icon

Nevhodné otázky kňaza pri spovedi

24. apr 2025

Ahojte, je normalne, ak sa farar pyta pri spovedi od 11r dievcata, ci m.sturb.je a od dospelej zeny, ci pouziva pri styku ochranu?

Dakujem.

hopatko
24. apr 2025
@rozculena

fuj,je mi grcanie

@rozculena som tiez extra rozculena

btus
24. apr 2025

myslím si, že ho nemá čo zaujímať takáto vec. Ani či dieťa masturbuje alebo či vy používate ochranu. Je to vaša osobná vec. Vy sa ho tiež nepýtate či masturbuje. Asi by som nechodila na spoveď.

zuzubb007
24. apr 2025

Fuj by som sa dogrcala a v živote dieťa neposlala už do kostola, nečudo, že je toľko aferiek u kostolnikov a len pár zverejnených, lebo tie deti sa boja povedať, osobne toto musel byť fajny uchylák normálne mi je zle, a chudá to dieťa, že musí kvôli rodičom chodiť na takéto ceremónie

lucia147852
24. apr 2025

Samozrejme, že to normálne nie je.

7miriam77
24. apr 2025

Tak toto je iný hnus

lucylaw
24. apr 2025

Akože vážne niekto môže reálne obhajovať farára,ktorý sa niečo takéto opýta 11!!! ročného dieťaťa a tváriť sa,že to je normálne?? Akože keby mi prišla dcéra domov s tým,že sa jej toto farár pri spovedi opýtal,tak tam nabehnem a tomu farárovi jednu natiahnem,veď to je totálne choré a nechutné 😡 Ešteže som na cirkev už dávno zanevrela,kokos hlavne,že ja ako rozvedená už ani nemôžem byť krstná matka,ale takéto nechutné prasatá môžu byť farári,fuj, hnus 😡

lenkakravcova
24. apr 2025

Ak viem, tak tá otázka sa nachádza normálne v katolíckej knižke, v časti prípravy na spoveď. Normálne to máš v každom kostole položené na lavici.
Čítate vôbec tie knižky? Alebo chodíte do kostola len tak tradične aby sa nepovedalo? 🤣
Pre katolíka je predsa masturbácia hriech ako smilstvo, a teda hriech cez ktorý sa do neba nedostane. Keď ho nevyzná pri spovedi, tak smola smolička v tomto ohľade /vzhľadom na pravidlá/.
Buď teda žite ako katolíci a spovedajte sa normálne ako máte /a vtedy ani dievčina nemá problém povedať či áno alebo nie, to slovo predsa pozná a nezlozi sa pri ňom/, alebo.. to je jedno pokrytcom to bude aj tak jedno.

hopatko
24. apr 2025
@lenkakravcova

Ak viem, tak tá otázka sa nachádza normálne v katolíckej knižke, v časti prípravy na spoveď. Normálne to máš v každom kostole položené na lavici.
Čítate vôbec tie knižky? Alebo chodíte do kostola len tak tradične aby sa nepovedalo? 🤣
Pre katolíka je predsa masturbácia hriech ako smilstvo, a teda hriech cez ktorý sa do neba nedostane. Keď ho nevyzná pri spovedi, tak smola smolička v tomto ohľade /vzhľadom na pravidlá/.
Buď teda žite ako katolíci a spovedajte sa normálne ako máte /a vtedy ani dievčina nemá problém povedať či áno alebo nie, to slovo predsa pozná a nezlozi sa pri ňom/, alebo.. to je jedno pokrytcom to bude aj tak jedno.

@lenkakravcova 11 rocne dievca vie co to je? Kazde? Ak ano, tak nema problem cudziemu chlapovi povedat ci si to robi? Amentma. Stastne vychovam zo svojej dievky pokrytca...

bykaterina
24. apr 2025

Ak sa to teda naozaj stalo, tak treba to riešiť. Nie ale na mk. Ale prepáč celkom pochybujem že sa to pýtal hlavné na spovedi kde nie sú kabínky že by to mohol niekto počuť.

autor
24. apr 2025
@lenkakravcova

@lenkakravcova ale toto je fakt cez ciaru.... Akoze odtial potial.

autor
24. apr 2025
@bykaterina

Ak sa to teda naozaj stalo, tak treba to riešiť. Nie ale na mk. Ale prepáč celkom pochybujem že sa to pýtal hlavné na spovedi kde nie sú kabínky že by to mohol niekto počuť.

@bykaterina hadam nesnivalo sa jej...

autor
24. apr 2025
@hopatko

@autorka ano chapem, mam aj birmovku, aj svadbu v kostole. Avsak po roznych skaredych skusenostiach svoje dieta do kostola a spovednice nevpustim...pokial sa sama raz nerozhodne. Preto aj moj ostry komentar.

