DÔLEŽITÉ: Modrý koník otvára priestor pre vaše návrhy a nápady
Pozdravujeme celú rodinu Modrého koníka 🙂
Dnes sme pre vás pripravili tento výnimočný diskusný príspevok.
Nie je to klasický oznam – je to pozvanie.
Úprimné, otvorené a pre nás nesmierne dôležité.
Koník má zmysel len vďaka vám.
Vďaka tomu, že sa sem vraciate, že zdieľate svoje skúsenosti, radíte si, podporujete sa a spolu tu tak tvoríme komunitu už dve desaťročia.
Uvedomujeme si, že ak má byť Koník aj v budúcnosti miestom, kam sa chodí s dôverou, radosťou a pocitom „sem patrím“, potrebujeme robiť niečo, čo je cennejšie než akákoľvek funkcia alebo technická novinka: Počúvať vás. 🙂
Preto vám dnes otvárame jedinečný priestor, aby ste nám napísali, čo podľa vás môže fungovať lepšie.
Napíšte nám do komentárov:
– to, čo vám na Koníku chýba,
– to, čo vás rozčuľuje,
– to, čo by ste privítali,
– to, čo by vám uľahčilo deň alebo spravilo Koníka ešte príjemnejším miestom.
Úprimne, otvorene, pokojne aj bez servítky. 😉
Len prosíme: píšte konkrétne a konštruktívne, nech presne vieme, čo potrebujete.
Prípadne skúste doplniť vetu:
„Koník bude pre mňa top a jedinečný, ak…“ a dopíšte ju presne tak, ako to cítite.
Každá myšlienka, návrh či pripomienka má pre nás veľký význam.
Toto nie je formalita, je to pre nás záväzok.
Veríme, že spoločne môžeme vytvoriť Koníka, ktorý bude ešte lepším miestom pre vás, pre nás, pre každého, kto sem príde pre radu, podporu alebo len pre dobrý pocit.
Ďakujeme, že ste s nami.
Ďakujeme, že tvoríte Koníka.
A ďakujeme aj za to, že nám napíšete, čo je pre vás dôležité. 💙
Modrý koník team
Mne sa páči,ako tie ktoré majú odstranené komentáre adminom poukazujú na "šikanu"
@anonym_252cdf ide o to,že niektoré komentáre neboli ani výhražné,ani vulgárne ani agresívne a pritom boli odstránené. Ale také, ktoré boli agresívne,vulgárne a výhražné odstránené neboli a to ani pri opakovanom nahlasovanie viacerých prispievateliek. Už sa chápeme?
To je mega dobrý nápad že iba v anonymných témach môcť anonymne odpovedať! Za mňa sú neskutočne otravné reklamy, chápem že tú musia byť ale keď mi z dvoch strán prekrývajú diskusiu a vidím 4 riadky z komentárov tak to je absolútne odveci
- neprepisovat nazov temy, alebo nejake zlepsit tuto funkcionalitu ( teraz sa zvykne prepisat aj naozaj nevhodnym sposobom )
- mat lepsi prehlad o adminoch a moznost preverit aktivitu admina (napr. ak zablokuje nejaky prispevok, overit, ci to bolo naozaj opravnené). Ak sa zisti, ze admin blokuje niekoho na zaklade vlastnych nazorov a nie porusenia pravidiel MK, odobrat mu admin prava.
- urobit moznost retazovych komentarov, lebo niekedy sa velmi tazko orientuje v dlhsej diskusii. Aj tu to vidno, ze sa ludia uz bavia mimo temu ( co je okej) ale bolo by lepsie, keby je to v jednom vlakne vnorene ako reakcia na komentar
- viac promovat poradne a vylepsit bazar
Ale je otazka ci MK este prezije, ked vsetky "terminovky" sa uz presunuli na facebook a v terajsich terminovkach niesu takmer ziadne aktivity. Vsetky otazky su na facebooku.
Uz sme tu opakovanie hovorili,ze nam vadi menenie nazvov diskusii,ktore su casto odveci. Neverim,ze ste si tento dotaz doteraz nevsimli. Ale vyjadrenie preco sa to deje sme nedostali doteraz.
Ja by som nerušila anonymné prispievanie, nie každá rada píše pod svojím nickom. Ako hore spomínané vyhľadávanie podľa nicku sa mi nepáči vôbec.
Keď viem poradiť poradím do tém s čím mám skúsenosť ale len anonymne. A čítam diskusie, čo sa týka hádok veľmi často vyvolávajú hádku alebo sa vysmievajú ľuďom neanonymne nicky.
