Menštruačné plavky
Ahojky baby..
Mate niekto menštruačne plavky ? Ako ste spokojne ?
Ja som si objednala zo sttanky Modibodi tak som zvedava ked ich bidem potrebovat ci bude vsetko oukej.
Fuha no ja si toto neviem predstaviť.. Menstuacna krv to nieje len tekutina, ale aj "kusy", co je výstelka maternice ktorá tiež odchádza s krvou.. Isto viete o čom hovorím, neverím ze tie gatky absorbujú aj tieto kusy tkaniva, nie to ešte krv ktorej je celkom dosť hlavne prvé tri dni.. Príde mi to nehygienicke, bohužiaľ ak je dovolenka naplánovaná a vyšlo by mi to na krámy, no tak sa nezabijem, čas by som vedela tráviť aj inak ako clapkanim sa vo vode riskujuc ešte aj infekciu, fuj
@lenieta25 mame tieto
https://a.aliexpress.com/_mM9UQVo a tieto
https://a.aliexpress.com/_mPFNLjk
Dievcata a tie,co pouzivate tieto menstruacne nohavicky v praci,tak to ako riesite vymenu? Po tych 2-3 hod.si tie pouzite vlozite do kabelky,ci? My mame spolocne umyvadlo,takze nejake plakanie nehrozi a tiez neviem,ako by to riesila dcera v skole. Ved to sa tam musi ta krv rozkladat,nie?
@selenka7 môžem sa spýtať na obvod bokov dcéry? Chcem od Perties kúpiť nohavičky, avšak dcéra má 85cm, čo vychádza na Sko ale keď tak pozerám, aby to nebolo úzke, je to dosť elastické? Predsa len tá suma nie je malá a vymeniť sa to nedá 🙈 ideme už budúci piatok a z Aliexpressu by mi to nestihlo prísť, tiež som sa o tom dozvedela až teraz, že také nohavičky/plavky existujú 🙈
@eeffka ahoj, máš ešte tie plavky? Aká veľkosť?
@levandulova111 cauko pozriem oodvecer doma a napisem ti, pre 10r som kupovala
@eeffka ok, ďakujem, lebo malá má 12r ale veľkostná tabuľka ukazuje podľa bokov, že by mala mať Sko... Budem moc vďačná a ak bude veľkosť ok, nemám problém poslať peniaze aj na účet cez IB vopred 🙏
@veroikan skúšali ste tie plavky? Boli ste s nimi spokojná?
@levandulova111 viem ju az vecer pomerat, je u starych rodicov. Ale my Perties nemame, neviem posudit, nakolko su elasticke
@levandulova111 no je to velkost S, rozmer v pase 32cm, a su doat pevne,takze na 85zadok by ju to asi rezalo, tak na 70-75cm max to vidim ( su z ali)
@iwesska kupit perties.maju najvacsiu savost na trhu.az 35ml. standardne to na strednu ms staci na pol dna. dcera si ich nevie vynachvalit. v6drzia od 7 rana do 14.00 poobede. niekedy aj dlhsie. aktualne sme pri mori a mame cerstvo odslusane aj menstruacne plavky od nich- spokojnost velka.
@eeffka aha ok ďakujem aj tak za ochotu 😊
@weronicka09 za mna ano skvely pomocnik ak vazne vyjde menstruacia na doovlenku

@tatuska to musi byt dost tenucka, S-ko by malo byt akurat podla mna. Ale oni tam tusim maju velkostne tabulky.