icon

Poznáte naozaj skutočne bohatého človeka?

14. apr 2025

Poznáte niekoho vo svojom okolí, kto je naozaj, ale že naozaj bohatý? Nemyslím teraz niekoho s dvomi bytmi na hypotéku a leasingom na BMW, ale človeka, ktorý má milióny (alebo viac), nemusí robiť, žije z výnosov, má švajčiarske účty, nehnuteľnosti, investície, cestuje po svete... taký ten „nenápadný“ sused alebo kamarát, o ktorom postupne zisťujete, že hrá v úplne inej lige.

Zaujíma ma, aký dojem na vás takí ľudia robia. Sú iní? Viac v pohode? Arogantní? Altruisti?

taktotedanie
14. apr 2025

@mooonika1975 nie hovoria slovensky avsak hold neviem sa bavit o dubaji ked som tam nebola, nebola som na fidzi, maldivach, kanarskych ostrovoch, australii, nemam byt v new yorku , ked som tam nikdy nebola a nebyvala v hentom rezorte a nechodila sa potapat tam a hentam a v dubaji v tej a tej restauracii kde vari taky a hentaky kuchar
A ake skraslovacie procedury a plastiky dana pani ma ked ja ani jednu a neviem ich porovnat ci ake su vysledky a co este chce a ide na kavu s tym a s tym a ma takeho a hentakeho fitnes trenera a trenuje aj toho aj toho, deti maju odrastene uz davno atd proste je toho vela
Su v pohode len nevieme najst spolocnu temu

mooonika1975
14. apr 2025

@taktotedanie tak ich nechaj rozprávať, možno len to chcú, a ty sa dozvieš niečo nové, a oni budú mať tiež radosť zo zdieľania ,

taktotedanie
14. apr 2025

@mooonika1975 niesu ten typ, ze by len viedli monolog 🙂
Je to uplne v poriadku, zijeme v inom prostredi, mozno ked budeme starsi a bohatsi 🙂
Nepotrebujem sa im pchat do zadku

tiezjedna
14. apr 2025

@procrastique fakt?? 😂👍 Tí naši známi sa prišli zašiť presne tam, kde my.
@cafelatte to je skvelé! 👍

simca06022011
14. apr 2025

Nie. mam okolo seba roznych ludi, ale takychto nie.

lenka.25
14. apr 2025

Poznám 3 takýchto ľudí . Dvaja sú velmi vzdelaní ľudia a za svoj majetok môžu vďačiť len svojej usilovnosti , vzdelaniu a šikovnosti a tých naozaj velmi obdivujem . A potom jedného , ktorý prišiel k majetkom ako slepé kura k zrnu a je to jeden nechutný , arogantný človek , ktorý si mysli , že je pupok sveta .

keralas
14. apr 2025

Nasi maju dobrych rodinnych priatelov a su naozaj velmi bohaty. Navonok by to na nich nikto nepovedal, ale vidiet to podla ich zalub a konickov. Obcas zorganizuju naozaj krasne podujatia a tam to vidno. Je to ale s vkusom a nie okazalostou. Ziju inak normalny zivot s normalnymi problemami ako my vsetci. Aj moj znamy je mimoriadne bohaty, ale je velmi slusny, ludsky a rad pomoze ak moze. V zivote by ste si ho nevsimli, velmi nenapadny clovek. Ale oni su takmer vsetci takto...

majlo1234
14. apr 2025

Poznam, byvaly mafian, teraz uz postarsi pan, ma miliony na uctoch kade tade, 20 deti vsade mozne, vsetky su zahojene. On sam je velmi prijemny. A potom este par takych beznych, ale nie extremne bohatych, len tak, ze nemusia pozerat, co kolko stoji, maju domy na slavine bez hyposky, taky zlaty bratislavsky nadstandard

bloger
14. apr 2025

Poznám, ale tak držia si väčšinou odstup. Sú taká uzavretá komunita ľudí.

rozculena
14. apr 2025

@balerina2025 čo sem pletieš koruny 🙄
Koruny skončili pred 16 rokmi,zobuď sa

fadama
14. apr 2025

Osobne nie,ale je ich plný MK 😂😂😂

balerina2025
14. apr 2025

@rozculena omg zeny, ake ste vazne. odpadnem 👽
milionar je ten co ma miliony, od toho je to slovo odvodene
keep calm

natalka13
14. apr 2025

Ano poznam ich viacero. Su aj aj.

vkatush
14. apr 2025

Poznám a poznala som aj ich rodičov. Sami sa vypracovali tam, kde sú, pochádzali z úplne bežnej rodiny, nič im nebolo dané na striebornom podnose. A vidno to. Napriek bohatstvu sú skromní, nepovyšujú sa, vždy sa snažia pomôcť a srší z nich dobro.