Uz sme tu opakovanie hovorili,ze nam vadi menenie nazvov diskusii,ktore su casto odveci. Neverim,ze ste si tento dotaz doteraz nevsimli. Ale vyjadrenie preco sa to deje sme nedostali doteraz.
Realne si nemyslim, ze s tymito podnetmi budete nieco aj robit. Ved sami davno viete, co nam vadi. Ale dobre, fajn, ze ste nam dali prilezitost sa vyjadrit takto oficialne
@iwesska Presne tak, povazujem za vrchol drzosti zmenit nazov diskusie, ktoru niekto vytvori, hoci neporusuje ziadne pravidla. Dokonca Vam casto uplne unikne pointa a zmenite to tak, ze to absolutne nevystihuje temu, vytvori to akurat priestor pre zmatok diskutujucich
@iwesska A ja ešte pridám, že kvôli tomuto zmazali admini nick H2. Že si dovolila sa vyjadriť, že admini zas blbo zmenili názov diskusie.
@iwesska A ja ešte pridám, že kvôli tomuto zmazali admini nick H2. Že si dovolila sa vyjadriť, že admini zas blbo zmenili názov diskusie.
@grof_monte_christo aj ja som na tu temu zalozila diskusiu. Zatial ma nevymazali, ale ktovie 😁 https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut/som-za-zachovanie-nazvov-diskusii-v-povodnom-zneni-2/#post-89768768
@grof_monte_christo To fakt? Tak mozem sa tesit...Im je lepsie mat kopec anonymnych trollov ako pocuvat nazory dlhodobych uzivatelov, ktori im postupne znechutene odchadzaju.
Kvalita MK pred 15 rokmi a teraz sa neda porovnat
@modrykonik vadí mi keď sa v diskusii vymazavaju komentáre/odpovede. Nedá sa potom normálne čítať daná téma keď sú komentáre povymazávané.. Toto zrušiť
.. Ale nevadí, už tu nebudem dlho 😁
@grof_monte_christo To fakt? Tak mozem sa tesit...Im je lepsie mat kopec anonymnych trollov ako pocuvat nazory dlhodobych uzivatelov, ktori im postupne znechutene odchadzaju.
Kvalita MK pred 15 rokmi a teraz sa neda porovnat
@mircalla Ano, už je to pár mesiacov. Pokiaľ viem, vytvorila si novy nick a aj ten jej hned zmazali.
@grof_monte_christo aj ja som na tu temu zalozila diskusiu. Zatial ma nevymazali, ale ktovie 😁
@liv1 Mozno zmazu aj mňa, ale toto s H2 ma fakt štve. Normalne by sa jej admini za toto mali ospravedlniť.
@mircalla Ano, už je to pár mesiacov. Pokiaľ viem, vytvorila si novy nick a aj ten jej hned zmazali.
@grof_monte_christo Ale hlavne ze uprimne, otvorene a bez servitky...
@grof_monte_christo takže mám očakávať že budem na rade? 😅
- chýba mi na Koníku slušnosť
- rozčuľuje ma tu dvojaký meter pre užívateľov ( jeden môže všetko, druhý si s prepáčením, ani neuprdne a je zmazaný, prípadne zruší účet sám, lebo je z toho frustrovaný )
- privítala by som adminov medzi nami, nie v zákulisí Koníka
- Koníka by mi viac spríjemnilo, menej agresívnych užívateľov, ktorí si tu denne v rôznych diskusiách vyhadzujú z kopýtka.
Tak mne väčšinou reklamy nevadia, kým sú v normálnom množstve, ale hore, dole, v strede a plus vyskakovacia ma naozaj odradzaju sem chodiť. A viem, viem ad blok a co ja viem co ale to sa mi kvôli jednej stránke fakt riešiť nechce. Keby to tu tak bolo od začiatku ani si účet nezalozim
Sprístupniť a poľudštiť adminov, vytvoriť pokojné a bezpečné prostredie pre diskutujúcich, možno oživiť tématické skupiny, viac sa aktívne zapájať, takto sú admini ako fantóm z opery....
Minule som zablúdila na diskusiu na koníku z roku 2012, to boli rozhovory ako z rozprávky, samé ďakujem, prosím, jéj to je od teba milé a podobne. Viem, že na celospoločenskú náladu MK dosah nemá, ale úprimne by ma potešilo, ak by boli hejterské a urážlivé komenty viac na muške, pretože občas mám pocit, že to tu hraničí s virtuálnou šikanou ( jemne povedané).
