V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte môžem sa aj ja pridať s priateľom sa snažíme od januára 2012. Antikoncepciu som vysadila v decembri 2011. Mrcha by mala prísť 22.02 no dúfam že nepríde ale hrozne ma bolia prsia tak sa bojím že príde.
@severankaa2 vitaj medzi nami a verím že nepríde. 🙂
Ďakujem za privítanie.
ahojtee.tak cakam ci encakam mrchu 27.2 tak uvidimee,ci ztoho niecoo budee🙂a mrcha pride ci uz niee
@karinka2105 aj ja 25teho tak necakame spolu,hadam potom ani nepride 😉 😉 😉
@severankaa2 vitaj medzi nami ja som tiez cakala necakala mrchu 22.2 ale nepride 😉
@karinka2105 ahoj ja 1. marca, ale snáď si dá dovolenku 🙂 želám ti, aby neprišla 😉
@karinka2105 neboj nepríde..
@maryjou
@vera3000
@misel1 chodi mi poslednej dobe furt skor o den dva tak uvidime,ale snazime sa len prvy mesiac,takze ak pride,este to nieje taka katastrofa,len mm chodi domov raz za mesiac,a toto bolo tesne pred ms,takze ani moc nedufam ze nepride,a cil zase dojde tesne pred ms,hadam do konca roka sa to podarii.
on ovu nikdy nestiha....
@karinka2105 neboj stihne, a už máš pocity pred MS??? alebo nič??? alebo pred tehu???
@crapula
ahojky... my sme sa tiez rozhodli ze sa zacneme snazit o babo...kupila som si aj lady tester na ovulacne dni, kys.listovu, moj drahy berie zinok aby mal rychlejsie spermie 🙂 ale nie je to vobec napriek tomu jednoduche... nejede to :( povedala som si ze prestanem sledovat ovulacny mikroskop a mozno to pojde lahsie... mam pocit cim viac sa sustredime tym viac to nejde...
@maryjou momentalne ziadne pocity nemam,iba furt som nafuknutaa
chcela som testnut,ale hovorim si tyzden do ms vydrzim skoda testu
kollko rocnu mas dcerku?

@reiva ano 8hodinovky od pol 8 do pol 4-- akurat teraz pre zle pocasie tak do 2hej, cely den sedim v kancelarii za pc .