icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

lucka0611
21. feb 2012

@maryjou tak sme na tom asi podobne 😅 A koľko si asi od ovu?

anastacia242
21. feb 2012

@maryjou
@lucka0611 tehu test je najlepsie robit, aspon, ked tyzden meska mrcha, tam uz isto ukaze aj ked bola neskor ovulka, aspon slabeho ducha ked je pozitivny... 😉 tak vikend testujte babulky... 😉

maryjou
21. feb 2012

@lucka0611 to už vôbec nerátam , keď mi vyšiel test negatívny viac som na to nemyslela....ale keď stále mešká tak už zase myslím...ovu si nemeriam, skúšame od decembra....asi toľko 😵

maryjou
21. feb 2012

@anastacia242 no toto bol akýsi dosť lacný..iný nemali..tak ja počkám a pôjdem k mudr...ak som nikde mi to neutečie ak nie som..tiež neutečie.... 😉

lucka0611
21. feb 2012

@anastacia242 tiež som plánovala počkať do víkendu, nech prejde aspoň tých 10 dní a snáď sa ten duch ukáže aj u nás 😵

anastacia242
21. feb 2012

@maryjou tak neviem ako u vas, ale aj ked meska a ides k dr. tak sa zvacsa pytaju ci ste testovali babytestom...lebo ak budes velmi kratko tehu ona neuvidi este na monitore a pritom test by ti uz ukazal...a ona to skor zisti z krvi...a to cakanie na vysledky z krvi cca 1den...ja by som nevydrzala 😀 😀
a ked by bol negativny tak ti uz rovno pichne asi vyvolavacku...hmmm? si myslím... 😕

maryjou
21. feb 2012

@anastacia242 no neviem teda, veď môžem kúpiť ešte jeden test ale fakt lacný za 3 E...uvidím čo urobím, a či cez víkend sa niečo nestane...už som neni taká napätá...vydržím čo sa má stať sa stane...nie???ale díky za rady.. 🙂

severankaa2
21. feb 2012

no tento mesiac sa nám to asi nepodarilo už sú tu príznaky mrchy takže zajtra ju môžem čakať fuj ja ju už nechcem. normálne mi pokazili príznaky náladu.

supi
21. feb 2012

@misel1 ty brdo tak to by som nevydrzala, hned v kadernictve by som hodila test 😀 😀 😀 inak ja som mala dnes rano ducha (teda pevne v to verim) na teste a tiez som zospodu tak divne vlhka, normalne takto pred kramami mam suchoty

lindusik
21. feb 2012

ahojte babenky, dlho som tu nebola a vidim ze sa tu ddost popisalo.Chcem sa opytat na ovutestiky. ste si iste ze ovutest vzdy ukaze spravne??? lebo ja som bola u svojej doktorky a ona ze podla ultrazvuku mi onedlho(tak o dva dni) praskne fol. a nastane ovulacia,no tak som si zacala robit testy a podla nich vooobec nic,stale len jedna ciarka. Takze sa pytam - ked podla ultrazvuku ovu mam mat a podla testou ani nahodou,ako presne su tie testy???to uz tu nikto nic negarantuje 😀 😀 😀 😀

magic08
21. feb 2012

@lindusik ahoj, mohla ti hladina lh hormonu stupnut a klesnut velmi rychlo a test to nezaznamenal, lebo si testovala v case ked uz bolo po vzostupe a pade 😀 😀 😀 😀

lindusik
21. feb 2012

@magic08 😀 po vzostupe a pade 😀 merala som vecer okolo 20.00... kedy si merate Vy?alebo sa testujete aj viackrat za den? 😎

magic08
21. feb 2012

@lindusik podla mna uz neskoro, ja robim ovutesty zasadne okolo obeda. nie je dobre robit testy rano z prveho mocu ale pocas dna. vecer je uz neskoro, lebo ovumohla prebehnut pocas dna a vecer uz hladiny lh hormonu su nizke.