Ale je obrovský problém, keď majú sviatok a chceš im niečo dať 😂 čo daruješ človeku, čo má všetko (a ty nemôžeš rozhadzovať) ?

princkrason
15. apr 2025

nepoznam

tilly
15. apr 2025

Poznám bohatých ľudí. Aj takých, čo zbohatli z mínusu na milióny za pár mesiacov, hneď, ako nám začal prvý raz vládnuť smer (poznala som ich už skôr) aj údajných DPHckarov ( či je to len ohováranie alebo fakt, neviem, nezaujíma ma to) aj takých, čo sa vypracovali svojou tvrdou drinou a šikovnosťou a zaujímavé, že títo ľudia sú väčšinou remeselníci bez titulov. Majú niekoľko nehnuteľností rôzne po svete, lode, stále sú to milí ľudia.
Nemám problém s nikým z týchto ľudí. Všetci sú v pohode, žiadna arogancia a pretláčanie moci peňazí, alebo okazale ukazovanie sa.
Čo mňa štve, že môj syn chodí s ich deťmi von a strašne to lezie do peňazí 🙊.

softiesofie
15. apr 2025

@fadama "Osobne nie,ale je ich plný MK 😂😂😂"
A presne som vedela, ktore nicky sa sem pridu "vyrozpravat" 😅

kiki68
15. apr 2025

@vkatush vacsinou nieco male a velmi osobne, aspon ja s tymto problem nemam u asi ziadneho cloveka. Mna osobne vzdy tiez potesia male a velmi osobne veci. Napr aj take nieco, ze ist spolu napr do keramickeho atelieru a tri hodiny malovat na nejake taniere, ide o ten cas spolu a tu kvalitu toho casu. Ze si mozu hned kupit celu sadu cohokolvek ma nezaujima, ani ich. Podla mna vacsinou ich najviac berie ta normalnost nejakej malickosti. Oni dobre vedia ako som na tom ja, zase ked sa s niekym poznas, tak nemusis klamat, ze si financne za vodou a nie si.

rozculena
15. apr 2025

@balerina2025 áno.a preto 33 000 nie je milión

balerina2025
15. apr 2025

@rozculena pretp 33 400 je milion ;)

sticker
rozculena
15. apr 2025

@balerina2025 NIE.Ja nechápem,čo máš furt s miliónom,ty si nechodila na základnú školu? Ako sa ti z 33 000 stane milión?????

balerina2025
16. apr 2025

@rozculena 33 340 eur mas cez milion korun. mas tam ten milion, v tom ponimani, je pre mna kazdy kto ma viac ako 33340 eur, milionarom chapeme sa?

ja viem ze koruny nie su, zas neprespala som dobu v mraznicke.

ja to tak chapem, kto ma viac ako 1000 000 korun,je pre mna milionar

liv1
16. apr 2025

Ano, poznam. Moja naj kamoska ☺️. Je stale rovnaka. Skvela a s pokorou. Hodnoty sa jej nezmenili. Mam ju velmi rada.

eva8
16. apr 2025

To sa na Slovensku velmi dobre zije, ked mame tolko milionarov 🙂

done
16. apr 2025

@eva8 presne tak, na Slovensku sa veľmi dobre žije milionárom.

Šéf príde do práce na novom Ferrari. Jeho zamestnanec za ním ide a hovorí mu:
- Šéfe, to je parádne auto! Naozaj dobrá kúpa!
Šéf sa naňho otcovsky pozrie a hovorí:
- No, pokiaľ budeš poctivo pracovať, plniť úlohy tak, ako máš, nebáť sa odpracúvať aj nadčasy a pracovať aj cez víkend, o rok si kúpim ešte lepšie.

tiezjedna
16. apr 2025

@balerina2025 33 340 € neznamená milión ani v CZ...

akab
16. apr 2025

@balerina2025 To by boli mnohí milionári, dokonca hneď študenti v prvých 2 -3 rokoch po nástupe do práce :O)))

kofa77
16. apr 2025

Nepoznam, takych tych ozajstnych, co sa o nich pise aj vo Forbes. Ale jedna blizka osiba s nimi pracuje, v CR a ti biznismani a biznismanky su makaci, ktori si udrziavaju odstup, ale su slusni a maju uroven. A ti zo soubiznisu su vacsinou tupi jak bagandze, hlavne tie vysluzile topmodelky, az na par vynimiek, ako Kurkova ci Maxova

kofa77
16. apr 2025

A ti s 33 000 eur fakt nie su milionari🤦‍♀️ v pravom slova zmysle😄

balerina2025
Autor odpoveď zmazal