@hopatko uplne chapem

bykaterina
24. apr 2025
@lucylaw

Akože vážne niekto môže reálne obhajovať farára,ktorý sa niečo takéto opýta 11!!! ročného dieťaťa a tváriť sa,že to je normálne?? Akože keby mi prišla dcéra domov s tým,že sa jej toto farár pri spovedi opýtal,tak tam nabehnem a tomu farárovi jednu natiahnem,veď to je totálne choré a nechutné 😡 Ešteže som na cirkev už dávno zanevrela,kokos hlavne,že ja ako rozvedená už ani nemôžem byť krstná matka,ale takéto nechutné prasatá môžu byť farári,fuj, hnus 😡

@lucylaw mohla by si byť krstná keby si bola rozvedená aj cirkevne. Keď sa človek berie v kostole je pravidlo že sa beriete na vždy. Ale sú prípady kedy sa dá zrušiť manželstvo, ak je na to dôvod je potrebné si to vybaviť.

ysseba
24. apr 2025
@lenkakravcova

No mne to normálne nepríde aby sa farár pýtal 11 ročného dieťaťa na masturbáciu.
@lenkakravcova Máš pravdu, je to v knižke, v časti príprava na spoveď. Čiže teba nepríde čudné, že z celej tej časti, zo všetkých otázok sa jej spýtal práve na masturbáciu? Neviem, ale mne to príde maximálne nevhodné a až úchylné.

autor
24. apr 2025
@zuzubb007

Fuj by som sa dogrcala a v živote dieťa neposlala už do kostola, nečudo, že je toľko aferiek u kostolnikov a len pár zverejnených, lebo tie deti sa boja povedať, osobne toto musel byť fajny uchylák normálne mi je zle, a chudá to dieťa, že musí kvôli rodičom chodiť na takéto ceremónie

@zuzubb007 fakt je to diskutabilne.... Ale ze deti uz nie su voci predatorom v bezpeci ani kostole.... Rozum mi to neberie.

bykaterina
24. apr 2025

Hádam ja ani ty si pri tom nebola, takže kľudne to môže byť vymyslené.Nespochybňujem že sa to nemohlo stať však ale veľakrát sú tu témy vymyslené na zvýšenie napätia..

autor
24. apr 2025
@bykaterina

Hádam ja ani ty si pri tom nebola, takže kľudne to môže byť vymyslené.Nespochybňujem že sa to nemohlo stať však ale veľakrát sú tu témy vymyslené na zvýšenie napätia..

lenkakravcova
24. apr 2025
@hopatko

@lenkakravcova 11 rocne dievca vie co to je? Kazde? Ak ano, tak nema problem cudziemu chlapovi povedat ci si to robi? Amentma. Stastne vychovam zo svojej dievky pokrytca...

@ysseba Pýtal sa jej len na tú jednu jedinú vec? Lebo to je dosť dôležité. Ostatné časti spovede mala spracované dobre, len túto úplne preskočila? Myslím, že je na mieste viacero otázok.

@hopatko Tak ak je to dieťa katolík, tak nemá mať problém od 9 rokov o masturbácii povedať na spovedi (či už priamo alebo to dať pod porušil som XY prikázanie). Inak má spoveď neplatnú.

Neviem prečo z tohto robia katolíci takú kovbojku. Mali by byť radi, že sa opýtal - a mohol sa aj iné veci. Však keď nie, poviem nie a idem ďalej. Aspoň má kvalitnú spoveď 😀
To isté s tým kondómom. Však tie majú katolíci zakázané používať. Tak aký majú problém? Či teraz len niektorí spadli z jahody? 😀

Ja som tiež niekedy dávno bola katolíčka,, ale žeby som sa šla položiť pri takýchto otázkach... Normálne sa to bežne kňazi pýtali.

lenkakravcova
24. apr 2025

Inak autorka to "odtiaľ potiaľ". Pri neplatnej spovedi ide podľa RKC pravidiel veriaci pri prípadnej smrti do pekla. Potom kde by sa mal odvolať?
Ten kňaz to môže brať ako proste povinnosť, aby jeho veriaci tam skončili. Tam žiadne odtiaľ potiaľ neplatí. Buď ideš povedať všetko, alebo tam zbytočne nechoď.

autor
24. apr 2025
@lenkakravcova

@ysseba Pýtal sa jej len na tú jednu jedinú vec? Lebo to je dosť dôležité. Ostatné časti spovede mala spracované dobre, len túto úplne preskočila? Myslím, že je na mieste viacero otázok.

@hopatko Tak ak je to dieťa katolík, tak nemá mať problém od 9 rokov o masturbácii povedať na spovedi (či už priamo alebo to dať pod porušil som XY prikázanie). Inak má spoveď neplatnú.

