Kto získa váš hlas v prezidentských voľbách?
Ahojte, čo hovoríte na kandidátov? Máte medzi nimi toho "svojho" prezidenta?
Autorka, ked budes Harabina len volat, je to v najlepsom poriadku. Snad ti zdvihne a po-ke-ca-te o tom ako vy-hral aj tie predchadzajuce volby
Aj ja
@krajinka Áale čoby som pokazila, každý občan, ktorý si zaslúži právo voliť, je predsa dostatočne rozhľadený na to, aby vedel aspoň úplne základy občianskej náuky, napr. že voľba prezidenta je (s najvyššou pravdepodobnosťou) dvojkolová a do druhého kola si volíme dvoch kandidátov.
@lilian183 Beate som dala unfolow, ked pred parlamentnymi volbami rozpravala na kazdu jednu politicku stranu nieco (vratane napr PS, pritom ani neboli vo vlade, len ze bola niekde, kde sa dozadovala komunikacie so Simeckom a niekto jej povedal, ze sa ozve a neozval sa 😃 ), ale na konci povedala, ze so stranou SMER NEMA SKUSENOSTI (lebo bojuje verejne "len" od roku 2018 ci 2019, takze neviem kto vladol) a ze veri, ze Fico ako novopeceny dedko presiel sebareflexiou a hned ju prijme a budu to riesit 😃 takze asi takato je Beata. Neverila som vlastnym usiam a to som ju sledovala roky.
@markusrasford to, ze vela vravna a minule tu mala podobna tema cez 200 komentov, to je na prieskum celkom dost.
Aj ja budem volit Harabina a nehanbim sa zato. Je mi fuk kto si co mysli.
@14petulka88 úprimne sa pýtam čím ťa oslovil?
@domkakvet 200 komentárov neznamená 200 respondentov
Ani sa nečudujem že Slovensko vyzera tak a ko vyzera ked tu mame voličov Fica a teraz pribudli aj voliči Harabina a k teme volim Korčoka
Mám svojho kandidáta.
Ale aj v tejto diskusii ma zaráža, že ľudia, ktorí nie sú schopní vyhláskovať meno prezidentky správne, majú stále volebné právo.
Mame vyborneho kandidata, pana Korcoka. Nie je o com premyslat.
Budem volať Korčoka nikto iný normálny tam nie je ale to je môj názor.
@14petulka88 tak sa nehanbi a prezraď nám dôvidy, že prečo Hrabin.
Autorka, preco budes volit Harabina?
@14petulka88 preco Harabin?
Korcok? Dalšia dosadena bábka z USa? 🤮

@amalka147 niečo kvalitné?