Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mimkaa10 tak ja som si tak nedávno v Auparku dala stretko s jednou...vedela som,že je z BA a ja som tam mala cestu ,tak som jej navrhla osobný odber,súhlasila a bolo to fajn..alebo napr aj @krasnulka ... mojej kamošky sestra býva v tej dedine ako ona,tak som jej tovar poslala po nej...tiež by ma mrzelo,keby som musela platiť poštovné a pritom by sa dalo prebrať osobne- aj ja som tak kupovala,vidím v tom len výhodu ako pre kupujúcu tak aj pre predávajúcu 🙂
baby teda tak aj ja Vam poviem,mam teda cez 70pozit,hodnotiek,ale ked som robila prvy obchodik tu na koniku natrafila som na peknu klamarku,kupila som od nej zimne topanky mustang,že vyborny stav,bez chyb..za 25e,ked mi prišli som skoro odpadla,to že smrdeli od cigariet,,,no ešte prežijem ,ale predstavte si,že tam kde su paty to bolo asi dost vyšuchane..a na každej topanke boli na tej päte prelepene vložky do topanok,rozstrihnute na polovicu...chapete?????viete ako to vyzeralo..tak som jej pisala ako uplne ma odpinkla,že ona o tom nevie,že mi peniaze nevrati,že čo by som chcela že to je bazar nie butik atd...bola som pekne znechutena aj som kontaktovala admina,ale jasne čo s tym spravi...nedala som jej hodnotenie len preto,že by mi to vratila ...ako ale to ako sa chovala-jajajaj...ešte že ste tu mnohe maminky ktore su čestne a mile🙂tak tak...
nie ako reklamu ale ja ked od niekoho niečo beriem sledujem aj či je spolahlivy ,takže to hodnotenie pre mna podstatne je a nazvi si to ak chceš,ale je to vizitka o mamičke,a nepotrebovala som aby sa mi pomstila...keby sa mi to stalo teraz už by som nevahala...mamičky maju pravo vediet,ked tu niekto ofajava...
a kopec mamičiek sa prave rozhoduje aj o dobierke len pre mamičky s pozit,hodnoteniami,tak to sme asi potom všetky reklamy chtive...nechapem...
@consuelle nesmie sa dávať negatívne hodnotenie na základe iného negatka.. mala si jej dať, ak by ti "vrátila" nemala by dôvod, lebo ty si platbu uskutočnila. . .. nemala by základ na dávanie negatka.. ak by sa tak naozaj stalo, kontaktovala by si admina s nahliadnutím do vašej konverzácie.. možno by to bolo trochu o dopisovaní s adminom, ale ostatné mamy by boli u danej "predávajúcej" upozornené.. ja som negatko dala a mne bolo "vrátené" ale dotyčná nakoniec skončila tak, že ju museli zablokovať
baby bol to moj prvy obchodik,teraz by som to inak riešila vtedy som si to odplakala,že niekto sa priživuje klamstvom...
@winona24 suhlasim..ja osobny odber tiez nemusim, moj cas mi je drahocenny a nemam cas si dohadovat stretka koli obchodom.. stalo sa mi to s tromi vecami a to by som sa 3x musela stretavat s mamickami koli veci,ktora stala 2eura a mna by to stalo napr benzin alebo cas...ta posta je konieckoncov nie az tak neskutocne draha, da sa to..
@consuelle presne ako vraví @benne ...
ja som už negatko písala aj na radu, ba žiadosť adminky jednej predávajúcej, ktorej som ho predtým vymazala, lebo znova predávala mnou vrátený nekvalitný tovar nezodpovedajúci popisu, ktorý bol pri ňom...
mali sme tu potom verejnú výmenu názorov, kde sa aj iném mamičky zapojili a mamička nakoniec z koníka zdupkala....
@benne hehe 😀 😀 😀
tak aj ja som mala take že tri razy po odstupe cca 2tyž.chceli tovar a potom ticho a potom zas..po 2mesiacoch a Xodpovediach som to nechala tak...aduskatt,to človeka pobavi ake su žienky🙂
@beruska.zuzanka ja sa priznam...vratila som tovar a mamicka ten tovar inzeruje znova...uz mi vraveli,ze jej mam dat negatko,ale ja sa k tomu nejak neviem dokopat.brzdi ma to,ze predavajuca bola mila ku mne a peniaze mi vratila hned ako som o ne ziadala.takze som v tomto smere zbabela.....
@cmulinko aj mne predávajúca peniaze vrátila, ale až potom, ako dostala prvé negatko, inak hrala mrtvého brouka.... a potom ma ešte obvinila, že tovar som zámerne poškodila ja... to ma dopálilo a bolo.... lebo ja nemám inej roboty, len tu nakupovať, tovar poškodiť a vrátiť predávajúcej....
už sa mi stalo, že som vracala nohavice, ktorým ale nič nebolo, len sa predávajúca sekla v mierach, takže mi boli veľké. nebol problém, pekne slušne sme sa dohodli, prebehol návrat tovar\peniaze a nohavice mala predané v priebehu týždňa 🙂
@beruska.zuzanka tak ja som tovar vratila,lebo mamicka anpisala,ze je to v dobrom stave akurat zmolky...ale ked mam odzmolkovac tak to sa da spravit.tovar prisiel...presnejsie 2 kusy...boli to pancusky take suknickove ale vyprata aj posledna dusa z nich ☹ poslal mi aj darcek...saty zadarmo,ale radsej som ju kontaktovala,ze vratim vsetko aj s darcekmi,len nech mi vrati peniaze za tie pancusky.napisala mi,ze je jej to luto,lebo som prva nespokojna kupujuca.aj mne to bolo luto,lebo nakupujem uz tu dost dlho,hlavne teraz pre dcerku,ale v zivote mi taky tovar neprisiel...mala dat tie pancucky uz iba ako dar a nie na predaj...mimochodom za 2 pancusky som platila 5 eur....pacili sa mi velmi...take neobycajne sukienkove.....ale realita ma sklamala ☹ a aj to,ze ten inzerat som znova videla v ponuke ☹
@consuelle ved to🙂).bez toho, aby sa pytala na miery, ze tie saty chce, ale rychlo rychlo.....som dala cislo uctu a ona ze nema moznost to poslat, ze jej to postarka donesie domov a tak sa nemam bat, ze to nepreberie, lebo postarke to zaplatit musi......potom ze ona ma 16 rokov a teda nema moznost to poslat........tak som jej napisala, ze ak ma obciansky, moze to vlozit na moj ucet a hned posielam saty.a ona ze nie a ze jej takto poslali uz 30 siat( na co jej asi tak su, neviem)🙂)som povedala, ze nie a ona ze si ich mam teda nechat🙂) doteraz neviem, ci som urobila dobre, ale fakt som sa bala jej to poslat na dobierku

@mimkaa10 myslím,že sa netreba urážať....niekto proste nie je prístupný na osobný odber....proste si chráni súkromie...nie je predsa na tom nič divné....dá sa to pochopiť.... 😉 😉