V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@januliatko1985 ďakujem 🙂
a dnes som 15DC, tak daj vedieť, ako podrastol, aspoň zistime ako rychlo to dokaže vyrasť a potom šup pod perinu 😀 ideš skusiť aj testy robiť, či budu pozitivne?
@severankaa2 mm sa ma pyta ze ci sa citim nejak divne,no co ti ja viem..ani moc nie....
@supi mozno je este skoro....uvidiss
@karinka2105 tak to sme dve a koľký si ty deň po ovu?
@severankaa2 fuu ovu som mala od 8-12cca,aj som to tak citilaa,cize 10 dnii asi
@supi ahojkaj máš také príznaky ako ja ja som dnes 28 DC brucho ma bolí prsia tiež a aj ľavý vaječník a test negatívny. ešte sa ukľudňujem že ak by to test neukázal žeby bolo zavčasu ale to sa len ukľudňujem uvidíme či zajtra príde mrcha. Budem ddržať palčeky nech nepríde ani tebe.
@karinka2105 tak ty máš nádej že sa to podarilo.
@kemonka testik mam len jeden, tak podla tusaka testnem, mozno trafim a bude pozitivny, ale uz potom testovat nebudem. 😅
@severankaa2 a ty preco niee?
@karinka2105 ako mám ešte nádej ale len malinkú aj keď teploty mi raz súpajú raz klesajú tak sa z toho neviem vysomariť čo z toho bude uvidím aká bude zajtra teplotka ak spadne dole tak bude mrcha.
@severankaa2 jaj ja si teplotku nemeraam
kde sa meria a kolko musi byt ked si tehuu
No tak nam to zase nevyslo, mrcha vcera dosla :(
Baby odkedy sa meria ta teplota? po mrche?
Idem to skusit, uvidime co z toho bude...
@karinka2105 ja som si ju začala merať až po ovu to len na skúšku že či a ako to funguje ale ak teraz príde mrcha tak asi začnem merať poctivo od začiatku. U každého to je iné tak neviem ako to je.
@severankaa2 ja tiez nie,nikdy som si nemeralaa
ved uvidimee mrcha psoledne mesiace chodi o den skor cize 23 by mala prist,ak nie testnem,ale nevidim to ruzovoo
@karinka2105 mne by mala prísť zajtra alebo v piatok uvidíme kedy dojde najradšej by som bola keby nedošla.
@severankaa2 ti verim,ako dlho sa snazitee?
@karinka2105 v decembri som dobrala HAK a snažíme od januára 2012 ale tak naplno od februára a ty?
@severankaa2 noo brusko bolii vidim to na mrchuu
@severankaa2 mi od februara
@severankaa2 heeeej neopakuj po mne 😀 aj ja som si zacala merat BT az po ovu 😀 aby som zistila ako to funguje a ked dojde ta hnusna mrcha tak budem poctivo merat, tak ale drzim palce aby nam ta hnusoba nedosla!!!!!!!!
@karinka2105 tak to takako mi
@supi moja keby si mala pravdu keby tá hnusná mrcha nedošla a tebe má kedy dojsť?
tak baby po dnešnom teste je to asi jasné 😀 druhá / zosilnela a špinenie ustalo, takže to bolo asi uhniezďovanie, začalo presne na 10d po ovu...
@severankaa2 ja mavam cca30 dnove cykly tak v sobotu alebo nedelu...ja mam posledny tyzden takeho citaka ze som tehu, aj tie prsia sa mi nalievaju co doteraz nikdy...ale ten vcerajsi test mi zobral veskeru nadej
@pralinkaaa jeeej gratulujeeem 😵
@pralinkaaa aj ja gratulujeeeem 🙂
@supi nebojkaj možno test ešte nezaznamenal že si tehu treba veriť že to tak bude ani mne neukázal tak uvidíme či príde mrcha či nie. Ja mám tiež naliaté prsia aj bolesti v podbrušku boli teraz to prešlo ale tú ľavú stranu od vaječníka mám stále citlivú aj na dotyk.
@pralinkaaa gratulujeem a želám krásne tehulkovanie 😉 🙂
@pralinkaaa gratulujeeem
ďakujem Vám! podarilo sa rýchloooo tak dúfam, aj bude všetko v poriadku....

@karinka2105 pravdu povediac ani neviem len ma strašne bolia prsia a ten vaječník najskôr som si myslela že som prechladla no uvidíme a ty ako?