icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ivett1
15. feb 2012

@akika722
@traktor
😀 ...aj ja mám také nové-nenosené ...a niektoré som si dokonca kúpila len nedávno...ako "inšpiráciu", že sa RAZ, jedného pekného dňa, do nich vpracem...chi-chi... (niekedy sa fakt správam ako puberťáčka, už by som mala mať v tom mojom veku trošku rozumu... 😅 😀... )

sisaha
15. feb 2012

@akika722
@traktor suhlasim, niekedy sa stane, ale ak takato dama potom preda supravu, ktora nezodpovedala popisu, tak uz neverim ani tomu, ze veci, ktore maju byt nenosene, aj nenosene su. Otvorila som si jedny nenosene rifle a kto nosi rifle, tak vie, ze ked sa nosia, tak zo zadnej strany pod kolenom sa material pokrci a niekedy sa to uz vyzehlit neda. mozno sa mylim a je taky material, ale nezda sa mi, ze neboli ani raz oblecene.
Tu ide skor o to, ze chce predat aj za cenu podvodu a to sa mi uz nepaci..

chryse
15. feb 2012

@traktor no ved hej, ale to ze je odlomena rucka som jej pisala hned v ten den, no ona sa uz neozvala, takze nemoze povedat, ze som to polamala ja. a ked uz posielala mohla ho dat poistit. kazdopadne taka som nahnevana, ze jej ten kocik poslem spat, aj ked mi nevrati peniaze, kazdy den nanho pozerat, to mam este vacsie nervy.

akika722
15. feb 2012

@ivett1 to robievam aj ja 😀 doma mam veci a verim že raz sa do nich vpracem 😅
@sisaha tak jasné že popis by mal byť pravdivy 😉 no kto vie,možno to je taky material-jedne take nove rifle mam-to su tie "čakajuce rifle" 😀 čakaju kym zhodim 😀
nesudim kym neviem pravdu

chryse
15. feb 2012

@akika722 ona tam mala len cele meno, a to tu na mk nie je

traktor
15. feb 2012

@chryse to je ok, ze si jej to pisala, ale nemala si ho pouzivat, ked ho chces vratit..tu uz by si myslim u nikoho neuspela.. a nemyslim to v zlom..viem, ze si nahnevana..ale je to tak

akika722
15. feb 2012

@chryse ja by som to riešila hned ako by to došlo..neunuvala by som sa tym aby mi to manžel opravoval..ak kupujem niečo tak chcem aby to bolo pojazdne,funkčne 😒
možno keby si hned skontaktovala admina,každa straanka ma admina 😒 no ja neviem 😔

chryse
15. feb 2012

@traktor hej to mi aj manzel hovoril, no verila som, ze ho opravi, a tych par mesiacov vydrzime,,, hlavne teraz v zime je to zlozite, lebo ist niekam bez kocika, to je o zlom krky,,, mala stale pada, tak sa bojim aby si nieco nepolamala,,,,

ivett1
15. feb 2012

@sisaha ahoj, s tými rifľami...možno máš pravdu...ale, aj ja ponúkam v mojom bazáriku jeden set pre dievčatko a sú tam rifle kvl a tiež vyzerajú akoby ich moja malá nosila, ale v skutočnosti ich mala na sebe len pri skúšaní, lebo je ich kupoval náš ocino v zharaničí u "dolných susedov" - o číslo menšie 😠 ...
ale, predávať za cenu podvádzania a klamania, to sa veru nepáči ani mne...len horšie je, že keď to zistíme, tak často býva už neskoro...

emogeon
15. feb 2012

@triminka ved urob ako myslis s tym balnym, no a ked je vec tazsia tak balim aj ja do igelitiek, ale upozornim kupujuce ze postovne nebude klasika 1,2 ale viac..

sisaha
15. feb 2012

@chryse a bavili ste sa aj o poisteni predmetu? Ja osobne by som ho zabalila a poslala späť a žiadala vratit peniaze. Tiez mi je cudne, ze ho ona sama nedala poistit. Ved to je aj na jej ochranu, ked nieco posiela a nema istotu v akom stave to pride..

fukylove
15. feb 2012

@janinah ja odpovedam priamo pod inzerat 😉 a bez problemov bola komunikacia 😉

fukylove
15. feb 2012

a diskutuje sa tu o balnom 🙂 osobne si myslim, ze radsej to balne zohladnit v cene veciciek ako pisat do podmienok 🙂 lebo napr. ja keby som nasla dve rovnake/podobne veci v rovnakej cene, tak sa isto rozhodnem pre mamicku, ktora balne neuctuje.. bez ohladnu na to, do coho to bali.. mne tovar zabaleny v sacku a v papieri ci igelitke nevadi.. pri malych vecickach si viem igelitku zmensit na rozmer ktory potrebujem, na poste som s tym problem nemala, vzdy lepim papier ci stitky, aby bol priestor pre ich "veci" 🙂

fukylove
15. feb 2012

a co sa tyka poistenia... ja zvyknem poistit vacsie veci vzdy, jeden nikdy nevie... pri kociku obzvlast.. ci pri hrackach a pod 🙂

nikolca
15. feb 2012

@little84 teraz som pozerala jej hodnotenia a po tom tvojom jej tam pribudlo dalšie negativne hodnotenie,jedna mamina jej tam piše že jej zaplatila za kočik a do dnes kočik jej neprišiel,ty kokso fakt sila, 😠 😠 a admin sa ti ozval?

