icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

beruska.zuzanka
30. jan 2010

zuzit, držím palce, veľmi myslím na teba aj na chalanov, nech to zvládate 😉 dobre si urobila, že si sa odbremenila od neho.... 😉

triminka
30. jan 2010

no tak sme okupane,napapane,v postielke...tvari sa ze spi 🙂
tak idem asi uvarit polievku na zajtra a mam fasirky z dneska,tak dovarim zemiaky asi len...fuuu alebo si spravim pecene zemiaky...no idem na to,kym babulka nevstane 🙂

lenuska - neviem do akej miery je to ok,ale viem,ze aj sesternicin maly ked jedol,sice z flase,tak bol cely mokry,normalne mu tieklo z cela 🙂 ono je to namahave pre deticky....ale snad by to nemalo byt nic zle...

triminka
30. jan 2010

zuzitka - si silna ked si uz tento krok dokazala spravit...to je dobre...a ako pisali baby...tvoja rodina ta podrzi a bude ti oporou...mat pri sebe chlapa ktory si ta nevazi je na ho.no ... silno ti drzim palce aby si to zvladla a dotiahla do konca...zbal mu veci do tesco tasiek a vyhod pri kontajner 😠

lenuska11
30. jan 2010

diky trimi, si ma upokojila troska 😉

zajtra mam skusku, trebalo by sa tomu este povenovat... 😝

triminka
30. jan 2010

lenuska ja uz som si parkrat vsimla aj na leuske ze ma trosku mokre celicko ked papa...ale este z nej netiekli kropaje 😀
chod sa v klude ucit, ninka je urcite v poriadku

lubkaeck
30. jan 2010

ma mokru hlavicku ked papa 😉

citala som ze potenie je dedicne a mm sa poti najma cez hlavu, ked sa namaha tak je mokry ako mys, komplet vlasy 😀 😀 tak som to neriesila 😉

lenuska11
30. jan 2010

no tak to bude po tatovi, ja sa nepotim ani v lete 😀

barbarka
30. jan 2010

Ahojte. Zuzit drz sa, budete to mat teraz tazke. Myslim na vas.
Ja tie ortopedicke uz davam len niekedy, tak dufam ze to nevadi.

lenuska11
30. jan 2010

nas caka kontrola teraz v utorok, balim stale na siroko

aj ocne nas caka 😒

millada
30. jan 2010

zuzit, super zena 🙂 Drzim palce 😉

davate si niekto vyvolavat fotky cez net? Lebo ja som to ešte nikdy nedavala, ale vraj je to lacnejšie ako vo fotoshope a mam ich straaaaasne vela 😅 Date tip na nejaku stranku? 😉

lenuska11
30. jan 2010

veru Miladka netusim, veru hoodte tip, aj ja ich mam neurekom 😉

pandula
30. jan 2010

caute baby. idem docitat co nove.

kim_rossi_stuard
30. jan 2010

Zuzit je Best 😀 😀 😀 😀

klobuk dole dievca, toto nedokaze kazda 🙂

aela
30. jan 2010

zuzit, to ma mrzi, ze ti to tak dopadlo, ale ja to poznam tiez velmi dobre, nastastie som s byvalym nemala deti, tiez si myslel, ze ked nie sme zosobaseni, tak je uplne slobodny a moze si robit, co chce a aj sa podla toho spraval, ale veru mi odlahlo, ked som sa odstahovala...

pandula
30. jan 2010

noemi uz si zjedla vsetky tie zakusky??? 😀

my mame koliku vcera sa to potvrdilo kedze plackal vecer a nakoniec len dobra masaz bruska pomohla. dobre sa potom vyprdkal. dnes som nasadila infacol ale nevyzera to s nim ovela lepsie aj ked neplacka sa nevie ulozit ale na obed nam prespal v kociku 2 hodiny ked sme boli na tyzdennych nakupoch ... na ulici sme stretli susedou gaykou tak sme im ukazovali maleho. a hned jeden spomenul ze ich macka caka male, takze aj oni budu mat babetka 😀 parada.

zuzankaro
30. jan 2010

zuzit - normalne by som ho zbila!!! 😠 nikdy ho neprerobis, dobre si urobila ze si ho poslala prec 😉

lenuska - aj moj maly ked s chuti spapa tak ma az kropaje potu na cielku a spotenu celu hlavicku, ked bol novovrodenec tak skoro stale, teraz uz len obcas

pandul - infacol davam aj ja, ale zacina zaberat az po par dnoch

pandula
30. jan 2010

oky zuzi dobre vediet.

