sa z malou rybou, pre vas je to obrovsky ulovok?! Ale som naozaj rada, ze sa coraz viac hovori o tomto, oboznamuje sa verejnost a vyzyva sa ku konaniu. R o hovorilo sa o skatulkach, ze pred malymi skatulkami sa skutocnost nikdy neodhali a ti obycajni pracujuci, kontrolori, v ydsetrovayelia a tak ra r ic nepridu, lebo je vsetko osetrene zakonmi. A tie velke r izwcie su vlastne zlocinecke organizacie, na co vlastne ob ycajni pra ovnici tiez nikdy nemizu prist, lebo pre nedostatok info a dodrziavaniu zakonov nic nezistia. Koniec-koncov, nie jw aj dotycny len nastrceno u figurkou? To sa neda nazvat ani mafiou vo velkom. Akoze tie obrovske elity povolia bez nasledkov takto vypovedat ich byvalemu zamestnancovi na vysokej pozicii? Pripadne co on na nich ma, ze v pripade jeho "nahodnej" smrti napr. pri pade lietadla by vyslo napovrch? Mena ukryte v tajnom trezore? Fantazirujem, vsak?
To druhe videjko je velmi smutne. Rodenie deti bez rodneho listu ako tovar. A este horsie. Teraz este sa siri, aby sme mali pochopenie pre pexofilov... Preco svet zenieme do zahuby? Alebo je naozaj pedofilia normalna a vsetci sme len zivocichmi, nie ludmi?! Co sa to deje?
No, idem vyvesit pradlo, aj ked je nedela...
@tiimka nechce sa mi zobrazit
@tiimka kludne to napus aj tu,tu myslienku snericania.
@tiimka sa tesim.
@ktochytavzite otvorila si bohovsku diskusiu, ktora vo svoje prvotnej, dnes zablokovanej podobe obnasala kvanta urazok ludi inej farby ako bielej a orientacie inej ako hetero a nabozenstva ineho ako krestanstva, vies to vobec? Asi ano, ked nadvezujes, tak nadviazem aj ja, trosku mozno neaktualne, bude sa zdat.
https://www.youtube.com/watch?v=bR_bmsrwG68@adsumus nova diskusia,verim ze tu nebudu padat nadavky a bude sa tu slusne komunikovat.Ale nazor si kazdy moze vyjadrit ako chce,ci uz tak alebo tak.Nie kazdemu musi byt sympaticka ina narodnost ako aj nie kazdemu su sympaticki belosi.To uz je na kazdeho svedomi.Ake ked bude slusne komunikovat moze mat vyhrady voci akejkolveknrase,ved nik nieje dokonaly a kazda narodnost ma svoje plusy aj minusy.A nepiseme o rase ake o kukture akebo narodnosti.
Cina miesa karty:
Budeme tankovať lacnejšie. Ropy je priveľa
Jedným z dôvodov je obchodná vojna. Čína hrozí, že bude nakupovať ropu z Iránu.
Čítajte viac: https://profit.sme.sk/c/22187997/ceny-ropa-tank...
@eva8 a co ked bude nakupovat ropu z Iranu,nieco sa zmeni,?
@ktochytavzite
Cena ropy klesne, usa sa bude "hnevat".
Ceny ropy môžu prudko klesnúť, ak sa Čína rozhodne nakupovať iránsku ropu. Banka varovala, že pri tomto scenári môžu ceny klesnúť o dvadsať dolárov.
https://www.google.com/amp/s/ekonomika.sme.sk/c...
Teraz mi napadla ta vypoved qnalytika od timky - ako par ludi hra len divadlo. Kto vie, ako je to medzi Cinou a USA? Nedivim sa, ze Rusko sa spaja s Cinou

@f333 este stale ich Merkelova vita hojbe alebo uz je to redukovane,co migranti kt dosli v tych najvstsich nsvaloch,uz sa udimacnili?Alebo stale ziju niejde na okraji?