Prečo neposielajú migrantov naspäť?
Preco ich pustaju do EU? Hlavne takych, bezronnych, samostatnych jedincov.
Vie mi to niekto vysvetlit? Preco nemame na EU hranici 10m plot? Preco to nechaju?
Dakujem za vysvetlenie!
@stanulienkat Asi ako kto. Ja som sa nestretla s tým, že by ma v Česku neznášali, lebo som Slovenka.
S tými dávkami súhlasím, kto nepracuje nech neje.
prečo utekajú mladí muži? lebo majú dosť síl, aby prekonali ťažkú cestu a najväčšiu šancu niekde sa usadiť a tam si založiť rodinu, alebo pripraviť miesto pre ženu a deti, ktorí prídu neskôr, ty by si utekala s deťmi do neznáma? a do EÚ idú aj preto, lebo EÚ sa podieľa na vojnách, ktoré im likvidujú krajiny
@bublinka1426 ano je to pravda 500e na osobu a chodia tu len do obchodov.Naozaj je to otras. Jediny dovod preco sa chceme odstahovat
@lucia3296 ale tento rok uz tusim nemaju narok
@lucia3296 😡😡😡
@cafelatte ty ich nesponzorujes. Ani ja nesuhlasim s imigraciou a sponzorovanim. Nasi rodicia nemaju minimalne dochodky. Kto normalne pracoval a mal ake take vzdelanie, ma normalny dochodok. Ak niekto pracoval bez vzdelania za par susnov, nemoze chciet ministersky dochodok.
@bublinka1426 coooooo?????
no v rakusku este dostavali Klima bonus 2022 : 500 eur osoba , 250 dieta.
NONSENSE
@aaaa1111 nech prijima, ALE S DOKLADMI, A S CIELOM PRACOVAT!!!!! Nie vyzierat, lebo toto je zas vyuzivanie.
@bublinka1426 To vážne? Alebo nejaký vtip? 😳
@bublinka1426 😳😳😳😳😳
@valeria_h nie. pravda. ak splnili podmienku pobytu tusim viac ako 180 dni na uzemi AT
@stanulienkat preco by ich mali vracat do Madarska?
@bublinka1426 ale maju narok oni maju na vsetko
@aaaa1111 Ako toto je pekne.. Ale ja radšej preferujem Šariu: - muž živí rodinu a pracuje. A nepracuje len ak je chorý. Vtedy tej rodine patrí zakat (to je ako sociálna dávka) alebo ak rodina stratila otca z nejakých dôvodov. Ale zadarmo dávať svoje peniaze akoby povinne ľuďom ktorí môžu pracovať, to je dosť šialené. 😄😀
@lucia3296 asi tak. a nevravim kolko UA kurierov na taxikarov na SVK odrbavaju na Danovom priznani, len aby nedosli o mesacne ''premie''....ktore bezny slovak ani nedostane.
@simca06022011 tusim su take pravidla, ze z ktorej krajiny prekrocili hranicu. Madari by ich mali zase odpratat spät cez dalsiu hranicu, ktoru u nich prekrocili.
@lenkakravcova nic sa neboj, o chvilu aj oni teba naucia, co je to pravy islam
@valeria_h
@bublinka1426 kolko nenavisti, zloby, zavisti a hnusu z vas ide. A tiez ste zadrbane v inej krajine. A z vasich penazi to ani nejde. Dufam, ze sa bijete do hrude, ake ste krestanky. Mne sa to tiez nepaci, ale normalne z vas srsi hnus. Presne skupina, co je proti Ua, antivax, anti vsetko. Len ja..ja..ja
A vadia ti Ua kurieri? Bud rada, ze tu oracuju, lebo slovakom sa nechce. Budes raz dakovat, ked ti ukrajinka osetri ranu, prebali ta, opatri ta.
Dnes mal parlament novelizovať ten starší zákon (vtedy ešte nebola taká situácia ako teraz) a nič neurobil, neviem začo vôbec ti parlamentní poslanci berú plat.
Určite by s tým mali politici niečo robiť, lebo to môže prekročiť hranicu únosnosti.
A môžu aj priniesť nejaké nákazlivé ochorenie, zápal pľúc, keď vonku prespávajú.
@stanulienkat odkial vies ze to nejde z nasich penazi? pardon, ty si vseved. maj sa krasne. prajem pekny den 🙂
ps: aky hnus, pisem len pravdu moja mila.
asi mas zalepene oci. ale mozno viem viac ako tvoja hlava.
@aaaa1111 pri slove liberalny a progresivny som si tipla, ze nejaky zakomplexovany, bigotny vychodnar. A jeje, trafila som. Precitaj si vyznam slova liberalny. Nie je to nadavka, ako ti vtlacil Fico, Uhrik a Blaha. Liberalny je tolerantny, zmierlivy......atd. Aj Jezis bol liberal.
@aaaa1111 da sa to pri ich vierovyznani? aby sa zaclenili do spolocnosti?
zila som roky v zahranici, a ano boli medzi nimi urcite aj normalni ludia, ale boli aj taki v ktorych sa nezaprela ich krv a povod...zial :(
@stanulienkat pocuj, dostavaju od statu a este maju potrebu aj odlabavat? nuz. ked myslis....

@lenkakravcova presne toto je iný bordel, naším rodičom dôchodky minimálne a týchto cudzopasnikov tu budeme sponzorovať?