Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@ani3012 - áno, príspevok som si upravila,pôvodne tam bolo že z tých 300 Eur dostanú v reáli max 20-30.
Takže ešte raz k tým ponúkaným 300 Eur- garantovaných je len 200 ,100 otáznych, následne lekárom vezmú všetky príplatkly, takže to dopadne amo píšem vyššie. Dokonca 2 a viac - atestovaný lekár môž dostať v čistom ešte menej,.
Lekári v požiadavkách požadujú garanciu min. hodinovej mzdy a to v rozpetí od 6,9-12-13 / Eur na hhodinu podľa stupňa dosiahnutého vzdelania, dĺžky praxe a pdobne. Je toto až tak veľa ???
no co pohlo sa to tu niekam???od vcera som nemala cas sem nakuknut
tak ke´d sa chce, peniaze sa nájdu:
presne toto mi malao niektore prispievatelky trapit 😖 😖
ale ved o to tu vobec nejde, kde, kto a kolkokrat ide na dovolenku, 🙄 uplne nepodstatna vec.
@monnaa normálne ma poráža aj z týchto niektorých príspevkov, to je otras, aké dovolenky. Po troch rokoch sme boli teraz 2 týždne v Chorvátsku, z toho nám väčšinu platil môj otec, podotýkam nie lekár! Z mužovho lekárskeho platu a hypotéky, ktorú platíme môžeme o Turecku snívať. Ľudia sú fakt hrozní, neviem čo vidia a čomu a hlavne komu závidia ☹
chcu navysenie o 800 eur aby sa dohodli? len dufam, ze som zle pocula
jezis a co zavidite ludom dovolenku? to uz co je pre boha? auto? dovolenka? este co si zavidime? zachvilu aj rakovinu prisaham... normalne mi je zle.
a co ma fakt vytaca je tvrdit ze vedeli za akych podmienok studovat idu a kolko asi zarobia tak nemali studovat ked sa im platy nepozdavali.. tak potom je to to iste ako hovorit mamickam co chcu vacsiu matersku a rodicak, naco si robili deti ked vedeli kolko dostanu penazi.. tak to vam nepride chore?
a ze ciganom idu stavat autobusove zastavky aby mali blizko pri osadach, zeby ich slak trafil ja mam zastavku 2km od domu 😠 😠 😠
@denduska však sme na Slovensku, čim lepšie podmienky našim "super" spoluobčanom treba vytvárať,nech sa tu majú čo najlepšie.....všetko je o prachoch, ani si nevieme predstavit ake dotacie dostavaju kompetentni na ciganov a kolko peniažkov krasnych pretečie vyvoleným do vačku.....pomaly my budeme menšina,ked to takto pojde dalej.. 😠
to bude sila v tom núdzovom režime, lekári donútení pracovať a čo rómovia ? Ich kto donúti pracovať ? To kde sme dospeli ?

som zdravotnik. a vzdy som pracovala v sukromnych centrach. a ked su nie len lekai ale aj zdravotnici co i len trosku sikovni tak sa maju dobre.