Obedy na strednej škole a internáte
zdravým dámy a slečny
chcel by som sa opýtať
som druhák na SS
a situácia je taká
bývam na internáte polhodinu od našej školy,
na internáte MUSÍME VRAJ mat povinne platenú celodennú stravu
raňajky+večere by sa ešte dali/vtedy sa nachádzam/
len že hlavný problém je tu z obedmi
v škole mávam polhodinovú prestávku na obed,
od 12:00 do 12:30
na internát na obed nestíham,
a preto si musím platiť dalšiu stravu u nás v škole
strava na internáte ma vychádza 25eur
a na škole 28.50 čisto len na obedy
čo je dokopy 53.50e za mesiac
ked som bol za vedúcim nášho internátu sa spýtať či si tie obedy môžem odhlasovať z dôvodu že ich nestíham, tak my bolo povedané že obed môže byť odhláseny iba v prípade chorobnosti žiaka, stým že sa nenacháza na internáte
a moja otázka je- existuje podla vás nejaká možnosť ako to riešiť?
dakujem
@petrasrado ako neviem, ale mať ranajky, obedy a večere za ani nie 55 eur, veď to je aký luxus. Chapem, že ťa stve, že ti prepadávajú tie obedy, ale skús si to zrátať reálne. Ak by sa dalo si odhlásiť stravu na intraku, myslíš, že by si si vedel za tých 25 eur kúpiť každý deň raňajky a večere? Možno tak na týždeň.
a čo tento problém povedala maminka?
Vybav si ten lajster o alergii od dr a nemusis sa s nikym natahovat
@evkamotka a pride o ranajky a vecere za 25 € ..... za tolko sa nenaje. skor by som tlacila na prevadzkovatela - ked je tam taky velky pocet ziakov, ktori si obed nemozu realne vyzdvihnut, tak nech bud zabezpecia suchy obed a davaju ho uz k ranajkam a pokryje im to olovrant a desiatu - teply obed by soim si stale platila v skole. alebo nech im daju vacsiu veceru ....
@ukulela ja mám internát polhodinu od školy
@sara07 len v prípade ak by som mal papier od DR, a prestavku nam nepredlzia,obedy mame v škole

požiadat školu o upravu rozvrhu alebo si len pre ten obed proste ist, ved ked je to cez ulicu to ako za 30 min fakt nedáš alebo požiadat o dlhšiu obednu prestávku
a čisto len ubytovanie sa nedá bez stravy ?