A reklama a kampane sú fakt rušivé, ale chápem, že budget je budget...
Častokrát sú tie isté témy viackrát. Na iných fórach sa to rieši tak, že sa témy s rovnakou vecou spájajú dokopy, a tým pádom nebude 10 rovnakým tém s róznym časovým odstupom.
Uvediem príklad: Niekto založí tému o MHD Bratislava. Časom téma zapadne a niekto ďalší zase založí tému o Bratislavskej MHD, keby sa napríklad spojili dokopy lebo to bude vždy aktuálna téma. Jeden sa spýta to, druhý to, ale vždy bude o MHD.
Inák chcem poďakovať že ste rozšírili diskusiu pre nerodičov tam na spodku fóra, že ste rozšírili kategórie. V tom by ste mohli pokračovať. Koník už nieje len stránka o rodine ale pre všetkých.
Kedysi tu bola povinnosť že buď mať profilovú foto osoby alebo žiadnu. Nemohli sa dávať avatare rôzne obrázky a tak. Ale na druhej strane ochrana súkromia je dôležitá. Všade v médiách ondia že nedávajte o sebe údaje na internet. To len ja som taký nezmar že som schopný vycapiť sem celé súkromie, ale ja nikoho nezaujímam, preto to môžem robiť.
PS: To bola reakcia na to čo niekto spomínal to o anonymoch.
zrusit vsetkych clenov bez realnej profilovej fotografie.
@anonym_22bbaf toto som myslel…
Častokrát sú tie isté témy viackrát. Na iných fórach sa to rieši tak, že sa témy s rovnakou vecou spájajú dokopy, a tým pádom nebude 10 rovnakým tém s róznym časovým odstupom.
Uvediem príklad: Niekto založí tému o MHD Bratislava. Časom téma zapadne a niekto ďalší zase založí tému o Bratislavskej MHD, keby sa napríklad spojili dokopy lebo to bude vždy aktuálna téma. Jeden sa spýta to, druhý to, ale vždy bude o MHD.
Inák chcem poďakovať že ste rozšírili diskusiu pre nerodičov tam na spodku fóra, že ste rozšírili kategórie. V tom by ste mohli pokračovať. Koník už nieje len stránka o rodine ale pre všetkých.
@unbeholfen ked zareagujes do “starej” diskusie, uz sa ti zapoji ovela menej ludi. Pozru datum, neaktualne a sup prec
@modrykonik zrusit anonymne prislevky..a vyskakuje vela reklam
@slavomira236 skoro do každého prehliadača sa dá nainštalovať rozšírenie Ad-Block a žiadna reklama nieje. Chodte do nastaveni prehliadača hladajte také že rozšírenia a potom napíšte do hladania adblock alebo ak tam rovno vidíte niečo také tak to nainštalujte.
Chyba mi tmavy rezim a moznost nepaci sa mi to. Chyba mi moznost reagovat rovno pod komentar a nie o 3 strany dalej. Chyba mi lepsi dosah a kontakt s adminmi. Vadi mi ze je niekedy zmazany prispevok bez uvedenia dovodu.
@really8 skoro každý prehliadač má buď priamo v nastaveniach tmavý režim alebo formou rozšírenia. Chodte do nastaveni, najdite časť rozšírenia a hladajte pojem darkmode. Pri Chrome stačí zadať adresu chrome://flags dostanete sa na takú stránku a tam zadajte do hladania Dark Mode a povolte to teda Enabled.
ja som zabudla ešte dobré by bolo dať sem rôzne motívy pozadí teda stránky aké kto chce by si nastavil.Farebné atd.Nie len táto modrá čo tu je
@modrykonik odkedy su anonymne prispevky, velmi ma to tu nebavi. Mala som svoje oblubene nicky od ktorych som rada citala prispevky. Teraz sa to uz neda, skoro kazdy je anonym, ked citam diskusiu, uplne sa v tom stracam.
zrusit vsetkych clenov bez realnej profilovej fotografie.
@anonym_22bbaf chceš reálne fotky,ale sama si anonym ....pokrytec

Tiez by som zrusila moznost anonymnych prispevkov a nepaci sa mi prepisovanie nazvov.

Fotky nie. Ale ide to tu dole vodou. Zrusit anonymne prispievanie do diskusii, to bol velky fail. Trollovia s vymyslenymi diskusiami. Chce to prekopat bazar, uz nie ste konkurencieschopni inej stranke, ktoru tu nemozem menovat. Nemenit (casto nezmyselne) nazvy diskusii