icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

sagitta8
26. mar 2012

@zelovocka ahoj, dakujem za odpoved, dam vediet, som zvedava vlastne aj ja sama na seba 🙂 jaj, tak by som sa tesila, keby sa podarilo

zelovocka
26. mar 2012

@sagitta8 tak držím palce, a potom daj vedieť, ako sa darí s testíkmi 🙂

monulik23
26. mar 2012

@zora256 ahoj bola som u doktora povedal mi, že mi praskla cievka v 14 dnovom cykle a bolesť prs, to bolí hormóny, dal mi tabletky na úpravu menštruácie aby som mohla otehotnieť a kvapky proti bolesti prs, ale všetko je v poriadku a apríli idem na vyšetrenie

vejula
26. mar 2012

@zelovocka dakujem 🙂 no maleho postupne pripravujeme, ale on si to ešte moc neuvedomuje. Ešte je maličky

mirellka
26. mar 2012

@henca74 ahoj,si ma šokla 😨 ešte sa mi to nestalo aby tak dlho meškala a žiadne príznaky skrátka nič...tebe sa to už stalo aj niekedy pred tým ?

magic08
26. mar 2012

@vejula waaau, ake prijemne prekvapenie... gratulujem... 😀 poslednu dobu sem chodievam sporadicky... takze sa tesim s tebou... 😀 ako sa ti to podarilo pri tak castom dojceni? daj nejake know-how 😀 drzim palce, nech je vsetko v poriadku...

henca74
26. mar 2012

@mirellka stalo sa mi to na jesen, presne mi tak isto vynechal jeden cyklus a potom som mala pravidelny...dr.vravela, ze na jar a jesen sa to stava.aj ja som si uz myslela, ze ci to nebude nejaka cysta, ale urobila mi usg a vajecniky su ok.ja som aj bola rada, ze nechce to hned riesit hormonmi, ze pocka ci ten dalsi cyklus nabehne.nebrala to vobec tragicky, tak s tym asi ma skusenosti, ukludnila ma, tak som spokojna.citim, ze kazdym dnom mrcha pride.dufam, ze som ti pomohla.hlavne nestresuj ;o) ak nemas nejake problemy

januliatko1985
26. mar 2012

@vejula no jeejda, tak sa podarilo aj popri dojceni, uzasne, gratulujem, drzte sa obaja. a mala si aj nejake priznaky? robila si si testik az po vynechani ms, ale si merala BT? 🙂

mirellka
26. mar 2012

@henca74 mne na poslednom vyšetrení povedal dr.že mám PCO a teraz od najbližšieho cyklu mám skúsiť clostil ...len dúfam že som ok i keď ma to celé metie . Ďakujem ti za podporu, počkám do konca týždňa a keď nič pre istotu pôjdem k dr. 🙂

osicka36
26. mar 2012

@severankaa2 ahoj 🙂 tak budem držať palčeky aby sa zadarilo....a meriaš teplotku a zaznačuješ do grafu 😉 ...sem tam sem hoď grafík nech sa mrknem 😉 ...mne osobne to moc pomohlo, prvý cyklus som sa učila a na druhý to vyšlo 😉....tak sa nedaj odradiť a som si istá, že sa čoskoro zadarí 😵

severankaa2
27. mar 2012

@osicka36 ahojkaj áno od dneska som zasa začala merať konečne mrcha skončila tak sa tomu môžem venovať. áno dám občas grafík čo mi potom zhodnotíš a čo sa naučím v o ňom aj ja. A ty ako sa cítiš už si bola u gyn. ?

osicka36
27. mar 2012

@severankaa2 dobré ránko 🙂 ...nie ešte nebola, ešte sa mi to zdá zavčasu, pôjdem až po Veľkej noci, aby už bolo vidieť fazuľku na sone 😉 ...cítim sa fajn, tak si nemyslím, že tam potrebujem utekať 😉 ...a pri prvých dvoch som bola tak isto neskôr a už bolo pekne vidieť na sone 🙂 tak načo sa dopredu stresovať 😵
....a tebe držím palčeky nech tento cyklus je ten víťazný 🙂

