icon

Menštruačné plavky

veroikan
21. júl 2022

Ahojky baby..
Mate niekto menštruačne plavky ? Ako ste spokojne ?
Ja som si objednala zo sttanky Modibodi tak som zvedava ked ich bidem potrebovat ci bude vsetko oukej.

Strana
z2
selenka7
12. jún 2023

@tatuska to musi byt dost tenucka, S-ko by malo byt akurat podla mna. Ale oni tam tusim maju velkostne tabulky.

nafka0483
12. jún 2023

@selenka7 Jasne, chapem 🙂 dakujem za vysvetlenie

tatuska
13. jún 2023

@selenka7 je chuda,ale klasicke oblecenie nosi Mko,kvoli tomu,ze je vysoka..tak neviem

selenka7
14. jún 2023

@tatuska pri nohavickach skor rozhoduje obvod bokov ako vyska 😉

lenieta25
24. júl 2023

@selenka7 prosím vás viete mi poslať presný link na tie menštruačné plavky? Potrebujem pre dcéru, ďakujem

eeffka
24. júl 2023

@lenieta25 ja mam doma jedny nepouzite ak mas utlu dceru, odmietla to dat na seba

zoja1234
24. júl 2023

Fuha no ja si toto neviem predstaviť.. Menstuacna krv to nieje len tekutina, ale aj "kusy", co je výstelka maternice ktorá tiež odchádza s krvou.. Isto viete o čom hovorím, neverím ze tie gatky absorbujú aj tieto kusy tkaniva, nie to ešte krv ktorej je celkom dosť hlavne prvé tri dni.. Príde mi to nehygienicke, bohužiaľ ak je dovolenka naplánovaná a vyšlo by mi to na krámy, no tak sa nezabijem, čas by som vedela tráviť aj inak ako clapkanim sa vo vode riskujuc ešte aj infekciu, fuj

selenka7
25. júl 2023

@zoja1234 ved tie "kusy" sliznice sa rovnako zachytavaju aj na vlozke. Ked uz treba, nohavicky sa prezlecu a hotovo. Co potom take tampony? Tam uz vobec nie je sanca, ze ta sliznica odchadza z tela ako ma, do tamponu sa tiez nevstrebe.

iwesska
25. júl 2023

Dievcata a tie,co pouzivate tieto menstruacne nohavicky v praci,tak to ako riesite vymenu? Po tych 2-3 hod.si tie pouzite vlozite do kabelky,ci? My mame spolocne umyvadlo,takze nejake plakanie nehrozi a tiez neviem,ako by to riesila dcera v skole. Ved to sa tam musi ta krv rozkladat,nie?

selenka7
25. júl 2023

@iwesska dcera ked ma dlhsi den, prezlecie sa na wecku, pouzite do maleho igelitoveho vrecuska a do tasky. Nesmrdi to vobec, doma to dam na sucho do vedra a periem tak kazdy druhy den ked sa nazbiera viac. Tym ze to preschne, nema preco smrdiet.

levandulova111
25. júl 2023

@selenka7 môžem sa spýtať na obvod bokov dcéry? Chcem od Perties kúpiť nohavičky, avšak dcéra má 85cm, čo vychádza na Sko ale keď tak pozerám, aby to nebolo úzke, je to dosť elastické? Predsa len tá suma nie je malá a vymeniť sa to nedá 🙈 ideme už budúci piatok a z Aliexpressu by mi to nestihlo prísť, tiež som sa o tom dozvedela až teraz, že také nohavičky/plavky existujú 🙈

levandulova111
25. júl 2023

@eeffka ahoj, máš ešte tie plavky? Aká veľkosť?

eeffka
25. júl 2023

@levandulova111 cauko pozriem oodvecer doma a napisem ti, pre 10r som kupovala

levandulova111
25. júl 2023

@eeffka ok, ďakujem, lebo malá má 12r ale veľkostná tabuľka ukazuje podľa bokov, že by mala mať Sko... Budem moc vďačná a ak bude veľkosť ok, nemám problém poslať peniaze aj na účet cez IB vopred 🙏

iwesska
25. júl 2023

@selenka7 Vdaka. Dcera este nema MS, ale uz to nie je daleko,tak aby som vedela,ci ist do tohto,alebo vloziek. Vzhladom na jej pohodlnost si myslim,ze budu tie nohavicky ideal. A kolko ks potrebuje na jednu MS?

weronicka09
25. júl 2023

@veroikan skúšali ste tie plavky? Boli ste s nimi spokojná?

selenka7
25. júl 2023

@iwesska my sme doteraz fungovali s 12 ks, 3ks/den (z Aliexpresu to vyslo na nejakych 60€), kazdy druhy den som prala, tak aby to priebezne stihlo schnut (v zime na radiatore nie je problem, ale teraz to schne aj 2 dni na vzduchu). Teraz uz priebezne dokupujem M-ka.

selenka7
25. júl 2023

@levandulova111 viem ju az vecer pomerat, je u starych rodicov. Ale my Perties nemame, neviem posudit, nakolko su elasticke

eeffka
25. júl 2023

@levandulova111 no je to velkost S, rozmer v pase 32cm, a su doat pevne,takze na 85zadok by ju to asi rezalo, tak na 70-75cm max to vidim ( su z ali)

matkahelka
25. júl 2023

@iwesska kupit perties.maju najvacsiu savost na trhu.az 35ml. standardne to na strednu ms staci na pol dna. dcera si ich nevie vynachvalit. v6drzia od 7 rana do 14.00 poobede. niekedy aj dlhsie. aktualne sme pri mori a mame cerstvo odslusane aj menstruacne plavky od nich- spokojnost velka.

levandulova111
25. júl 2023

@eeffka aha ok ďakujem aj tak za ochotu 😊

veroikan
autor
30. júl 2023

@weronicka09 za mna ano skvely pomocnik ak vazne vyjde menstruacia na doovlenku

tatuska
6. aug 2023

@selenka7 ten druhy link su nohavicky,ci plavky?

selenka7
6. aug 2023

@tatuska ak tieto, tak my ich mame ako plavky

tatuska
7. aug 2023

@selenka7 ano,tie som myslela...ja teraz prave zhanam take nohavicky,nie plavky

Strana
z2