icon

Mohol pes zjesť andulku?

19. máj 2023

Baby prosím vás, nevysmejte má, už aj tak dosť mám z toho traumu.mohol mi môj pes zjesť andulku? Ide o čivavu, keby mám vlčiaka ,tak sa tak sprosto nepýtam..určite ju napadla,lebo som našla kopu peria po koberci , aj tie dlhé letky ,ale bez krídiel ..v podstate len pár pierok..neboli sme doma , a neviem ako sa to stalo , a normálne mi je navracanie že môj pes ju takto zlikvidoval ,kurník dojdem domov a hotová som zostala , musela prísť moja mama ,to pozrieť kde je , lebo ja som to nezvládala..problém že my sme ju nenašli, nikde, ani za nábytkom , nikde..určite nežila už , ale aspoň telíčko ..nikde nič..pes sa odvtedy schováva

simca06022011
19. máj 2023

@sorayaardente tak to chce kazdy pes... tiez mame skrecka a psa mam vychovaneho, ale slinta pri tej klietke vzdy ked moze... bezne psy vsetky hlodavce a vtaky chytaju ked maju moznost. A tu sa asi aj nudil cez den a bolo 🙂 Moj asi ako rocny v noci nosil mysi na rohozku, ako macka.. keby chcel, zhltol by ich na jeden raz

lenkakravcova
19. máj 2023

Áno, mohla ju zožrať. Krv nemusí byť nikde. Ak ju jedla na dlažbe alebo na podlahe, tak vylizala..

luccija
19. máj 2023

Zjedol ju a krv zlizal:(nás mini pes tiež takto zakusol malé vtáča čo vyletelo z hniezda na dvore

autor
19. máj 2023

@luccija chápala by som ešte ako tak ,keby ju zadusil, že ju lapne ale že ju zje 🤦

betulinka1
19. máj 2023

Netrap sa s tym. Proste mas sikovnu civavku. Stalo sa. Moja civava tiez doma všeličo povymyslala, uz isla do psieho nebicka ale vzdy sa smeje na zážitkoch s nou. Zaguľa veľkými ocami a zajtra ma odpustené.

autor
19. máj 2023

@betulinka1 ja viem , len keby to bola nejaká hračka že to rozhyzne ale to bola živá bytosť, ktorú to bolelo , a ešte ráno sa mala dobre

makakova
19. máj 2023

🤮 to je nechutné..toho psa by som.sa už nedotkla.. je mi to ľúto,no mne by bolo z toho fakt na grc

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
kacena4
19. máj 2023

nam sa tak vystrasene zviera schovalo za kuchynsku linku nasli sme ho o 2 dni, vobec sme ho nevedeli najst

autor
19. máj 2023

@jabadabadu viem ,už má na to pripravoval muž ,že ešte ju uvidíme ,len nie tak ako by sme chceli 😔 no ľúto mi to je ,čo ti poviem ,bol to člen rodiny ..

autor
19. máj 2023

@kacena4 ja som jej našla tie drapky a aj tie pierka ,tam nie je šanca,ale pozreli sme pre istotu fakt všetky medzery..to by nedala , aspoň by sa ozvala

heidi4
19. máj 2023

:( mrzi ma to, sucitim s tebou :( citila by som sa a smutila uplne rovnako.

autor
19. máj 2023

@heidi4 ďakujem , ešte že došla tá mamina , lebo kým by deti zo škôlky prišli ,sa to muselo dať dokopy , nechcela som aby to deti videli , mne to dalo zabrať riadne , dcéra aj tak plakala , povedala som jej že zomrela ,že bola chorá , aj hrobcek som jej vymyslela ..

elmivelmi
19. máj 2023

@teleskop chudak andulka,na udece autorka psa zavri do hajzla aby nemal pristup k inym zvieratam,ktore tak potom skantri
@teleskop ty sa cudujes ludom ktori si nenechaju kvoli psovi znicit travniky a radsej ho na pol dna zavru do voliery,ale ked pes zozere ine zviera,sliepku cu andulku,napises ze to je zasa len vina cloveka.