wolawka
27. mar 2012

@osicka36 ahoj,dobré ránko,ako sa máš? 🙂 všetko je ok?🙂

osicka36
27. mar 2012

@wolawka dobré ránko 🙂 ...ďakujem mám sa fajn 😉 ...podbruško sa sem tam ozve 😉 takže viem, že sa niečo deje 😀 .... ešte stále meriam teplotku a sem tam testnem nech vidím ako čiarka silnie 😵 a k dokimu pôjdem až po Veľkej noci 😉
...a ty ako 🙂

vejula
27. mar 2012

@januliatko1985 dakujem.... No nemala som žiadne priznaky. Robila som si test den pred vynechanim MS kvôli tomu že som mala isť na RTG pluc a tam som musela podpisovať papier že niesom tehotna. Tak som si robila ale s tym že isto tehu niesom, lebo absolutne som sa tak necitila. No ale bola tam slabučka čiarka už tak som na RTG nešla. BT som si merala ale 2 dni po ovulacii som ochorela dostala som teplotu takže som prestala merať, takže som ani nevedela čo sa deje

severankaa2
27. mar 2012

@osicka36 ďakujem veľmi pekne hádam sa to podarí tento mesiac 🙂 . A to máš pravdu že je asi skoro potom len neviem či by som ja vydržala ja by som asi utekala od radosti hneď.

zora256
27. mar 2012

@monulik23 Ahoj!
Tak prajem skoré zotavenie a čoskor aj pohodové tehu🙂

wolawka
27. mar 2012

@osicka36 Tak to je fajn,že máš všetko v poriadku,určite Ti to zo srdiečka prajem.. 🙂 len testíkuj,je to krásny pocit vidieť dve silné čiaročky 🙂) ja zatial meriam teplotku stále poctivo každý den o tej istej hodine a minute 🙂 aa sem tam pre istotu testnem ovu testík,aj ked viem,že ešte ovulka nieje.. síce podla grafu je,ale podla mna nie :D

monulik23
27. mar 2012

@zora256 Ďakujem veľmi pekne, dúfam, že sa podarí však tento týždeň mám PD tak dúfam, že sa zadarí. Treba si veriť. Dám vedieť keby niečo. 😉

henca74
27. mar 2012

@mirellka pri PCO je nepravidelny cyklus, nie?tak preto ti moze meskat...ja teraz beriem gynex kvapky a chystam sa od najblizsieho cyklu na fytosoju, citala som o nej tu na konikovi, ze je to nahrada clostilu.tak uvidime, hlavne nech pride mrcha ;o))

zora256
27. mar 2012

@monulik23 Ahoj!
Ok,držkám palčeky a budem rada,keď dáš potom vedieť ako si dopadla🙂
@osicka36
@vejula Gratulujem vám baby k tehu a prajem veľa zdravia a hlavne krásne tehu,a šťastné pohodové bábätká🙂
@henca74 Ahoj!
Presne ako píšeš pco je sprevádzané nepravidelným ms,tie mám to mám aj ja,ale našťastie mi zatiaľ nemešká do 32dc mám,a tú fytosóju som tu aj ja študovala,tak keď o rok asi začnem aj ja ju brať a tie gynex kvapky máš z netu alebo z lekárne?Koľko asi stoja a ako ich berieš?íky vopred za info🙂

anina3
27. mar 2012

@crapula ahoj, chcem sa opytat, ak mozem... ja som cakala dvojicky, zial to dopadlo zle, robili mi kyretaz teraz v marci 2012, ty si ako dlho cakala kym ste sa znova zacali pokusat? a vies aj dovod preco si potratila? ja som z toho stale hotova... teraz rozmyslam, stale ma bolieva hrdlo, ak mam streptokoka, ci to mohlo sposobit aj to, ci ako to bolo... ach
ja som to mala tak, ze prve dvojca zacalo odchadzat hned na zaciatku 5-6tt potom doky dal Duphaston a do 11tt mi ziadne sono nespravil, az potom a zistilo sa, ze to druhe co zostalo je take na 6tt cize sa nevyvija, diagnoza mission ab :(((((( dakujem krasne za rady

catusca
27. mar 2012

Kocky co sa v tom vyznate, toto je moj prvy grafik. Znamena to ze ovulku som uz mala? http://www.fertilityfriend.com/home/3c0848

vejula
27. mar 2012

@zora256 dakujem 😵

kemonka
27. mar 2012

@catusca podla mna bola včera, ak ešte zajtra stupneš, tak znamená že ovulka bola 😉 a ten ovu test si mala pozitívny?