lindusik
21. feb 2012

@magic08 no to dava logiku 😀 😀 😀

magic08
21. feb 2012

@lindusik no 😀 😀 😀 drzim palce nech si coskoro najdes // 😉

lindusik
21. feb 2012

@magic08 dakujeeem 😉 a ja tebe drzam palceky 🙂

kemonka
21. feb 2012

@maryjou a kedy budeš testovať znovu, keď ti mešká, tak môžeš už urobiť - teraz by to malo už ukázať 😉

zora256
21. feb 2012

@kemonka Ahoj!
Tak ja sa vtomto nevyznám😀,viem len toľko,že zo žltého telieska sa živý embrio kým sa zneho neutvorý v 4 mesiaci placenta,nuž ak videla žleté telieko,tak buď si tehu alebo naozaj príde ms,lebo pri ovu nie je.

kemonka
22. feb 2012

@lindusik mali by byť spolahlivé, ale inak mne sa stalo to isté pred mesiacom, dr. mi povedala, že skuste dnes zajtra sa snažiť, lebo to vyzerá na ovu, ale testy boli biele ako sneh. A teraz zase mám opačne, že žiadná ovu, a testíky mi začali silnieť 😀 skôr si myslím, že ultrazvuk je nespolahlivý 😀 😀 😀

karinka2105
22. feb 2012

@misel1 no nenapinaj nasss

januliatko1985
22. feb 2012

@misel1 tak ako si testovala? 🙂

supi
22. feb 2012

dobre ranko ☹ po vcerajsom duchu som isla dnes na istotu a nic....bielo ani naznak ducha....nechapem...sice som mala iny druh testu ale vobec nic...boze ja uz som bola na 100% si ista ze som tehu...od pondelka som chora jak pes, bud mam nejaku chripku alebo som riadne prechladnuta...ale to asi nemoze zkreslovat testy, ci?

no nestastna som 😢 😢 😢

supi
22. feb 2012

@misel1 tak ako? mas aspon ty dnes rano dobre spravy?????????

mirellka
22. feb 2012

ahojte,ale ste sa rozpisali 🙂 nestiham citat 🙂 ja mrskujem pomaly,nech je to uz za mnou, uz sa chceme snazit viac ako predtym 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@misel1 drzim palceky a vraj sa da zistit tehotenstvo aj podla vlaskov ,tak som velmi zvedava ako ti vyjde testik,zelam // 😉
@supi nezufaj, mozno este hormonik potrebuje trosku cas aby sa ukazal 🙂 kolky DC si ?

supi
22. feb 2012

@mirellka dnes som 29DC

mirellka
22. feb 2012

@supi no uvidíš či mrška príde,možno ešte bude prekvapenie 🙂

supi
22. feb 2012

baby este mam taky dotaz k tym pruzkovym mamatestom...na pribalovom letaciku bolo napisane ze ponorit na 3 sekundy a teraz pozeram na nete a vsade pisu ze ponorit na 10 az 15 sekund????? ako dlho to tam mam teda mat? ja som mala len 3 sekundy

supi
22. feb 2012

este mam snazilky jednu otazku na vas, zase k tym mamatestom 😀 okrem tych pruzkovych a toho ocuravacieho (komfort) su aj tie kazetove mamatesty? lebo ja uz som bola asi v 5 lekaznach a nikde ich nemaju tak ci vobec take existuju...na nete som ich nenasla iba na jednej stranke

mirellka
22. feb 2012

@supi ja nechávam ponorené dlhšie,cca asi tak 20 sekúnd,keď vidím že už presiaka testovacia časťou tekutina tak vytiahnem a nechám dojsť...čo sa týka testov si myslím že vaničkove sú zbytočne drahé,použivala som test pepino taký klasický prúžok čo si myslím že je tiež v poho ....

karinka2105
22. feb 2012

@supi a aky si mala prvy a druhy test?mozno ten druhy ma slabsiu citlivost
ja som si pondelok robila pepino test,najskor som tam videla ducha ked uschol tak nicc
tak dnes som si kupila mamatest 10 a zajtra testnem a uvidime co a akoo
drzim palceky
ta misel nas riadne napinaaaaa