icon

Naj diskusie na koníku

buberova
1. feb 2022

Poďme si trošku pospomínať, pobaviť a podeliť sa.. aké sú také naj diskusie, ktoré vám utkveli v pamäti? 😁

luccija
3. feb 2022

@nominativ áno ten trpitel.Co ho aj zbila a on ju miluje sto x ho podviedla.Ale to bol mladý chalan neviem čo tak salel za ňou.

4stanka4
3. feb 2022

Pamatate sa na diskusiu "Som tehotna a vdychla som trblietky?" Akoze mne sa zda ze niektorym zenam s pozitivnym tehotenskym testom odide rozum 🙄

dadulkaf
3. feb 2022

Ja najradšej čítam diskusiu "Aké bolo vaše najhoršie rande", človek niekedy žasne.
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ake-bolo-vase-najhorsie-rande/?page=1#post-84565668

basska_b
3. feb 2022

@dadulkaf Ja som tam tiez davala o rande so satanistom 🤣
Alebo toto mi odvalilo dekel 🤣🤣 šuk sem, šuk tam... neni to diskusia, ale clanok od toho literarneho skupinoveho počinu Ty to zvladnes, co este vycapili aj na stenu ako do vykladnej skrine kona

https://www.modrykonik.sk/blog/ty_to_zvladnes/article/mozno-to-bol-ten-pravy-a-mozno-to-bol-le-ibwdqz/

malinovka333
3. feb 2022

@viestta aky nakupny kosik?

adara777
3. feb 2022

Tu stačí prečítať len názov niektorej diskusie a už je sranda 😂

kocko
3. feb 2022

@ervenka to si pamätám, chudák sa dosťažoval dosť. Dúfam, že od neho odišla.

l3jdyn
3. feb 2022

@maribell 😂😂😂😂😂

evka1247
3. feb 2022

Mňa zaujala téma-bolo to teraz niekedy o banke nejakej, žena sa pýtala aké sú tam vysoké poplatky.Totižto s mužom si založili účet , šetrili na dovolenku, každý mesiac každý z nich tam vložil 50€.a za rok tam bolo len 800€.Ze 400€ inflácia 🙈

gabu_lienka
3. feb 2022

@buberova pre mna je pamätná táto diskusia, kde slečinka obsadila 3/4 domu frajerovym rodicom a potom sa jej nepozdavalo, ze ma k nim prist na leto dcera s detmi. Namiesto toho, aby riesila svoje byvanie, riesila, ze vnucata pridu zo zhranicia k babke a budu ju obtazovat. Skoda, ze nevieme ako to skoncilo.

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/som-ja-ta-zla-6/

heln
3. feb 2022

@selena_luna bola zienka niekde z rimavskej soboty a mala asi 45 rokov, zistila ze je tehotna ale pohadala sa s priatelom, ktoreho nazvala Gargamelom, o tehotenstve mu nepovedala a tak vymyslela plan A, B, C ktore spocivali v tom ze pojde k nejakemu inemu chlapovi ktoreho ani nepozna a vezme na seba otcovstvo..... chcela vediet ci jej vyjde matetska ked pracovala len par mesiacov..... a vselijake kovbojky a strasne odveci odpovedala na otazky....

selena_luna
3. feb 2022

@heln 😂 ach skoda ze ma to minulo

cacianka
3. feb 2022

@viestta to sa opakuje 🤩

spadnutaslivka
3. feb 2022

ja by som spomenula tiež zopár skvelých tém, ale ja nikdy neviem, či ten človek ozaj nemá problém... nejako stále verím v dobro a naivitu ľudstva 😀 a nechcem si robiť srandu, ak za to ten človek ozaj nemôže alebo sa mu to ozaj stalo.

heln
3. feb 2022

@selena_luna to bolo take 2 roky do zadu, jej diskusie boli take ze si nevedela ci je to skutocnost.... ona potom zakladala rozne diskusie a neskutocne si odporovala, raz jej zistili pozitivitu na downa.... potom sa to vyvratilo.... potom bola znova na kontrole tak jej doktor nasiel druhy plod ale mensi, cize akoze nove tehotenstvo zaroven.... pri dalsej kontrole tam uz ten druhy plod nebol ale nasli jej vadu na srdiecku....
medzitym sa dala dokopy s Gargamelom, potom sa s nim pohadala, potom ju poziadal o ruku, stale mu nepovedala ze je tehotna az sa nakoniec jej diskusie zvrhli ze to cele vymazali.

sim_mi
3. feb 2022

Ja si este pamatam na taku milu slecnu, ktora sa chcela prestahovat za pracou a lepsim zivotom do vacsieho mesta, ale nemohla, lebo posta jej chodi na terajsiu adresu a presmerovanie z jej posty by stalo 3.50 mesacne alebo kolko

heln
3. feb 2022

@buberova niekedy chodim na mk na vyplach mozgu.... niekedy ma nieco trapi a ked si potom precitam co sa tu pise tak si poviem ze som v pohode....
bavia ma otazky ako vcera som mala sex, som tehotna? alebo asi rok a pol dozadu tu boli take otazky ako nieco sme robili s priatelom, som este panna?
druha kategoria tem je uz skor smutna a zaujimalo by ma ako to dopadlo, mozno by to bolo aj na knihu poviedok alebo rodinne pripady:
- zena, ktora dostala na vianoce rozvodove papiere a vobec netusila ze muz podal ziadost o rozvod v auguste, chcel predat spolocny byt a cestovat po svete....
- zena, ktora zistila ze jej muz kupil naramok ale nedal jej ho,
- zena, ktora sa mala na vianoce utekat aby sa postarala o svojho otca, svoju tehotnu sestru, jej dceru, jej muza zatial co jej mama bola v nemocnici,
- zena, ktora dostala snubny prsten a potom od nej ten prsten pytala buduca svokra s tym, ze to je jej prsten.....

heln
3. feb 2022

@buberova tiez som zaregistrovala temu so skvrnou na trenirkach..... a vraj sa nakoniec dokazala nevera.

karolinakr
3. feb 2022

Teraz ma napadla Naj diskusia na mk - manžel s hubkou, ktorou umýval záchod, umýval riady Ked umyl podlahu, čiernu vodu vylial do umývadla. Bábätko umyvali vodou v kybli a tá tam bola okakana cely deň. Neviem názov, ale čítala som ju mame a na každom jednom komentári som sa tak smiala, že som sa za brucho chytala a moja mama ešte do tych komentárov svoje trefné komenty davala, to bol maraton smiechu, Autorka to tak milo písala, nebola agresivna ani vulgarna, len proste či nie je útlocitná, ked jej toto vadí? A niekto tam napísal, že nechcela by som ísť ku vám na kávu....

elanor
3. feb 2022
elanor
3. feb 2022
elanor
3. feb 2022
elanor
3. feb 2022

@oblecenie99 aspon taky slaby vycuc

ladycat2021
3. feb 2022

tak teraz ta nova - pre vsetky arogantne komentujuce 😀 .. a jediny kto bol potom arogantny bola sama autorka 😂

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
elanor
4. feb 2022

@brembo ano, to bola podobna hus.