crapula
autor
27. mar 2012

@anina3 ahoj co ti povedal lekar, ze ako dlho cakat? mne povedal, ze po dvoch menstruacnych cikloch sa mozme zacat snazit. potom som ale citala rozne nazory na to, ako dlho cakat. ti mladi lekari vravia ze po prvom menzese uz kludne mozte zacat zas ten opacny etrem je, ze az po pol roku. ja som sa teda rozhodla cakat tri mesiace. a vydarilo sa🙂. myslim, ze nie je dobry ani jeden ani druhy etrem, cize ja by som pockala aspon jeden ciklus. neviem ako je to pri dvojcatach, preto sa pytam, co povedal lekar tebe.. inak je mi to luto co sa vam stalo, je to este cerstve, treba to brat tak, ze baba su v nebi a raz sa s nimi stretnes...
inak nezistili mi, preco som potratila, vraj sa to stava casto a malokedy to ma nejaky zistitelny dovod.

anina3
27. mar 2012

@crapula ano je to cerstve ale nad vodou nas drzi nasa dvojrocna dcerka, dakujem Panu Bohu, ze ju mame, ale velmi by sme chceli aj druhe babetko.
Mne povedal, ze tak dva cykly pockat a mohli by sme, no ja som tiez rozmyslala, ze pockame take tri a potom budeme skusat, no uvidime aj podla toho, co povie ked pojdem na kontrolu, vraj sa ma ist po prvom menzese, som zvedava, kedy dostanem, uz aby tu bol. A dufam a verim, ze bude vsetko v poriadku a budeme sa moct snazit co najskor a verim, ze to dalsie tehotenstvo uspesne dotiahneme az do konca. Takisto to prajem vsetkym co tuzia po babetku. Je to to najkrajsie co moze byt.
Mne to poslali aj na histologiu ale vraj od vysledkov nemam nic ocakavat to je len take... ja som rozmyslala, ci to prve dvojca co odchadzalo nemalo nejaky vplyn na vyvin toho druheho... no ktovie

anina3
27. mar 2012

@crapula tebe robili vysetrenie po kyrete? kedy? ja idem asi menit doktora, pretoze mi sono vobec nespravil len v 5tt a to to prve odchadzalo a potom to vobec nekontroloval, ze netreba do toho sprtat, ale sono podla mna spravit mohol... nie az v 11+3tt a to tiez nerobil on ale ma poslal na nejaky projekt to sa robi nejaky vyskum obsah tazkych kovov v jedle... tam mi to zistili ze sa babetko nevyvija, strasne nieco...
a potom ked som volala, ze co sa stalo, ze kedy mam prist po kyrete na kontrolu, sestricka ze netreba, to len podla potreby ak nebudu tazkosti netreba... preto sa pytam ako si to mala napriklad ty
dakujem ti velmi pekne

lenn1101
27. mar 2012

Ahojte babenky 😉 ....tak my sa s manželom snažíme o bábenko od decembra a nič....aj keď som si myslela, že tento mesiac už to vyšlo...tak v nedeľu prišla mrcha ☹ ach jaj....viem, že je to ešte krátky čas...nie je prečo stresovať...no nemyslela som si, že to bude tak dlho trvať....viem, kedy mám plodné dni, ovuláciu....asi nie je dobré sa snažiť cez plodné dni každý deň, že? 😖 Včera som si nasadila vitamín E a kyselinú listovú..tak uvidíme...držím všetkých snažilkám pršteky... 😉 😉 😉

catusca
27. mar 2012

@kemonka no prave ze tento cyklus je nejaky divny. Ovu testy boli pozitivne v sobotu a nedelu (to som si robila dve rozne znacky pre istotu). Ale inak som necitila ziadne ovulacne bolesti (co zvyknem), ani hlien neni, ani Lady-slintaci-mikroskop mi nic neukazal (neplodne dni). tak vobec netusim teraz. Ci este dnes vecer mame zasnazilkovat, alebo uz to je neskoro?