chryse
15. feb 2012

@sisaha no pravdupovediac nebavili, ale ja sama by som to urcite bez poistenia neposielala, a uz vobec nie v igelitovom vreci,,,,

sisaha
15. feb 2012

@chryse skus to riesiť cez admina, kedze nereaguje

emogeon
15. feb 2012

@fukylove za poistku sa kolko priplaca?.. to plati kupujuci?..

nikolca
16. feb 2012

aj ja som prave rozbalila nenosenu mikinku a ma žmolky,je pekna zachovala no je vidno že nosena bola aj ked len ma minimalne znamky nosenia ale aj tak ☹ sklamanie,už ked bude v popise že nenosene tak kupujem už len tovar s visačkou ☹ 😒

nikolca
16. feb 2012

niekto si mysli že aj ked ponosi malinko,je zachovale tak že to môže predavať ako vraj nenosene, ☹ 😒 ,no snad už budu len tie lepšie obchodiky 😉

nikolca
16. feb 2012

pisala som aj predavajucej a teraz mi prišla jej odpoved tohto znenia:dobre prepačte mala som napisať par krat nosena ☹ a to je všetko tymto je to asi vyriešene ☹ dali by ste hodnotenie alebo sa na to vykašlať,nestala vela 2,50 no na von ponosime ☹ 😒

gabika7706
16. feb 2012

@nikolca samozrejme, ze by som dala hodnotenie, ved stav nezodpovedal popisu a to, za aku sumu to bolo, to je vedlajsie, ak je napisane nenosena, ocakavam nenosenu vec, nie parkrat oblecenu...Ide o princip.

garzonka
16. feb 2012

@nikolca
za mna- ja by som do hodnotenia napisala, ze obchod prebehol bez problemov, avsak mikina ktora mala byt podla popisu nenosena, prisla s miernymi znamkami nosenia a predavajuca to uznala

nikolca
16. feb 2012

@garzonka
@gabika7706 ma 13 hodnoteni a všetko len pozitivne,no ked jej napišem hodnotenie dufam že mi ho nevrati,ale tak snad by mi ho admin zmazal pokial sa priznala v sprave že mikinka bola nosena,ja som predala mickymauzovu mikinku,par krat oblečenu,bola bez žmolkov ale ani ma to nenapadlo ked bola nosena aby som zavadzala a napisala že je nenosena a pritom nemala žiadne znamky nosenia

rainee
16. feb 2012

ja balim veci do sacku a A4 obalky, ak je to vacsie tak do cierneho igelit.vreca a olepim - adresu potom napisem na take kancelarske lepky. zatial nebol problem len na jednej poste pindovali ze je obal cierny....
neviete do kolkych dni po prevzati dobierky zvyknu na ucet prist peniazky?

fukylove
16. feb 2012

@emogeon ked cez postu posielas, tak sa treba opytat priamo na poste 🙂 ja som posielala cez EMS - to je kurier slov. posty a poistenie bolo v cene do nejakej vysky 🙂 ja vacsie a drahsie veci posielam radsej tak 😉

@rainee ak sa nemylim, tak do dvoch dni by mali prist 🙂

rainee
16. feb 2012

@chryse tak to je sila poslat poskodeny (mozno) a este aj spinavy kocik. ziadaj vatenie penazi a oslov adminov. na kazdom bazare sa daju zanechat aj hodnotenia, takze ak ti neodpisuje napisala by som jej par peknych slov tam. kocik si ale nemala pouzivat ani opravovat.....
ja neviem baby, takychto pripadov je kopec, ja by som nikdy neposielala ziadnu takuto haklivu vec, stale sa tu o tom pise dookola a vidim ake su problemy ked sa to poskodi, kupujuci-predavajuci-kurier sa nedohadaju.. tiez som predavala kocik, elektroniku atd. a mala som x zaujemcov co to chceli poslat ale ja som dala z uvedenych dovodov len os.odber aby to videli nazivo, vyskusali a nic sa neposkodilo....

rainee
16. feb 2012

@fukylove dik, no to uz je viac ako 2 dni, tak dufam ze zajtra pridu, pani pisala ze uz to prevzala 😕

nikolca
16. feb 2012

@rainee ja tiž predavam detsku trojkolku a mam tam napisane len osobny odber,už sa mi na nu jedna mamička ozvala,že ked sa otepli tak sa pride na nu pozrieť,nema to k nam daleko,no bojim sa take veci posielať poštou a ani ja by som take dačo nekupovala či už kočik alebo trojkolku tiež by som uprednostnila osobny odber,nekupila by som mačku vo vreci a v poslednej dobe sa to tu hemži tym že taketo veci sa ku kupujucej dostanu poškodené a vinnika niet ☹ ☹

rainee
16. feb 2012

@nikolca presne tak. vzdy sa sa kupit nieco vhodne v okoli a je lepsie to vidiet nazivo 😉 nielen kvoli poskodeniu ale aj farby napriklad skresluju, pre kazdeho "dobry stav" tiez znamena nieco ine atd. 😉 ja som sa bola raz kuknut na jeden kocik kde pani pisala ze super stav a ked som to potom videla nazivo tak rovno odparkovat ku kontajneru 🙂 nielen ze bol hrdzavy ale aj spinavy umasteny....