Neviem prečo z tohto robia katolíci takú kovbojku. Mali by byť radi, že sa opýtal - a mohol sa aj iné veci. Však keď nie, poviem nie a idem ďalej. Aspoň má kvalitnú spoveď 😀
To isté s tým kondómom. Však tie majú katolíci zakázané používať. Tak aký majú problém? Či teraz len niektorí spadli z jahody? 😀

Ja som tiež niekedy dávno bola katolíčka,, ale žeby som sa šla položiť pri takýchto otázkach... Normálne sa to bežne kňazi pýtali.

@lenkakravcova Ja si myslim, ze katolik/nekatolik, vobec nema sa co starat do sexualneho zivota ludi. A hlavne nie u deti.... Pre Boha.
Ak niekto spachal hriech.. Klame, robi zle, atd atd, je to v poriadku. Nosi ten dotycny tarchu, chce odpustenie.
Ale ze co robi v posteli, tak ako sorry......

abbey1
24. apr 2025
@lenkakravcova

@lenkakravcova Od útleho detstva sme mali veľmi blízko k cirkvi, pravidelne sme chodili do kostola, prázdniny som často trávila u nášho rodinného priateľa kňaza, samozrejme nie na fare. To by sa nehodilo, ale u jeho farníkov som bývala. Nikdy v živote sa ma žiadny kňaz takúto otázku nepýtal. Nie, nie je to normálna otázka smerom k dieťaťu.

hopatko
24. apr 2025
@lenkakravcova

@lenkakravcova 9 rocna nema mat problem rozpravat o masturbacii? Ty kde zijes? V akom perverznom veriacom svete?
ZENY pomooooc, kto sa rozprava s 9 rocnou o masturbacii? KTO? KDE? Doma? S cudzim chlapom?

autor
24. apr 2025
@abbey1

@lenkakravcova Od útleho detstva sme mali veľmi blízko k cirkvi, pravidelne sme chodili do kostola, prázdniny som často trávila u nášho rodinného priateľa kňaza, samozrejme nie na fare. To by sa nehodilo, ale u jeho farníkov som bývala. Nikdy v živote sa ma žiadny kňaz takúto otázku nepýtal. Nie, nie je to normálna otázka smerom k dieťaťu.

@abbey1 Nielen k dietatu, ale ani k dospelemu, ci pouziva kondom. Je to chore. Chore a chore.

gribka1
24. apr 2025

To žijeme v ktorom storočí? Kto môže toto podporovať, veď už nech sa fanatici spamätajú, celé zle.

katulienkax
24. apr 2025

tak jasne v cirkvi kde pani farari pachaju pedofiliu tak sa pytaju pedofilne otazky o masturbacii malych dievcatiek a mozno si pritom honi svojho uteseneho ftacika. Som rada ze moje deti nejdu na ziadne prijimanie a ani na pedofilne spovede

carolynka
24. apr 2025

Dospely muz sa v uzavretom priestore spovednice pyta dietata na masturbaciu a vam to niektorym pride akceptovatelne? Toto spravanie je absolutne nepripustne a nevhodne. Katolicka cirkev je jedna z najvacsich pedofilnych organizacii na svete a vam toto pride normalne?

mimikarol
24. apr 2025

Úchyl špinavý. Byť na mieste tej matky tak mu normálne dám po hube. Hnusí sa mi celá cirkev, za mňa je to banda pokrytcov a úchylákov.

rozkvet1
24. apr 2025
@hopatko

A preve preto by som nepustila v zivote svoje dieta do "budky" rozpravat sa s chlapom, ktory popiera elementarne pudy, prirodu a vedecke fakty.
Fakt som sa vytocila pri citani...a to sa krotim. Netreba sa bat nazvat to pedofilnym uchylactvom, pytat sa to 11 rocnej...

@hopatko konečne normálny rodič ktorý nepodporuje dieťa v "spovedi" (pokúsila som sa to nazvať slušne, i keď som nechcela)

zoja6913
24. apr 2025

Presne pri tejto otazke som skoncila pred rokmi s cirkvou 😁😁 mala som -nast neviem presne a samozrejme spravna katolicka som priznala predmanzelsky sex, v tej kazatelnici som steavila dalsich 15min otazkami ako kedy kde ochrana atd, vysla som, za mnou rada (bol nejaky sviatok) a ja som sa citila ako vrah a spodina…. Vtedy som vedela ze ja toto svojim detom nikdy mesoravim a mala som naozaj dlhsie obdobie oroblemy s masturbaciou aj sexom vo vseobecnosti

Takze ano je to normalne ze sa to pytaju ale nie nue je to normalne aby clovek ktory teda ma zit v cistote kazal o sexe o ktorom nic nevie a po dalsie neviem si z biologickeho hladiska oredstavit ze mladi muzi knazi nemasturbuju, ved to nejde aby to nevypustili 😁😁😁😁

sara07
24. apr 2025

aj ked ich tam bolo viac, stále viete napísat dátum miesto kde bola spoved a podat stažnost na biskupstvo , ale predpokladam že to neurobite