V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@severankaa2 no veď ty máš príznakov na rozdávanie 😀 .... mňa žalúdok nejak nebolí...ale to ma ani pri prvých teho nebolel 😉 ...ale čo som zaregistrovala sú pachy čo mi vadia 😝 ...prsia moc necítim...nie že vôbec, ale nie je to také výrazné 😉
@osicka36 no to som mala aj pred tým skoro toľko príznakov a mrcha prišla tak teraz som už z toho mimo.
@severankaa2 už sa netrápme 😉 treba len pozitívne myslieť...ja sa moc teším z toho, že sme vôbec mali šancu...že bol drahý doma 😀 ...a teraz už len počkať na výsledok 😀
@osicka36 máš pravdu musíme pozitívne myslieť keď mi to máme ťažšie my máme partnerov preč a není vždy šanca ale teraz bola a hádam sa podarilo.
@severankaa2 najviac sa smejem tomu, keď spolu voláme (každý deň) a jeho prvá otázka ako sa má bruško 😀 ...sa teší asi viac ako ja 😉 ...ale stále mu vravím, že ešte musíme počkať 😵
ahojte, ja som dnes 22 DC, prsia ma pobolievaju, vsedi citim plesen a dviha sa mi zaludok...no ale to v mojom pripade nic neznamena 😀 😀 akurat tie prsia doteraz ziaden cyklus neboleli...vaham ci zajtra rano testnut...to budem 23 DC ale bojim a nechce sa mi uz ani cent vyhodit na tehu test ak nebude pozitivny 😀 😀 ma to cenu skusat?
@sonelka držím palčeky aby tentokrát to prekvapenie prišlo skôr 🙂 Ja mám zatial len ten tabletky,u mńa jeden vaječník pracuje len minimálne , druhý je v poriadku ale na oboch mám kôru tak mi ich dal na podporu rastu vajičok aby dozreli a z nich sa dostali von ... 🙂 prvé bábo ste riešili aj cez lekára,či ste to tak dlhý čas nechali na nahodu?
@kristinakk to mi je veľmi lúto, že si prišla o bábo, ale držím palčeky, aby si čím skôr otehotnela, lebo aj my sa snažíme s priateľom už 4 mesiace a nič. tak dúfam, že sa niečo prišťastí.
@monulik23 Urcite sa to podari, bol to moj prvy potrat a hlavne aj prvy pokus o babo, ale ja tomu verim. Tak drzim palce, mas uz deticky nejake?
@osicka36 jej tak to je pekné od neho takí majú byť partneri aj ten môj mi ho hladká. No dnes ráno som mala teplotku 36,6 a to o 5.00 a potom som ešte skúsila o 7,30 a mala som už 36,9 a to som bola stále v posteli. Môže mi teplota klesnúť keď som sa včera večer strašne zľakla?
@zuzka71 ahoj tak co mas noveho zvladas to?
jajka 68 tak u nej sa stal asi ZAZRAK na kontrole jej povedala lekarka ze babatko zije a ze rastie ako ma na jednej strane by som asi tu lekarku zavrazdila ked mi najprv povedala ze je koniec a dietatko uz nezije a na druhej strane by som ju asi teraz na rukach nosila za tu dobru spravu 🙂
ja stale cakam na tu mrchu dako sa jej ale nechce uz ma hneva som sice len 4 tt po ale uz by aj mohla doraziz by som sa nenahnevala chcem vediet ze ci som uz v poriadku a co povie moja lekarka.
tak sa drz a vychutnavaj si krasne pocasie 😎
Baby, mam na predaj ovulacne testy, nechala som si priniest 200ks, takze aspon 100 ponukam na predaj. Kus za 0,40€. Samozrejme najlepsie osobne v okoli BA, ale aj postou, ak by bol zaujem.
@osicka36 ahojkaj a ty ako teplotka sa drži?
@kristinakk ahoj, áno mám 4 ročnú dcérku, a teraz sa pokúšame s prieteľom o bábo, tak dúfam, že sa niečo podarí, sesternica mi vravela, aby som na to stále nemyslela, že chcem bábo, síce sa mi to trošku darí na to nemyslieť, ale je to ťažké.
@severankaa2 no určite bz si mala merať v rovnakú dobu 😉 ....ja meriam keď mi zazvoní budík 6.10.... cez víkend je to horšie ale snažím sa aby to bolo do 7 dmej 😵.... neviem ti povedať, či zľaknutie ovplyvňuje teplotu 😉 skôr ten čas merania a doba spánku by mala byť aspoň 6 hodín 😉
@severankaa2 no ja dnes 37,15 😵 tak zatiaľ sa držíme
ahojte baby mrcha neprisla včera a mam v ustach vela slin akoby som jedla mydlo je my niekedy na zvracanie mam nafuknute bruško aj prsia ma pobolievaju hlavne bradavkytest som si este nerobila
@mirellka ahoj, u lekára som bola na preventívnej, hovorila som mu, že dlho sa snažíme a nič a povedal mi , že ked do konca roka neotehotniem, aby som prišla. no a ja som si robila deň pred silvestrom test a tam //. držím ti palce, viem, že toto je ťažká cesta, po ktorrej niektoré kráčame strašne dlho, ale fakt na to netreba myslieť. ľahko sa to píše ale skutočnosť je iná, ja viem ... inak som si kúpila aj alchemilku tak uvidím zajtra začnem brať clostilbegyt a potom uvidíme.
@osicka36 tak ja som si ju meriavala ráno o 5 keď vstávam do roboty a o tej 5 som ju mala 36.6
@osicka36 tak ti držím palčeky mňa začína bolieť brucho ako pred mrchou tak sa už zmierujem že ani teraz nám to nevyšlo
@vejvass Ahoj.No ja nemám zatiaľ nič nové,v stredu idem po výsledky a ak nepríde dovtedy mrcha,tak ma aj pozrie.A hádam bude všetko v poriadku a dovolí mi sa hneď pokúšať o bábo. Zvládam to celkom v pohode,už sa s tým nejako zmierujem. Včera som akurát trošku zaspomínala a bolo mi smutno.

Cavte baby, som tu nova , ale urcite mozem pridat nejake skusenosti s mojim tehotenstvom bohuzial prerusenym v 12tyzdni. Ja som musela ist na vyvolanie potratu v 12 tyzdni, pretoze mi diagnostikovali Blighten ovum co je nieco take ,ze tehotensky vak sa vyvyjal aj placenta, ale babetko vo vnutri nebolo. Tak som bohuzial musela podstupit to, ze mi dali tabletky na to aby som potratila. Tak teraz je to 32 dni odvtedy a teda uvidime kedy dostanem prvu MS, tak cakame a urcite sa budeme snazit, uz sa teda snazime . Tak drzim vsetkym babam palce a dufam, ze si budeme moct delit dobre spravy.