icon

Do akého veku môžem nosiť krátke nohavice?

7. apr 2023

Zaujíma ma váš názor dokedy do koľko rokov môže žena nosiť krátke kratase s tričkom cez leto?Pre predstavu pridám foto aké oblečenie nosím a páči sa mi.Lenze už som staršia roky idú.Pomaly ťahám na 40.Postavu mám vysokú štíhlu.

Strana
z2
betulinka1
7. apr 2023

Ak mas štíhlu postavu, tak kludne do kedy chces. Ked vidim tie mladé tučné dievcata, ktore nosia taketo oblecenie, tak je ti hnusne a je jedno, ci maju 15 alebo 20. Za mna je to o postave a nie o veku.

janickacrazy
7. apr 2023

Moja mama má 75, pekné štíhle nohy a normálne v lete nosí kraťasy. 40 nie je staroba. 😁

sisaka
7. apr 2023

@mandzula Moja reč, komu sa nepáči, nech sa nepozerá.

Kadejaké vypasené teenagerky s nohami hrubými ako dve moje nosia kraťasy a ja si nedám lebo som “stará”? Nemala by som po 40ke chodiť tunelmi?

29simona29
7. apr 2023

staršia a 40???To mi nejde dokopy, sama mám síce do 40 ešte ďaleko, ale 40-tničky sú mladé ženy😳Navyše, krátke nohavice nie sú o veku ale postave..Ja osobne by som ich zakázala minimálne 50% 20-ročným, keď vidím, aké majú postavy a čo si oblečú pod zásterkou akože "body positive zmýšľania"..Ak máš na to nohy, kľudne ich nos aj do dôchodku..

marca12
7. apr 2023

Urcite ti to povedali starsie panie z rodiny. Mlada generacia toto uz neriesi.

29simona29
7. apr 2023

@betulinka1 presne a po novom každá druha ak nie každá musí mať na sebe crop-top, lebo veď sa to nosí🙈a je úplne jedno, či majú 50kg alebo 100kg, žiaľ, viac tie crop topy vidím na tých korpulentnejších mladých dievčatách, nehovoriac o legínach a podobných skvostoch..Kiež by každá mladá žena, dáma- bez ohľadu na vek, nosila to, čo sa hodí jej postave a najmä mala svoj štýl a nenosila to, čo sa práve nosí- bez ohľadu na vkus, postavu a pod..To by bola radosť pozerať

lucia851
7. apr 2023

@betulinka1 ja som bacuľka a nosím kraťasy normálne ale nie také krátke až

katka700
7. apr 2023

S tvojimi nohami do stovky 😊
Rodinu nepočúvaj, závidia

poslednepogo
7. apr 2023

Do 120?

zuzana76
7. apr 2023

@autor to je skor vecou modnej etikety, ano v urcitom veku by zena uz nemala nosit niektore kusky oblecenia, napr po 40-tke ani ciapku s brmbolcom 😀, taktiez je to vecou prilezitosti, ja mam takmer 50, v sortkach by som sa uz necitila na niektorych miestach dobre, som celkom stihla, nie chuda, nohy mam ok, ale predsa uz vidno znamky veku, napr by som si ich nedala uz ani do nakupneho centra, do mesta na prechadzku, ale na plaz a na dovolenke ano. Takze daj na svoj pocit.

kvetinka75
7. apr 2023

Mam 48 a nosim kratasy a kratke saty. A nemienim s tym prestat. To ako sa obliekam je len len moja vec.

pink_lady
7. apr 2023

Ta co si, už len nacuchorene sukne pod kolena, satka na hlavu...😁 ...srandujem. jasne, nos v com sa citis prijemne

olimuc
7. apr 2023

Kľudne nos keď sa na to cítiš, jedine od čoho by som upustila od štýlu šortiek, z ktorých vylieza zadok a kadečo ine … min rok bola tuším móda pol prdele vonku. To vyzerá otrasne na 95 % žien nezávisle od veku … tých 5 % sú nastajlovane modelky na prehliadke alebo fotke. Každý nech nosí co chce … pri priehľadných leginach na moletnejsej postave. S Crop top si človek aspoň povie že vyzerá lepšie a keď ma žena pekne vyšportované nohy, iba ticho závidí 😉

cimage
7. apr 2023

Moja mama ma kamaratku, ma vyse 60 a nohy nema ako modelka, to nemala ani ako 40cka a da si sortky. Nie do prace, ale doma, na nakup v pohode a mne sa to na nej paci, ze to neriesi. Obliect si treba to v com sa clovek dobre citi. Ja osobne mam radsej sukne a to som ich do 30tky ani nenosila.

scorpionflower1
7. apr 2023

do 120

tiezjedna
7. apr 2023

@autorka, na to nie je vek, ale postava.

barny
7. apr 2023

Budem mat tento rok 40 a budem ich nosit pokial sa v nich budem citit dobre, cvicim, nohy mam pekne, tak preco nie

comika
7. apr 2023

Pokial mas peknu postavu aj v 90 tke. Ty nejde o vek, ale o to ako v tom vyzeras

ajajaj00
7. apr 2023

toto je skorej otazka na teba..nos to v com sa citis dobre..aspon ja som taka..

autor
7. apr 2023

Ja síce nesportujem no mám 180 výšku a 60 kíl.Sukne nenosím vôbec sa mi nepáčia.

barny
7. apr 2023

Vobec neries, ja tiez nemam moc rada sukne a saty, nech sa kazdy stara o seba co nosi

viktorialj
7. apr 2023

Ja mám teda 20 rokov a v živote by mi nenapadlo sa pozrieť ne nejakú ženu staršiu odomna a súdiť ju zato že nosí krátke nohavice. Nechápem, veď keď je vonku pomaly 40 stupňov hádam sa nikto nebude pariť v kožuchu. Aj keby ma 50 alebo 150 kíl- rovnako to platí aj pri veku. Obliekaj sa tak pokial to bude tebe samej pohodlne 🙂 Život je krátky nato aby si si zbytočne parila zadok hahah :D

katka700
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
7. apr 2023

@ivik4 Lebo tu boli n obrázku 😀 tak som automaticky predpokladala, že je reč o nich. 🙂

betulinka1
7. apr 2023

@lucia851 Ved kludne nos take po kolena. To je v pohode. Ale nie, take kratke ako na foto. To naozaj patri štíhlim nohám. Aj ja som bacuľka od porodu. Aj nosim kratke nohavice aj ked radsej si dam saty alebo sukňu po kolena. Citim sa v tom aj lepsie ale take kratke nohavice pod zadok patria proste inym váhovým kategóriám. 😉

oli18
Autor odpoveď zmazal
kvetinka75
8. apr 2023

@cimage moja kolegyna 60rocna aj do prace ked su hlorucavy. Nikto to tu neriesi. My sme zatvoremi v kancelariach tak tam je to jedno. A saty nosi zasadne kratke
Ma niekollo kg navyse ale v satach.vyzera velmi dobre.

Strana
z2