icon

Prečo mi napísal 52 ročný dedko?

22. apr 2022

O co ide tymto muzom? Vraj je slobodny, ani deti nema a bavi sa so mnou o vareni a zahradke. Videl, ze mam 26 v profile. Ako vazne sa niekto moze az tak nudit? 🤭

elizabet173
22. apr 2022

prečo reaguješ? Počula si niečo také, že sa dá ten, s kým si nechceš písať zablokovať?

vroni
22. apr 2022

@zuzanockamt, jasne. A preto sú tieto nikým neodhalene skvosty už pol storočia sami a musia loviť mladé zabicky. Pobavilo. Mam muža v tomto veku. Je udržiavaný, vtipný, má kondičku, postavenie a šarm.... A keby nemal manželku, tak by si hľadal partnerku na približne rovnakej úrovni a nie išiel čosi dokazovať zabicke o generáciu mladšej a to ešte na pokeci. Tak ako všetci jeho známi, ktorí z nejakého dôvodu hľadali novú partnerku.

zuzanockamt
22. apr 2022

@vroni Ale ja som neriešila to, že si hľadajú mladé nevyzreté devy. Ja som napísala to, akí sú. Niektorí.

vroni
22. apr 2022

@zuzanockamt, tak v tom prípade odvolávam, čo som odvolal. 🤣Jasne, ze aj muži v tomto veku vedia byť očarujúci. A mnohí aj sú. Určite má viac šarmu elegantný a zdvorily päťdesiatnik ako 30 ročný krcmovy profík. Ale ani jeden z nich nie je vhodný partner pre mladú ženu, ak si teda dotyčná nepotrebuje kompenzovať otcovsky komplex.

h2
22. apr 2022

Nechápem tých milión príspevkov, že 52 ročný nie je dedko. Ja mám 47, môj muž má 54 a v pohode beriem, že pre 26 ročnú mladú babu to proste dedko je. Kopa chlapov v tom veku už má vnúčatá, byť v 52 rokoch dedkom nie je nič neobvyklé, tak prečo sa tu nad tým toľko žien pozastavuje?
Ale k téme: Prečo ti napísal? Pretože kopa chlapov nemá sebareflexiu, myslia si o sebe, akí sú úžasní a neodolateľní a proste to skúšajú. Keď to nevyjde, idú ďalej. A dúfajú, že jedného dňa to vyjde. Proste mu napíš, že nemáš záujem, alebo mu už neodpisuj, pochopí to.

elizabet173
22. apr 2022

@h2 možno to bolo myslené tak, že väčšina ľudí di dedka predstavuje ako bielovlasého zhrbeného chodiaceho o paličke, s vyťahovacími zubami. Voči 26 ročnej 52 ročný muž dedkom samozrejme je, ale na druhej strane môj partner je ešte starší, vekovo by dedkom dávno mohol už byť (mladí sa do toho nejako nehrnú), no životným štýlom ani náhodou - futbal, hokej, bike, lyže, korčule aj kolieskové, volejbal, koncerty, zajtra ideme plávať. Nepozná čo je to vysedávanie s mobilom v ruke, ako je bežné u kopy 30 ročných. Čo sa týka toho že veľa mužov v tomto veku nadobudne pocit, že im odíde vlak, že by ešte mohli skočiť na mladé mäsko, k tomu sa mi páči jeden vtip - muž si myslí, že prišla druhá miazga a zatiaľ príde prvý infarkt 😎

sante81
22. apr 2022

Ja mám 41 a píšu mi zajace 20+ 🙂 mladi, nevyzreti, neskúsení

makova333
22. apr 2022

A je problem pokecat alebo ignorovat? To treba zakladat diskusie, ktore vyzrety jedinec (v 26 by takuto vec uz clovek mohol zvladnut vyriesit bez rad cudzich zien) vyriesi do do 3 minut? A k tvpjej otazke ci sa moze tak niekto nudit. Ano, moze. A ano, nemuselo ist o nudu iba small talk. Netreba byt tak sebestredny a mysliet si, ze kazdy co ti rozprava o zahradke a vareni ta chce zbalit.

jana_eyre_2
22. apr 2022

Hľadám zmysel tejto diskusie.. ale nejako ho nenachádzam.. 🤔
Môže sa niekto až tak nudiť?

h2
22. apr 2022

@elizabet173 Takmer všetci muži 50+, ktorých poznám, sú aktívni, štíhli, športujú, dobre vyzerajú... Ale dokážem pochopiť, že mladá baba má na nich úplne iný pohľad. Pre mladých sme už proste starci. Presne tak, ako sme päťdesiatnikov (a vlastne aj 40-tnikov) vnímali my, keď sme mali 20.

