Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
Dala som pacik Bratislave, ale keby TN tak aj tam este viem prísť...Košice sú moc pre mňa na otočku...som z NR
Ked si želáte prísť @banderaska29 na strane 6 dala na výber z 3 miest Bratislava- Trenčín -Košice, dajte like, aby sa vedel približný počet a ked sa to ako tak utrasie, bude sa hľadať dalej miesto stretnutia a dátum..Ked mate nejaký iný návrh, sem s ním 😀
@fido69 @anjelicek26 @janickacrazy @tundra @mamelka @10zabka @kristiii @25daniela @janocka @liv1 chýba ešte niekto?
A hlavný hosť večera Ondro
A omg1992
😀
@karolinakr ja som za BB, uprostred Slovenska 🙂
@10zabka bol tu navrh na Banskú Bystricu, ale @janickacrazy písala, že tam je zle spojenie, preto Trenčín..Ja som z Bratislavy, k tomu by sa vedel skôr vyjadriť niekto z okolia
@janickacrazy preco ma BB zle spojenie? Ved z Kosic vlak a z Blavy tiez priamy vlak kazde 2 hodky.
@karolinakr neviem o tom, že by mala BB zlé spojenie, ale bol to len návrh
Skôr si myslím že má zmysel sa stretnúť lokálne, Bratislava, BB, Košice, aby bolo možné pokračovať v stretávaní ak si ľudia sadnú, aby to stretnutie malo šancu vytvoriť dlhodobejšie vzťahy.
Ja sa nezúčastním, som introvert a rád sa vyhnem väčším skupinám ľudí, naviac, popísal som tu kadečo, radšej by som mal zostať v anonymite. 😉
@hugger to by si sa čudoval, ja by som šla na všetky 3
Su tu introverti, tych som neoznačovala ..
A o tebe človek nikdy nevie, vy ste s @elizabeth173 šede eminencie konika 🙂
@karolinakr hallooo, este ja 🙂... a Kosice
@karolinakr izbu skoro bookol h2, v tomto som nevinne 😉
@demodun 😅😅
@demodun že zabukovať..s jednym o to vyzera divne zobokovať, s dvomi tiež asi, a teraz kukam, že po slovensky tam davaju u !. záhada vyriešená
Ja mám TN za rohom, ale vidím, že nie je záujem, tak Bratislava je v pohode. Inak introverti, neštvite ma, ja som tiež, ale kvôli MK by som sa prekonala. Dokonca som sa aj sama pozvala 🤣🤣🤣. To tam mám byť jediná? Nerobte ofuky.
@demodun v kufri auta a zastavia ju policajti

@fido69
ja som Bratislava Nove mesto, ty si Bratislava Nove mesto, keby dačo, vieš kde ma najdeš, ale možme cestovat aj do Košic, tam sa stretneme
@karolinakr v kufri budete cestovat spolu 😀

@fido69 ja ťa ubytujem v kufri auta, nevláč sa so spacákom😉 len daj rozmery, či sa zmestíš☝️