icon

Nosíte zásnubný prsteň aj doma a na spánok?

27. feb 2025

Nosíte prsteň stále? Alebo si ho dávate napríklad na spánok, či celkovo doma dole? :D

Strana
z2
blondinka95
27. feb 2025

Nie, dávam si ho len ked idem mimo domu a spomeniem si

andrea_82
27. feb 2025

Ja mam snubny aj obrucku na prste stale.

nika23t
27. feb 2025

Nosím len obrúčku, snubný mi je trochu voľný a nejako sa nemám k tomu, že zmenšiť. Lebo čo keď priberiem...

bessie12
27. feb 2025

Nenosím ho uz. A to ani vtedy, keď idem niekam von. Myslím, že podobne to bude aj s obrúčkou.

nicoletta98
27. feb 2025

Zásnubný nemám, ale mam 4 prstene a nikdy ich nedávam dole, ani nausnice 😁

adeladulova
27. feb 2025

Mam oba na ľavom prsteniku a nosím stále. Len do sauny nie

vikusjk
27. feb 2025

Ja nenosim vobec uz par rokov. V podstate asi od porodu - vtedy som prestala nosit kvoli malej, aby som jej nechtiac nejako neublizila (neskrabla ju, alebo tak) a nejak som si odvykla. Uz celkovo nenosim ani naramky, hodinky, retiazky, vsetko mi vadi

ivik4
27. feb 2025

2roky som nemala obrucku a snubak na prstoch naraz vobec . Mimo toho ( zvysne roky ) som ich nedala dole ani na jeden den ci noc, takze stale

janickacrazy
27. feb 2025

Nenosím vôbec, neznášam prstene, mne to zavadzia. Ani náušnice nenosím, ozaj raz za čas ich vytiahnem.

michaela789
27. feb 2025

Nenosím.
Stále mám len obrúčku, aj to takú "pracovnú" lacnejšiu verziu. Veľa robím v záhrade, v kuchyni, tá ozajstná sa mi rýchlo začala škriabať.
Manžel tiež robí veľa manuálne okolo domu, tak som kúpila dizajnovo podobné tým ozajstným ale z chirurgickej ocele a nosíme tie. Obrúčky z kostola máme odložené v krabičke a dávame si ich len výnimočne na oslavy, svadby,... tak isto aj ja snubák. Ten je mi po rokoch už aj tak voľný a zmenšovať ho nemá význam, lebo by som ho aj tak nenosila kvôli poškodeniu.

petamich
27. feb 2025

Nosim stale aj obrucku aj zasnubny prsten 🙂

mimirka32
27. feb 2025

Vobec nenosim, ani obrucku. Zasnubne mam dokonca az dva, druhy taky lacnejsi, ze aby som sa ho nebala nosit. No mne to zavadzia, tak su odlozene

hankab
27. feb 2025

Davam si ho iba rano ked idem do prace, po prichode domov zlozim. Cez vikend ho vobec nenosim, zavadzia mi.

okm221
27. feb 2025

Nonstopp aj obrucku 🙂

galganka
27. feb 2025

Stále, celých 16 rokov. Iba dvakrát bol na vyleštenie v zlatníctve. Prstene dávam dole iba keď miesim cesto ručne a hneď idú naspäť.

cukroska
27. feb 2025

Ja mám na ruke vždy aj prsteň a obrúčku.Nikdy neskladám .

buberova
27. feb 2025

Nosím tak raz za 2 mesiace.. aj obrúčku aj snubák

vroni
27. feb 2025

Snubný prsteň som nechcela, mám namiesto neho retiazku, tu nosím stále. Obrúčku nosím v kabelke, po druhom dieťati sa mi dáko zrazila či čo 🤣 a tlačí ma.

nyphadora
27. feb 2025

Nosim stale aj snubny aj obručku.Len pri pôrodoch som ich mala dole.

cyberk
27. feb 2025

Nosim snubak aj obrucku len ked idem von, vynimka su urcite udalosti alebo kupalisko, to by ma mrzelo, keby niektory z nich stratim 🙂

lenkakravcova
27. feb 2025

Iba obrúčku. Dva prstene mi zavádzajú

krasneleto
27. feb 2025

ziadne prstene nenosim na noc ani na doma

ivangeline
27. feb 2025

Keď nie som opuchnuta z tehotenstva, tak stále. ;D Počas tehu ho dávam dole. Chvíľku som ich mala na retiazke na krku ale pri deťoch nepraktické.. ;D

mandzula
27. feb 2025

Nenosim. A ked si prstene aj obcas dam, prve, co spravim, ked pridem domov, stahujem ich.

heni79
27. feb 2025

Tak môj zásnubný je netradičný - Muránske sklo (zasnúbili sme sa v Benátkach) a obrúčky sú biele zlato. Nenosím ani jeden z tých prsteňov. Manžel nosil obrúčku, no 2x ju stratil v práci a 2x úspešne našiel. Skončila doma, vedľa mojej. Vôbec mi to nechýba. 🤷

rachel36a
27. feb 2025

Nosím stále, nedavam dole

lucia13022023
27. feb 2025

Nosím aj muž nosí. Dávame dole len keď ideme spať

lonely66
Odpoveď bola odstránená
elli333
27. feb 2025

Ja nosim nonstop, vobec nedavam dole z ruky. Naposledy tusim bola dole ked som piekla linecke na vianoce inak nie 😀

euka210
27. feb 2025

Nie, obrucku ani predtym snubny z praktickeho hladiska doma nenosim a uz vobec nie na noc. Obrucku beriem len ked idem prec z domu aj to nie vzdy.

Strana
z2