mariejenka
22. apr 2022

@elizabet173 🤣🤣 ja som prečítala ze " s vysťahovanymi zubami" 🤣🤣🤣 nocuju v poháriku s vodou😂

akbara77
22. apr 2022

Tak mu odpis,že nie si gerontofil

sticker
makova333
22. apr 2022

@akbara77 a preco by ho mala urazat? Pretoze s nou chce pokecat?

akbara77
22. apr 2022

@makova333 očividne pánko ide slečne na nervy, tak preto. .. apropo 52 ročný normálny muž neoblbuje ženy vo veku svojej dcéry..ci?

karolinakr
22. apr 2022

@karhu zrelý muž opradeny životnymi skusenosťami, čo ma čo žene ponúknuť

karhu
22. apr 2022

@karolinakr asi tak😂

makova333
22. apr 2022

@akbara77 oblbuje ju varenim a záhradkou? Slecna je nesvojpravna, ze nevie slusne ukončiť konverzáciu , ktora jej ide na nervy? Ja som sa z jej prispevku nikde nedozvedela, ze by bol otravny, stalkoval ju, oblboval...

h2
22. apr 2022

@karolinakr 😂😂😂 Ja čítam, že "zrelý muž OPRDENÝ životnými skúsenosťami" 😁🤦🏻‍♀️

elizabet173
22. apr 2022

@h2 jasné, to už 40- nik bol pre mňa skoro mŕtvy 😎 Len ja sa čudujem, keď tu čítam príspevky, ako sú muži unavení, doma len sedia, nikam sa im nechce, dokonca ani do sexu sa im nechce...vyrastali inak, ako dnešní 20+, tých nevozili do školy a škôlky autom, celé poobedia lietali po vonku, hrali futbal, lozili po stromoch do tmy, v dospelosti trávili veľa času športom. Môj je aj teraz na tréningu.

elizabet173
22. apr 2022

@mariejenka v podstate sú vysťahované - v pohári 😎

karolinakr
22. apr 2022
stanulienkat
22. apr 2022

Tak dámy...takejto mladej 26tke naozaj pripadá 52 ročný chlap ako starý dedko. Ja keď som mala 20 rokov, zdalo sa mi čudné, že ľudia sa môžu dožiť štyridsiatky🤣😁 Teraz mám 40+ a priznajme si dámy, že mladé nie sme. Aj keď si to mnohé nahovárate. Proste sme zrelé ženy. A keď takýto starý chlap oblbuje mladú babu, no chlapi sa proste necítia...

autor
22. apr 2022

@makova333 nie, nič zlé, ani nechutné, ani slizké mi nepíše 🙂 iba bežné veci, proste si chcel asi iba pokecať 🙂

tweetinka.co
22. apr 2022

Skús sa opýtať jeho.
My sa môžeme domnievať a je milión možnosti, že prečo.
Nesúvisí to úplne, ale dnes mi písal niekto... A pobavilo 😂. (O čo tým chlapom ide.. )

lalenka33
22. apr 2022

A prečo máš potrebu odpisovať tomu dedkovi? Neviem, ale keď sa pozerám okolo seba, tak ako skutoční muži vyzerajú skôr chlapi 40+, pri pohľade na tých mladých vychudnutych chlapcoch v obtiahnutých rifliach nad členkami s ,,kabelkami"na kolobežke fakt rozmyšľam, kde sa stala chyba.

elizabet173
22. apr 2022
mirkava
22. apr 2022

@lalenka33 to je tak, čím si mladšia páčia sa ti starší a čím staršia páčia sa ti mladší 😉

lalenka33
22. apr 2022

@mirkava jaj čiže po 45tke prídem na chuť 20 ročným zajačikom 😂

monka105
22. apr 2022

Keď mala moja sestra 19, presviedčal ju 68-ročný pán, aby s ním sexovala, že ju vezme aj na dovolenku do Španielska, vraj treba skúšať nové veci. Dokonca poznala aj jeho vnúčatá. Strašná hanba. 🙈 Podľa mňa sú takíto ľudia proste iba príliš dlho sami a chcú si ešte užiť život na staré kolená. Ale 52-ročný teda určite nie je dedko. 😂

elizabet173
22. apr 2022

@mirkava
@lalenka33 nie je to tak u každej, ja som nikdy k mladším neinklinovala a nie je tomu ináč ani po 45. Ale chápem, že to bolo myslené ako žart 😉