icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

cmulinko
28. aug 2011

@consuelle ja jej tiez zavidim to D.... 🙂 ja mam dokonca E,ale zavadzaju mi 🙄 a pritom som sa vydavaja ako B 😀

cmulinko
28. aug 2011

@benne a troska povzbudim aj teba...ja mam velkost 46...ale to len preto,lebo som plnaaaa dobra 😀

nadhera
28. aug 2011

@nibiru rekalmaciu som podala aj odpoved dostala - neopodstatnena, ved predsa tovar bol doruceny a peniaze prevzate. Ale ze to vsetko prevzala jedna a ta ista osoba, to im nevadilo. 😠 😠 😠

Slo o tehotensku bluzku, znackovu , krasnu, predala som ju za1/4 povodnej ceny a mala som ju snad 2x u lekara. Ako nova a este som pribalila pre male pekne bodynko. ☹

ani3012
28. aug 2011

@consuelle hodnotenie je tam preto,aby sa napísalo,ako obchod dopadol..ak nejakej maminke nájdem neg, hodnotenie,pozerám sa aj ďalej, príp. skočím na nick tej ,čo to negatko dala a pozriem jej hodnotenia....
na poz. hodnoteniach mi nie je nič divné,to som nenapísala,len sa divím tomu,ak niekto nedá negatko,len "aby mi ho aj ona nedala"
poznám aj také,čo dajú neg. hodnotenie prvý,len aby ho oni nedostali (viď MMB)
ako si ale písala,bolo to z prvých obchodov,chápem,že negatívne hodnotenie hneď na začiatku teda určite nerobí z teba spoľahlivú nakupujúcu - predávajúcu 😉

katarinasifrova
28. aug 2011

@martinka17 otvarala som to priamo pred postarkou a povedala, ze to potvrdi pred veducou

anjeliklienka
28. aug 2011

@aduskatt ja by som to neposlala tiez. ved si zober druhu stranku ma 16-bude mat peniaze? a naco tolko siat? spravila si dobre 😉

consuelle
28. aug 2011

@cmulinko tak to ja ubohaaa bčkova:(aj to len tak tak🙂vdaka Bohu za push-up 😀 😀 😀 😀

martinka17
28. aug 2011

@katarinasifrova tak už len čo najskôr choď na poštu a ja by som aj tak predtým zavolala na tú infolinku, čo všetko mám na pošte žiadať 😉

aduskatt
28. aug 2011

@anjeliklienka ja som nevedela vtedy, ze ma 16, az ked som jej povedala, ze ked nemoze poslat, ze to ma vlozit a ona vtedy, ze ma 16 tak ma problem s vkladom.......ale to som jej nezozrala, kedze robim v banke.......

evulienka11
30. aug 2011

Dobrý večer, mam bohužial aj ja neprijemnu skusenost s predavajucou NAJAKA 27,reagovala som na jej inzerat a nato mi prisli taketo spravy od predavajucej preposielam a napriek tomu mi nechce predat tie gumaciky myslim si ,"že take predavajuce by tu nemali co robit "...predsa nemoze ziadat od niekoho aby tu trcal cele dni a hned aj reagoval a to som jej na danu vec hned odpisala na druhy den, nie o týžden ako poniektoré ,tak neviem o čo jej išlo ... ☹(( prečítajte si to a posudte sami ...
Konkretne sa jedna o najaka27 ...Konverzácia s predávajúcou Si 1. záujemca

Ja - Včera o 14:05
dobrý den ,mozem poprosit i vnutornu dlzku, dakujem

Predajca (najaka27) - Včera o 14:09
dobry den vnutorna dlzka je takych 22-23cm

Predajca (najaka27) - Včera o 15:51
neviem ci mate zaujem alebo nie, na buduce vas poprosim aspon o odpoved, nech viem nacom som dakujem, a prajem pekny den

Ja - Dnes o 11:56
no dovolte nesedím cele dni za PC ,ked sa nudíte doma a trčíte cele dni za PC to je vas problém ,ale ja mam okrem ineho aj ine povinnosti staram sa o rodinu a aj pracujem ....a co sa týka tých gumacikov tak si ich budem prosit ...poslite udaje k platbe