nema ju najhorsiu ale preto nespi cez den sa mrvi a nevie ulozit ked zaspi ho to zobudi a potom placka. no blazninec. trvalo nam chvilku kym sme dosli nato ze je to kolika. jaaaj ale hlaavne ze bude lepsie aj ked nebolo tak zle ale stve ma ked placka a nevieme mu pomoct 😒

pandula
30. jan 2010

a zuzit uz vyhodila chlapa ???? nieco mi zase uslo ... to ako citam

ciefulik
30. jan 2010

hlieny v stolici kojeného dieťaťa sú myslím úplne ok, veď si zober, že z času na čas ich majú všetky naše detičky 😉

poistenie malej som si dala pripraviť, veď robím v poisťovni, ešte som nepodpísala..neni kedy si to prečítať 😅

zuzit, normálne mi je dura ľúto. vieš prečo? lebo keď príde na to, že to najdôležitejšie, najpodstatnejšie a najkrajšie v živote stratil z vlastnej primitivity a cesty späť už neni, môže si už trieskať hlavu..... nezávidím mu 😉

ciefulik
30. jan 2010

milladka, aj ja to chcem skúsiť, uvidíme

triminka
30. jan 2010

www.happyfoto.sk
mavaju tu rozne akcie na ceny fotiek...ak sa tam zaregistrujete,budu vam chodit emaily o akciach...treba podla toho davat robit fotky 😉
aj ked teda sa priznam,ze este som si tam nedavala robit,lebo ved neni na to cas. ale kamos len tam dava robit 🙂

ciefulik
30. jan 2010

pandul 😕 😉 tak cicky?

pandula
30. jan 2010

cief 😀 ja ze o com to tocis ???

pandula
30. jan 2010

a potom mi to doslo. ano budu male cicky babetka... 😀

betyna8
30. jan 2010

zuzi,tak toto ten tvoj Duro asi nečakal a dobre si urobila, nech vie,že niesi blbá a nenecháš sa len tak využívať , držím palčeky 😉
moj malý mal už pred 2,5 t 5 kg,takže už sa bude blížiť k 6 predpokladám a chrbát ma tiež bolí ako fras.Bude z neho riaden chlap teda.A včera mi prvý krát papal až po 4 hodinách,normálne rekord.Dnes cez deň tiež vydržal po 3 hodiny,tak sa mu hádam meni návyk a budeme kojit menej často.Doteraz to bolo vpriebehu 24 hodim cca 11 krát.Ale nech,veď to je základ toho,čo mu môžem ako mamča dať.A dnes sa ani moc nepučí,klop,klop......
my nedostavame od mesta žiadný príspevok 😒

pandula
30. jan 2010

bety cooo ??? 😕 my sme pribrali na 5.10 kg od narodenia od 4.02 a nas pochvalili ze pekne priberame a ty uz ides na 6 ??? 😀

beruska.zuzanka
30. jan 2010

Ahojte kočky, ďakujeme za priania pre Emku, aj na FB, aj tuná dnes tuším niektorá priala, len už nepamätám, že ktorá... 😅 taakže ĎAKUJEMEEEEE 😀
Báno nám búva už pol hodinku, okupkaná a potom takýýý rev, keď som ju sušila a obliekala, že je hladná, tak sme sa šli kŕmiť a nevypila ani celú svoju bežnú dávku... tož asik taká hladná nebola 😠 ale hlavne, že už buvá 🙂

Pekne vám tie detičky priberajúúúúú, som zvedavá, koľko my vážime o týždeň v pondelok na poradni sa dozvieeem 🙂 už ju doma nevážim, len vidím, že nám rastie a priberá, tak sa nechávam prekvapiť 🙂
Aké máte plány na zajtra? My budeme mať návštevy, teda Emka bude mať, keď už mala tie meninky dnes 😀

zuzitka
autor
30. jan 2010

baby ... strašne vám dakujem 😵 😵
ked chce žiť takto, nech si žije, ale ak náhodou si to rozmyslí, má smolu
mala som to urobiť dávno, ale bála som sa asi samoty alebo čo ... alebo to malo dojsť takto daleko, aby ma to nakoplo... neviem

lebo teraz ani neplačem, ani mi neni lúto, že som ho vyrazila ...
som s tým asi zmierená

dnes tu bol asi hodinu. bol so samkom v izbe, hrali sa. potom si zbalil zase nejaké tričká alebo čo a šiel ...

zuzitka
autor
30. jan 2010

ja som dávala minulú stredu robiť 111 foto na happyfoto.sk
ešte mi nedošli, posielajú to na dobierku
tak čakám 😉 😉 😉

triminka
30. jan 2010

baby, idem si ja lahnut
na zajtra som navarila, mm som tiez nachystala do roboty jest, dieta malo jest teraz ale stale spi.tak idem aj ja...dufam,ze si lahnem a ona sa zobudi,tak ako vzdy 😀
tak dobru noc a nech nam pokladiky krasne prespia 😉