icon

Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.

zuzanocka
2. júl 2010

no super. akurat koniec som chytila. co hovorili, pls???

atrami
2. júl 2010

@zuzanocka , ešte v čase vysielania ju vypočúvajú policajti, správa o hodení do Váhu sa nepotvrdila, ďalšie správy o 2 hodiny.

zuzanocka
2. júl 2010

@atrami dakujem 😔

lenuska74
2. júl 2010

ja hovorím že tam niečo nesedí mne to príde že na každý den ma novú verziu výpovede ako keby to mala naučené čo ma hovoriť tak ma napadlo či to niekto neriadi komu predala malú 😒 a teraz ked sa telo nenájde tak prestanú hľadať a tým majú voľné pole :( všetci su kľudný o otcovi sa nič nevraví dedo s babkou tiež iba ko naučený text odrecitoval žiadný náznak ľútosti podľa mna vedia kde je ☹

lenuska74
2. júl 2010

z hlohoveckého fora " Dnes o pol šiestej zvolalo krajské policajné riaditeľstvo mimoriadnu tlačovú konferenciu."

atrami
2. júl 2010

@lenuska74 , no myslíš, že bude niečo nové?????

lenuska74
2. júl 2010

ja už ani neviem atrami ☹ len mám pocit že už by ju mohli nájsť lebo je to strašne smutné a som vyžmýkaná ako citrón ☹ no ja stále dúfam v pozitívnu informáciu ked ju nenájdu tak ju asi fakt predali :( nieje možné aby ju nenašli v tak malom meste a ani voda ju po týždni nevyplavila ☹ podľa mňa o chvíľu zmení matka verziu na inú 🙄 ja by som jej to celé pártanie dala zacvakať aj celej jej rodine 😠

lenuska74
2. júl 2010

sme - update
Okolo desiatej večer, hodinu potom, čo ju kamera zachytila, Simonku nahlásila ako nezvestnú. Z nemenovaného policajného zdroja sme sa dozvedeli, že matka mala vlastnú dcéru hodiť do Váhu, pričom aj ona sama mala spáchať samovraždu. K tomuto činu sa údajne už priznala. Zástupca trnavskej krajskej policajnej hovorkyne Ľuboš Homola však vyvrátil akékoľvek dohady a tieto špekulácie považuje za novinársku kačicu. Aj dnes od rána pátranie naďalej pokračuje. Policajti prečesávajú najmä okolie Váhu. Dnes o pol šiestej zvolalo krajské policajné riaditeľstvo mimoriadnu tlačovú konferenciu. Ihneď po jej skončení prinesieme bližšie informácie. Čítajte viac: http://trnava.sme.sk/c/5449625/dievcatko-vraj-u...

z fora posledná info

bobacik_29
2. júl 2010

Boše tá krava ju údajne hodila do Váhu ale nie je to potvrdené

bufina
2. júl 2010

Bych řekla že ju neprodala, spíš bude utopená. Tu matku nepochopím, nedokázat u řeky uhlídat dítě... Kdyby aspoň skočila za ní, nebo zavolala pomoc, i když by to v tomto případě asi už bylo zbytečné, ale aspoň nějakou šanci by Simonka měla, ale takhle. Několik dnů dělat ze všech blbce. Prostě se to může stát že dítě spadne do řeky. Sice by za to asi byla taky určitě potrestaná, ale tohle lhaní jí určitě neprojde a bude na tom mnohem hůř, pokud to udělala takhle že měla třeba strach z vězení. Bych dítě u řeky ani na chvílu nespustila z očí. Sem už měla blbej pocit, když byly povodně a rozvodněný řeky, tak jsme byli na procházce kolem řeky a malá na taťku že chce házet kamínky do vody. Tak manžel ju vzal ke břehu, byl pěknej sráz dolů k řece. Sem byla ráda že hodili dva kamínky a šli jsme pryč.

atrami
2. júl 2010

@bufina , mám 3 synov a k vode chodíme málinko, ale ustrážiť sa dajú a 3-ročné dieťa je rozumné. Malinká vedela ako sa volá a kde býva. Ja by som za synov dala život!!!!! Kto vie, či násoska, niekde nezaspala pri Váhu, malá spadla, nádhera sa zobudila, išla domov, tam ju nenašla a teda išla na políciu.

bufina
2. júl 2010

@atrami Asi tak a uhlídat jedno dítě, to je úplně v pohodě. Jestli malá pobíhala kolem řeky a matka se ožralá potácela za ní, tak bych se pak už nedivila.