Predajca (najaka27) - Dnes o 14:06
uz len s vasho pristupu vam ich neposlem.prajem pekny den, ak mate cas na posielanie sprav, tak si myslim ze mate aj cas nato aby ste si precitali podmienky predajcu, ale to je asi nad vase sily,

Predajca (najaka27) - Dnes o 14:06
uz len s vasho pristupu vam ich neposlem.prajem pekny den, ak mate cas na posielanie sprav, tak si myslim ze mate aj cas nato aby ste si precitali podmienky predajcu, ale to je asi nad vase sily,

Ja - Dnes o 14:15
ano mate v podmienkach uvedene ,že žiadate odpoved ci mam o tovar zaujem alebo nie ,ale snad si nemyslíte že budem teraz trčat cele dni a cakat na vasu odpoved a hned pisat ja som Vám napisala na dlzku tých gumacikov a skadial som mala vediet že vy hned odpisete a hned chcete spätnu odpoved ako som už spomenulu predchadzajucej sprave ja nesedím cele dni za pc ako VY !!!!!!!!!!!!!!!!

Predajca (najaka27) - Dnes o 14:20
zial niektore zeny su sikovnejsie a zvladaju viacej veci nez tie druhe, venujte sa radsej rodine a nesedte pri PC lebo tu stravite cely den.

Predajca (najaka27) - Dnes o 14:20
zial niektore zeny su sikovnejsie a zvladaju viacej veci nez tie druhe, venujte sa radsej rodine a nesedte pri PC lebo tu stravite cely den.

Predajca (najaka27) - Dnes o 14:21
a ak mate chut si vypisovat poradim vam Facebook alebo pokec, tato stranka nie je na to urcena

Ja - Dnes o 14:23
🙂))

akika722
30. aug 2011

@evulienka11 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

gabika7706
31. aug 2011

@evulienka11 😲 zrejme predavajuca zije vo svojom svete a mysli si, ze ked ma ona malinke dieta a sedi s nim doma, PC zapnuty cely den, vsetky takto fungujeme .... Na pobavenie aj na zamyslenie... Ale trosku zavadza aj udaj "aktivny" v profile uzivatelov MK, lebo to tu svieti, aj ked je clovek napr. 4 dni off...

beruska.zuzanka
31. aug 2011

@evulienka11 pekne 😅 😅 😀 prepáč, že sa smejem.... 🤐

beruska.zuzanka
31. aug 2011

@evulienka11 počuj, ona nemá žiadne inzeráty a je neaktívna... 😲 to ste kedy riešili tie gumáky?

beruska.zuzanka
31. aug 2011

@evulienka11 ups, moja chyba, zadala som najanka27 a aj taká tu bola si predstav 😅

nice202
31. aug 2011

@evulienka11 ts ts ts a ona ti na prvu spravu odpisala az PO 4 roch minutach,. a to si ako predstavuje??? 😀

mirka907
31. aug 2011

@evulienka11 aj mna minule jedna sprdla, ze co sa neozyvam...podotykam bol prvy teply vikend po xy tyzdnoch....a ze ona mi niekedy neodpovedala dlhsie ako ja uz problem nebol...ale my sme si to v dobrom vydiskutovali....no ale nedat ti ani dve hodky na odpoved....silaaaaaaaaaaaaaaaa

ikke
31. aug 2011

@evulienka11 no, je pravda, ze dotycna asi travi viac casu za PC nez mnohe z nas a zrejme si to neuvedomuje 😖 na druhej strane podla toho, co citam, prva si zacala utocit ty, takze v konecnom dosledku sa predavajucej ani necudujem, ze reagovala tak ako reagovala 😔

estterka
2. sep 2011

https://www.modrykonik.sk/bazar/satky-nosice-kl...

tuto satku som tejto mamicke predala za 35 euro a ona ju predava za 60..uplne ma to sokovalo..

