icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
25. feb 2012

@mirellka 😔 no nevyslo to, ale budeme sa snazit dalej, je dobre ze vieme kde bol najvecsi problem 😔 takze mame sancu ho napravit 😔

mirellka
25. feb 2012

babulky,pekný dníček vám želám , vonku je krásne až na ten vetrisko tak sa idem s dcérkou nabrať troškou energie zo slniečka .... 🙂

mirellka
25. feb 2012

@janusa_ a môžete ísť na to hneď alebo si musíte dať teraz pauzu?

janusa_
25. feb 2012

@mirellka v pondelok uvidime, ako mi kleslo hcg, ci staci to ze sa cistim sama, alebo bude nutny kyret 😒 a podla toho sa rozhodne..

wolawka
25. feb 2012

@janusa_ ahoj,je mi to velmi lúto,že sa nezadarilo,že je to tak ako to je.. ale vždy niečo zlé je na niečo dobré.. každopádne držím palčeky,aby si bola šťastná..

janusa_
25. feb 2012

@wolawka dakujem 😔 nabuduce dotiahneme tehu do uspesneho konca-verim tomu 😔

wolawka
25. feb 2012

@janusa_ verím tomu aj ja...nevešaj hlávku...vonku je krásne a určite príde ten velký den "D" 🙂

janusa_
25. feb 2012

@wolawka verim tomu ze pride len to chce ten spravny cas 😉

wolawka
25. feb 2012

@janusa_ tak tak presne🙂 čiže budeš oddychovat pekne a ono to samé príde,ked to bude mať prísť.. ja čakám či príde alebo nepríde ms...

supi
25. feb 2012

@janusa_ to mi je veľmi luto, ale ako hovoris, je na tom aspon dobre to ze vies kde bol problem a comu sa vyvarovat 😒 aj ja idem s vami do dalsieho kola...

janusa_
25. feb 2012

@wolawka a kedy ti ma prist ms?

@supi dakujem za podporu 😔 je nas vela co pokracujeme dalej..

wolawka
25. feb 2012

@janusa_ každým najbližším dnom..minulý mesiac som mala 25teho,čo je dnes,ale ono sa mi to vždy o pár dní posunie...

janusa_
25. feb 2012

@wolawka a mozno ani vobec nepride.. 😉

wolawka
25. feb 2012

@janusa_ bodaj by si mala pravdu,ale moc tomu neverím🙂 to by sa mi muselo hned na prvýkrát podariť a pri mojej smole to tak nebude🙂 ale dakujem..

janusa_
25. feb 2012

@wolawka aj motyka niekedy vystreli nikdy nevies,, a nie je zaco.

wolawka
25. feb 2012

@janusa_ ..ked vystrelí,tak nie do mna 🙂 a čo plánuješ teraz cez víkend?

janusa_
25. feb 2012

@wolawka ja som od vcera nevyliezla z postele a ani to nemam akosi v plane 😒 som sama doma cize si mozem kludne oddychovat a studovat co sme este pri snazilkovani nevyskusali- hoc tohovela nie je 😔
a ty ? aj u vas tak krasne svieti slniecko?

wolawka
25. feb 2012

@janusa_ a čo všetko ste vyskúšali? kolkože máš rokov? teda ak to nieje tajné🙂 ...ano,aj u nás svieti,som troška upratovala,zišlo by sa aj okná umyť,ale nechce sa mi už🙂 tiež som sama doma, tatino s dcerkou su na chalupe🙂 nechali mamičku doma v klude pracovať🙂

janusa_
25. feb 2012

@wolawka komu by sa chcelo pracovat ked moze oddychovat 😉

wolawka
25. feb 2012

@janusa_ ved už oddychujem 🙂 v kabelke mám posledný test,rozmýšlam,či ho mám v najbližšej dobe použiť 🙂

janusa_
25. feb 2012

@wolawka ja by som nevydrzala a skusila by som ho..

wolawka
25. feb 2012

@janusa_ už som toho vela skúsila a nič ... nechcem dalšie sklamanie... uvidím..možno v pondelok ráno🙂 počkám chvilu🙂

julinka88
25. feb 2012

@zora256 ahojky dakujem ale mala som iba zaseknutú ms tak som už dostala 😒 ale to je v poho lebo mi prišiel konečne kalendar na výpočet pohlavia ....keby som bola tehotná už ho nevyskúšam 😀

petacvicka
25. feb 2012

Ahojky, ja sa pridavam 🙂)) my sme sa zacali snazilkovat a podarilo sa to hned 2. mesiac... velmi sa tomu tesime... 🙂 termin porodu mi vychadza koncom oktobra.. juchuuuu nase 1. malicke je na ceste🙂

wolawka
25. feb 2012

@petacvicka ahoj🙂 tak to je super,blahoželám🙂 nech všetko dobre dopadne🙂

severankaa2
25. feb 2012

@maryjou treba v to veriť.

mirellka
25. feb 2012

@janusa_ tak držím palčeky aby sa to samo dalo do poriadku nech si čím skôr ok 🙂 Už aj vonku je krásne tak s prichádzajúcou jarou sa snáď zobudia naše reprodukčné orgány a budeme púčať zarovno s jarnými kvietkami
😀 😀 😀

kemonka
25. feb 2012

@janusa_ jeeeeej gratulujeeeeeeem k dvojičkam 🙂))) 😉

kemonka
25. feb 2012

Ahojte babulky, my sme už dnes prišli domov, nečítala som vás, je tu nejaká nová tehulkaaaa? Napíšte dakto, čo tu nové 😀 😀 😀
a vítam nové snažilky

kemonka
25. feb 2012

čaute kočky 😀
@janusa_
@zelovocka
@januliatko1985
@zora256
@reiva
@kacena85
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ako sa máte, čo tu nové?