icon

Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku

banderaska29
26. apr 2024

Ahojte dievčatá.

Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )

Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂

áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂

za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )

Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂

Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹

macatt
29. apr 2024

@fido69 ja ťa ubytujem v kufri auta, nevláč sa so spacákom😉 len daj rozmery, či sa zmestíš☝️

karolinakr
29. apr 2024

@tinqua @macik166 vid príspevok nado mnou
Dajte prosim like na Bratislava, Trenčín, Košice

karolinakr
29. apr 2024

@tundra a ked si chcel @demodun bookovať izbu, to už je zabudnute, že?

tinqua
29. apr 2024

Dala som pacik Bratislave, ale keby TN tak aj tam este viem prísť...Košice sú moc pre mňa na otočku...som z NR

karolinakr
29. apr 2024

Ked si želáte prísť @banderaska29 na strane 6 dala na výber z 3 miest Bratislava- Trenčín -Košice, dajte like, aby sa vedel približný počet a ked sa to ako tak utrasie, bude sa hľadať dalej miesto stretnutia a dátum..Ked mate nejaký iný návrh, sem s ním 😀
@fido69 @anjelicek26 @janickacrazy @tundra @mamelka @10zabka @kristiii @25daniela @janocka @liv1 chýba ešte niekto?

karolinakr
29. apr 2024

A hlavný hosť večera Ondro
A omg1992
😀

10zabka
29. apr 2024

@karolinakr ja som za BB, uprostred Slovenska 🙂

karolinakr
29. apr 2024

@10zabka bol tu navrh na Banskú Bystricu, ale @janickacrazy písala, že tam je zle spojenie, preto Trenčín..Ja som z Bratislavy, k tomu by sa vedel skôr vyjadriť niekto z okolia

yanni
29. apr 2024

@janickacrazy preco ma BB zle spojenie? Ved z Kosic vlak a z Blavy tiez priamy vlak kazde 2 hodky.

10zabka
29. apr 2024

@karolinakr neviem o tom, že by mala BB zlé spojenie, ale bol to len návrh

hugger
29. apr 2024

Skôr si myslím že má zmysel sa stretnúť lokálne, Bratislava, BB, Košice, aby bolo možné pokračovať v stretávaní ak si ľudia sadnú, aby to stretnutie malo šancu vytvoriť dlhodobejšie vzťahy.

Ja sa nezúčastním, som introvert a rád sa vyhnem väčším skupinám ľudí, naviac, popísal som tu kadečo, radšej by som mal zostať v anonymite. 😉

karolinakr
29. apr 2024

@hugger to by si sa čudoval, ja by som šla na všetky 3
Su tu introverti, tych som neoznačovala ..
A o tebe človek nikdy nevie, vy ste s @elizabeth173 šede eminencie konika 🙂

la_dolce_vita
29. apr 2024

@karolinakr hallooo, este ja 🙂... a Kosice

demodun
29. apr 2024

@karolinakr izbu skoro bookol h2, v tomto som nevinne 😉

h2
29. apr 2024

@demodun V tom som nevinne aj ja, ja som sa len pýtala na nejakú lyžovačku. A ešte som si aj myslela, že je to žena. 😄

karolinakr
29. apr 2024

@demodun 😅😅

karolinakr
29. apr 2024

@demodun
@h2
jaj, ja že už tam ohrieva posteĺ 😀

mircalla
29. apr 2024

@sheila121 Ja ta mam rada

h2
29. apr 2024

@mircalla Ale mňa nemáš. 😭

karolinakr
29. apr 2024

@demodun že zabukovať..s jednym o to vyzera divne zobokovať, s dvomi tiež asi, a teraz kukam, že po slovensky tam davaju u !. záhada vyriešená

mircalla
29. apr 2024

@h2 Mala som do isteho momentu

yanni
29. apr 2024

@10zabka dame stretko? Ja som z BB. Ale v BB vzdy len na skok🙈

fido69
Autor odpoveď zmazal
h2
29. apr 2024

@mircalla Je mi to ľúto. Ja proti tebe nič nemám, ani som ti nič zlé neurobila. Aj som sa ti to vtedy snažila vysvetliť, ale ak chceš byť urazená za jednu nevinnú vetu, tak ma to síce veľmi mrzí, ale nič viac s tým urobiť neviem. 😟

demodun
29. apr 2024

@macatt 👍👍
@fido69 no super, ty už máš nocľah vyriešený 😄

kristiii
29. apr 2024

Ja mám TN za rohom, ale vidím, že nie je záujem, tak Bratislava je v pohode. Inak introverti, neštvite ma, ja som tiež, ale kvôli MK by som sa prekonala. Dokonca som sa aj sama pozvala 🤣🤣🤣. To tam mám byť jediná? Nerobte ofuky.

karolinakr
29. apr 2024

@demodun v kufri auta a zastavia ju policajti

sticker
karolinakr
29. apr 2024

@fido69
ja som Bratislava Nove mesto, ty si Bratislava Nove mesto, keby dačo, vieš kde ma najdeš, ale možme cestovat aj do Košic, tam sa stretneme

mircalla
29. apr 2024

@h2 Ok, tak teda PEACE❤
Ale teda nebudem Vam tu spamovat, len ma zaujal nazov
Uzite si to dievcata, celkom dobry napad si myslim

pralinka25
29. apr 2024

@karolinakr v kufri budete cestovat spolu 😀