gabika7706
2. sep 2011

@estterka stalo sa to uz aj mne, ze nosenu vec, kde boli jemnucke zmolky a sem-tam fliacik kt. som ja predala za par eur som u danej mamicky nasla (s mojimi fotkami, ale len tymi, kde nebolo vidno detaily) predavat ako vec "skoro ako nova, bez znamok nosenia, nesadlo nam" za sumu ako keby to bolo nove...Poziadala som ju, nech si urobi vlastne fotky, inak za kolko predava a co o tom tvrdi, to uz je na nej...Nic s tym neurobis, je to neeticke, ale bude to jej sikovnost (alebo stastie?),ked to za taku sumu preda...

martinka17
2. sep 2011

@estterka predávať môže, len či aj predá 😉

nikolca
2. sep 2011

@estterka aj ja som predala jednej mamičke nové detské nike botasky,kúpila som ich pre dvojročnú dcéru len nám boli veľké,a tá mamička ktorá ich kupovala tak kupovala číslo topánok 24pre ročné dieťa,s tým že ved nožička nám dorastie,odo mňa ich kúpila za 17 euro/poštovné bolo v cene/a ona ich predáva za 18 euro bez poštovného,s tým že v popise uvádza že ich posúva za tú cenu za akú ich kúpila 😀

traktor
2. sep 2011

@estterka to za kolko to predava je podla mna jej vec a jej svedomie..ty si to predala za taku sumu, za aku si chcela..a ak to ona preda za viac..je to jej sikovnost..neoklamala ta, peniazky ti poslala v takej sume, v akej si si dala inzerat..a uz vôbec nechapem, ze jej das za to negatko..ona ta neokradla..ved ti vyplatila sumu, aku si chcela..

estterka
2. sep 2011

@traktor negatko ako negatko.napisala som pravdu,co urobila.preco nie? ked je to ok,ze to takto predava,mozu to vediet aj ostatne mamicky.

beruska.zuzanka
2. sep 2011

@estterka to negatko by si jej dávať nemala... za čo?? 😕 😕 😕 presne ako Ti @traktor napísala... Ty si popýtala sumu, akú si chcela, ona Ti zaplatila, to za koľko ona predáva, je jej vec, aj ke je to neetické a podľa mňa to nepredá 😅 😝

traktor
2. sep 2011

@estterka negatko sa dava, ked obchod neprebehne ok..ked zavadza, ..nenapise presny opis tovaru, neposle peniaze, neposle tovar..ale nie za toto..ona ti poslala taku sumu aku si chcela..to ostatne neriesim..je to o inom..ale negatko jej nepatri..

estterka
2. sep 2011

@beruska.zuzanka ja si nemyslim,ze je to negatko.je to skusenost s predavajucou. 😕

trnka77
2. sep 2011

to isté sa stalo asi pred mesiacom aj mne-predala som kompletík za 4,5 a zistila som,že bývala kupujúca to predáva za 8 €......len som sa na tom zasmiala,za tovar mi zaplatila,prečo by som sa mala pozastavovať,že to predáva ďalej a drahšie....niektoré mamičky aj takto chcú predávať a získať nejaké centíky navyše....

@estterka to či ich predáva nie je vôbec nikoho vec,Vám za tovar zaplatila........ak sa vás to "osobne"dotklo mali ste sa jej na to spýtať.....negatko je absolútne neopodstatnené... 😢 😢

beruska.zuzanka
2. sep 2011

@estterka mala by si to s ňou riešiť cez IP, ale do hodnotení to naozaj nepatrí.... pretože Ty si od nej nič nekúpila, ona kúpila od Teba a za ten obchodík tam ani hodnotko od Teba nemá...
myslím, že to nie je opodstatnené...
ako teraz máš urazené ego a možno Ti je aj ľúto, že si za šatku nepýtala viac, ale žiaľ, nevrátiš to a to, či to ona predáva za raz toľko je na jej svedomí...
mne by to nedalo, toto je asi iný typ človeka, hold...

gabika7706
2. sep 2011

@estterka tiez sa priklanam k nazoru, ze to hodnotko nema opodstatnenie, ved kazda z nas vie priblizne, co dana vec stoji nova, to, ze to ona ponuka za ovela vyssiu sumu...ako som uz pisala, jej sikovnost alebo bude mat stastie (co teda pochybujem).
Chapem, ze Ta to stve, ale to hodnotko sa ma tykat obchodu, kt. ste uskutocnili a ten bol zrejme bezproblemovy ...