maca793
2. júl 2010

no hrozné ☹
ktorá mama by hodila dieťa do rieky? ja osobne nie. 😠
keby sa to potvrdilo, tak by som matku utopila tiež
je to kruté ale je to tak. a ak jej dokážu vinu dajú jej najnižšiu sadzbu ona by si zaslúžila doživotie

penelope2066
2. júl 2010

No tak vraj sa matka priznala....Ze jej mala Simonka spadla do vody. Citala som to na www.cas.sk

zuzanocka
2. júl 2010

mne sa to nezda. ked vedela, ze jej tam "padla", myslite, ze by to takto tutlala? skor ju tam ona hodila! kto by sa siel cez úpol mesta o deviatej vecer prechadzat k rieke na take miesto?? a este bude potom tvrdit, ze ju niekto omracil... fuj!!! ludra jedna!!!!

zuzanocka
2. júl 2010

priznala sa na policii.- vec prebrala TT

maznacik007
2. júl 2010

no ja som videla obrazky ako je ta rieka a je tam hodnik.. potom betonovy murik... a az potom breh a rieka... nech mi nehovori ze take dieta v pohode preliezlo ten murik a utekalo k vode... to je blbost ako traky...

aj ked sa obavam ze sa to zvali na psychicku poruchu a pozitie alkoholu a nebude ani sudena... len bude ambulantne nastevovat psychologa....

za malu Simonku zapalime vecer sviecocku...

atrami
2. júl 2010

No pekne, bude obvinená len pre opustenie dieťaťa, to som typovala ☹ určite dostane len podmienku.

dajna11
2. júl 2010

no nechápem aké opustenie?ak by tam spala,normálny človek skoči hned po dieťa a ak nie tak ihned hladá pomoc.....no ona nie,to znamená že bud bola opitá ako mraky a bála sa ako by to riešila polícia,alebo jej pomohla do tej vody skočiť.

mendelka
2. júl 2010

ahojte, videli ste správy?je to hrozné. Nechcem nikoho súdiť ale ako mohla len tak spadnúť do vody? no dobre mohla ale ja by som skočila za ňou a hľadala odušu! Alebo bola tak ďaleko,že nestihla ani prísť pri vodu,nieto ešte hľadať.ved pri vode držím dieťa pri sebe aj keby mu mám ruku odtrhnúť.a pri jazere dvojnásobne!

mendelka
2. júl 2010

dajna11 myslím,že máš pravdu.Ved ja v TV vyzerala ako bez ducha alebo nadrogovaná.

weiya
2. júl 2010

Neverim tomu ze jej tam sama spadla, podla mna jej k tomu dopomohla 😠 ...som zvedava co patranie ukaze zajtra...

dajna11
2. júl 2010

@mendelka ved otec bol vtej dobe opitý v krčme,mtk vraj tiež pila,myslím že nebola ani v tedy triezva.ja mám 9ročnu a vždy ked ide von hned jej zakazujem isť k rieke,ak ju tam počujem utekám za nou ženiem ju preč. takže keby bola ok,určite aj keby nevedela plávať za dcerkou skočí....skor bol na mol aa ani nevnimala čo robí mala,alebo v opitosti ludia robia rozne čudne veci.

mendelka
2. júl 2010

teda nie ja,ale ona tak vyzerala

bufina
2. júl 2010

Sem to už psala, že kdyby se mně to stalo a malá spadla do řeky, tak okamžitě skáču za ní a volám o pomoc. když si je tak jistá že malá spadla do řeky, tak to snad musela stát na břehu a čumět jak se malá topí, to je neuvěřitelný. Protože kdyby tam skočila, tak by určitě do těch desíti nestihla uschnout, když šli na policii.

mendelka
2. júl 2010

++++no dobre ale to ju neospravedlňuje!+ved ked si aspon trochu uvedomuje že má vypité,prečo nejde s dieťaťom niekde domov.ale k vode?

dajna11
2. júl 2010

@mendelka lebo opitý ludia premýšlaju uplne inak ako triezvy...viem o čom hovorím,moj ex to bolo tiež nepochopitelne čo vyvádzal a malu mu dať na starosť to nešlo.....mal ju len raz a doetraz mám z toho nočne mory.

ani3012
2. júl 2010

to vysvetľuje konanie farára,ktorý dal slúžiť za zomretú Simonku omšu hneď na druhý večer -asi sa mater bola vyspovedať 😝

jahu348
2. júl 2010

Je nieco nove ohladom Simonky??Nestihla som spravy 😒

bufina
2. júl 2010

U nás neříkali nic novýho. Ale že to už hodně připomíná případ terezky Čermákové, kterou hledali a matka se přiznala až za 20 dní, že ju v opilosti zalehla a schovala v lese.