heidi4
19. máj 2023

@autor 😥😥😥

elmivelmi
19. máj 2023

Autorka -nabuduce musis psa oddelit od anduljy,ja by som ho aj na hajzel zavrela kebyze zere vtaky.Mne je andulky luto,nemohla sa branit.Ale tu gaucovu prachovku ak budes mat este dalsieho vtaka uz musis izolovat ked budes mino domu,lebo raz to skusil a skusi to aj 2x.

autor
19. máj 2023

@elmivelmi ale má už 11 rokov a v živote nikomu neublížil..naozaj , veď keby som to predpokladala tak to nedopustim..a to sme mali aj maca , aj Ary , nikdy nič ..

elmivelmi
19. máj 2023

tak asi hlupne na starost,to sa niekedy a inak dost casto psom stava.Ved ty si nic nevycitaj,mne by tiez nikdy nebaoadlo zeby taky maly gaucak mohol klietku otvorit.Uz kebyze slinta po nej ok ale ze otvori klietku,no nemohla asi to predsa vediet.

marianeta
19. máj 2023

No taká pár gramova andulka si sama určite klietku nevykrivi .. V akom stave bola klietka? Dvierka boli zatvorené? Či ju pes zjedol zistíte buď podľa toho čo z neho vylezie, alebo podľa smradu keď sa začne andulka rozkladať, ale prikláňam sa k tomu že ju pes zjedol...

autor
19. máj 2023

@marianeta áno zatvorené boli obe dvierka riadne ako majú byť ..

marianeta
19. máj 2023

No tak jedine cez tu medzeru mohla vyletieť ( tiež mám andulky a na predošlej klietke sa konárom čo sme im dali tie tyčky roztiahli a jedna z nich sa tadiaľ naučila preliezť), sama by ale takú silu nemala aby ich roztiahla..

julia2002
Odpoveď bola odstránená
oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
nikpa
19. máj 2023

Keď ju nezožral a nenájdeš ju, tak za pár dní začne smrdieť, čo z nej zostalo... Potom ju nájdeš rýchlo.

lintu
19. máj 2023

Ešte urob námatkovú kontrolu takto na večer, keď je všade ticho, či odniekadiaľ nešuchoce. Prikláňam sa ale k záveru, že havo mal dnes fajn obed.

autor
19. máj 2023

@oonnaganamakusai prosím ? A si v poriadku ?povrchné? Kde vidíš niečo povrchné? Ta Andulka bola v klietke ..nenechala som ju napospas osudu

autor
19. máj 2023

@oonnaganamakusai A radšej by som zapredala dušu diablovi ako toto zažiť , nechápem načo bol dobrý tvoj komentár, keby mi to bolo jedno ,tak nezakladam tému , nevymýšľam si imaginárny hrob, kvôli deťom a nepalime sviečku za jej dušičku ..mám socializovanych a vycvičených bullpsov , vyhrávajú prvé miesta na výstavách , svedomito sa o všetko staráme , táto konkrétna Andulka bola postihnutá , a ja som robila všetko preto aby sa mala dobre , ver mi ,že ani vo sne by nenapadlo že ju zabije 11rocna čivava , ktorá ledva žije a celé dni spí ..ostatné andulky mám vonku , táto jediná bola dnu , kvôli postihnutiu, keby ju chcem zabit, nechám ju vonku ..

estellas
19. máj 2023

Autorka, už si to nevyčítaj, chápem, že si to nečakala. Mrzím ma to. 😢

whatever1
19. máj 2023

@makakova Preco by si sa toho psa nikdy nedotkla? My tiez zabijame a konzumujeme operence. Pes nevidi rozdiel hodnoty zivota medzi andulkou a kuratom vopred odsudenym na smrt .Bohuzial zlyhala klietka….

veronika33
19. máj 2023

nemôže byť niekde na skrini? proste niekde vo výške kde mu uletela?