Koľko stravných lístkov môžem použiť na nákup potravín?
Dobrý deň prajem, prosím vás pekne. Koľko stravných lístkov môžem použiť na nákup potravín napríklad v Tescu, Lidli či v kauflande? Je to obmedzené? Ďakujem
@kiwi3 urcite nie,pracujem v lidli,v živote som o takomto limite nepočula.Dokonca sama kasa vyrata kolko listkov sa môže použit na nakup.Jedinym obmedzenim je to,že system si sam vyrata ak je v jednom nakupe aj nepotravinovy tovar,že za aku sumu su tam potraviny a určí sumu na ktoru sa daju použit listky
@delphineta nuž... pozrela si môj blok? Nezdá sa mi, že by to bolo dané systémom. Kľudne som mohla dať ešte lístok naviac.
@10zabka vino určite nie
@delphineta hádať sa nebudem 🙂 Keby som sa nepýtala, nepíšem sem 🙂
@10zabka pozrela,bolo treba doplatit niečo cez 5e,odrataj si od toho vino a vyjde Ti suma,v akej výške by si ešte mohla použit stravny listok
@delphineta ok, už nemám síl to riešiť. Vyhrala si 😀
@10zabka
Naozaj neviiem co by mohla mat predavačka v lidli z toho,že Ti nevezme listky.Jedine tsk problemy ak di to poslala sko sťažnosť.Vedia si vyhladat podla bločku kto to blokoval
@10zabka
Nevyhrala,čo si.Len som vysvetlila ako to je,my sme pod takym tlakom,že taketo niečo nie je možné😊
@delphineta nie som z tých, čo posielajú sťažnosti. Reagovala som na príspevok a napísala, čo mi povedala pokladníčka. Nič som si nevymyslela ani nepridala 🙂 Keby som sa jej nepýtala, nepíšem to sem. Viem, že viaceré pracujú v Lidli, napísala som len svoju skúsenosť 😉
@10zabka a ake si mala listky? Mne to skor vychadza ze dalsi listok ti nevzala, lebo hodnota by bola vyssia ako nakup a zo stravnych listkov sa nevydava. Kedze si platila 32,10 e spolu. Ale aj tak je to divne. Poukazka (t.j.listky) 26,81 a karta 5,29. Pokial si neplatila stravnou kartou a za tym bankomatovou kartou, nema ziadnu logiku ze ti predavacka dala poukaky 26,81. To je nemozne, stravne listky su vzdy na cele eura a centy, t.j. 4,00 4,50 atd ziaden 0,01 tam nema co hladat a teda netusim kde ho vzala. Cele je to divne.
@danielinaa netráp sa, už sme to vyriešili, mala v nákupe víno
@10zabka vsak si tam mala vino
@klarissa25 však viem, aj som sa na to pýtala 🙂 Písala som vyššie.
@10zabka samozrejme vino...ale vsade to maju inak samizda ...a neznasam gastrace ,naj ked desat ludi v rade a 2-3 pred vami to zacnu ratat ...nasledne to rata predavacka ...u nas na firme sme sa dohodli ze raz za tri mesiace nam sefova hodi kes v hodnote listkov ,ktore by sme mali mat a to mi vyhovuje teda viac
@10zabka nerobim v lidli, ale pocula som ze v lidli daju na listok vsetko tak neviem. My mame moderne kasy, retazec nechcem menovat, robim tu uz 15 rokov, tak som presla vselicim, a tieto moderne kasy ti same vytriedia co sa listkom platit da a co uz nie, plus sa listky skenuju scanarom. Uz sa to oklamat neda, kedysi ked sme zacinali sme bezne mohli aj drogeriu za listky dat, vsetko sa nahadzovalo rucne, teraz je to bez sance. A v zivote sme nikdy nikoho nelimitovali poctom listkov, niektori mi daju listkov aj za 400 eur ked su vsetko potraviny, absolutne ziadny problem. Nechapem to obmedzovanie ved by sme prisli o zakaznikov, konkurencia je velka.
@nelca84 ano ale vino v hodnote 2,49. 32,10 minus 2,49 urcite nie je 26.81. Este by jej ten 1 listok vysiel. Su aj listky po 0,50- 1,00-2,00 tak ak dajaky taky mala, mohla este doplatit. A kde ta predavacka vzala ten 0,01 cent? To urcite neni v poriadku. A urcite by som to ja byt na mieste @10zabka riesila.
Vlastne aj pochybujem ze jej navecer vysla kasa, urcite jej ten 0,01 cent lietal niekde.
@klarissa25 vy v lidli nahadzujete listky manualne, nie scanerom? Lebo nesedi mi cena za listky 26,81. Kde vzala ten 0,01 cent?
@danielinaa 26,81e je 7stravnych liistov v hodnote 3,83e.Nie je na tom nič divne
@gazpalm ja som za to, aby sa gastrace zrusili a nahradili ich stravne karty. Nemusis nic pocitat, karta si odrata cenu su za potraviny sama, ziadne pocitanie listkov, je to rovnako rychle ako platba klasickou kartou... nuz ale na toto som ja maly pan. A aj aj vlada rokovala o tom a potom to aj tak nepreslo.
@danielinaa vsak citaj, pisala, ze ma listky v hodnote 3,83e, ziadne eurove, dvojeurove a neviem ake
@danielinaa ano lístky sa nahadzuju manualne..
@delphineta a sice mas pravdu, vypadlo mi, ze je jeden druh tychto listkov v hodnote 3,83. Tak ak @10zabka nemala ine listky ako tie 3,83 dalsi listok by jej uz nevysiel, lebo potravin mala po odratani vina za 2,80 a ak nemala listok za 2 eur, 1 eur alebo 0,50 eur, listkom doplatit uz nemohla a je mozne ze predavavka zbrucha povedala ze moze listkami za 30 eur, kedze v skutocnosti mohla za potraviny 29,61 dat. To je skoro 30, predavacka zaokruhlila a mozno nakoniec lidl ani ziaden taky limit 30 eur listkami nema, ako povodne z prispevku vyplynulo.
@klarissa25 to vam nezavidim, my ked sme to mali, neraz sme zhanali listky za vlastne ked sme sa pomylili a chodili kde kade kupovat. Teraz ti vsetko nacita scanar, je to uzasne, ziadne kiksy uz nie su.

@eunika1994 ale dá, na to som sa pýtala