Využívate samoobslužné pokladne a prečo?
ak nie, prečo?
Ja ani nechodím do normálnej pokladne. Aj keď mam veľký nákup, zoberiem scener a idem.
minimum. Rozčuluje ma, že nemôžem dať všetky druhy pečiva do jednej tašky, netuším názvy chlebov, niečo trochu posuniem a už mi to bliká. Veľký nákup len na pokladni, malý ( rozumej 3-5 vecí s kódom) na samoobslužnej
Áno, vždy keď mám možnosť. A prečo? Asi preto že som introvert 😀 ale inak je to pre mňa rýchlejšie a viem že mi predavačka nenablokuje nič navyše, čo sa mi predtým občas stávalo.
Iba ak musím. Kde bežne nakupujem ani nie sú. Občas chodím do Kauflandu, to vyslovene beriem len veci, čo inde nemajú a čo najmenej, žiadne zvláštne pečivo ani ovocie čo musím vážiť, lebo vždy sa pri tom niečo pokazí.
Iba keď si kupujem drobnosti ale s pravidlá chodím na nákup 1x týždenne a trápiť sa tam 100 rôznymi položkami čo sa nezmestia na ten ich baliaci priestor je fakt o držku.
Vzdy, ani si nepamatam kedy som bola pri normalnej pokladni. Mam lepsi prehlad a som rychlejsie vybavena.
Nie, lebo sa neustále kazia, pečivo nemôžem mať v jednom vrecúšku. Chodím na veľké nákupy a s tým sa tam zle manipuluje.
@zuzanockamt co by si nemohla. Ja mavam viac druhov peciva v jednom sacku. To si len naklikas co tam vsetko mas a pocet.
@anketkarka aby im nevychadzali ludia tade bez zaplatenia... :D
NIE. Nech zaplatia predavačku pri pokladni! Ak budú v samoobslužných zonach zlavy, možno pouvažujem
@lubkavargova1 vsetky budu skenovat kupony, preco by to nerobili?
Hej, minule sme chceli využiť v Decathlone 😄 Polovicu položiek nám to nezobralo, musela to prísť riešiť predavačka a kódy ručne zadávať do systému, boli sme tam asi 20 minút...no fakt, super nám to uľahčilo nákup aj im prácu 😁
Táto téma tu bola nedávno, stačí použiť lupu a nájdeš stovky príspevkov. Nenormalne sa tu dupľujú témy, kedysi sa to kontrolovalo a nová, navlas rovnaká téma sa zamkla
Ak mám malý nákup, tak áno, ak mám veľký tak by som sa tam nezmestila..
nie, lebo sa mi nechce blokovat, lebo nechcem, aby pracu ludi nahradili stroje, lebo sa to obcas zasekava....
Áno, vždy, keď je to možné. Mám pokoj pri ukladaní do tašiek - neznášam, keď to pokladníčka po mne doslova perie a ja nestíham.
Vždy ale poslednych 5 nákupov mi tam došla trpezlivosť. Stále kontaktujte obsluhu aj vo freshi aj v kauflande aj v tescu. Korenie nevezme tašku nevezme stále mi vyhodí chybu. Doteraz problém nebol ale poslednú dobu je to na slučku. Raz som nechala nablokovany nákup tak a šla som preč.
Nie, nevyuzivam, skusala som. Som za to aby sme nebrali ludom pracu. Ak idem do obchodu pocitam aj stym ze musim pockat na radu pri pokladniciach. Rovnako pocitam aj stym ze cakam pri vrateni PET flias. Naposledy ma prinutili v lidli ist k samoobsluznym, beznr pokladnice nefungovali. No ked pocitam ze nieco mi neslo, potom zapipalo ci mam 18, potom som mala peoblem ze chcem platit hotovostou a tym sa nedalo, no a napokon ma nepustilo von kedze som platila hotovostou v beznej pokladni. Uprimne o nic skor som neskoncila, a stalo ma to viac namahy, a neustaleho volania na zamestnanca....
Nic lepsie ako scan & shop nemohli vymysliet. Vzdy som mala nervy,ked som kupovala nieco a nebola pri tom cena a musela som hladat scanner po celom obchode. Takto rovno vidim kolko co stoji,ked chcem,vratim a nemusim riesit za pokladnou. Platenie mi trva 2 minuty, ak pride prescanovat nakup,tak asi 5. Vzdy lepsie,ako stat 15min.v rade a cakat,kym si clovek pred tebou vylozi 30 poloziek.
Nepouzivam, mam rada kontakt s predavackou.
využívame kde sa dá Scan and shop, nič nemusím vykladať, priebežne vidím za koľko som nakúpila, v kľude si vybavím sama, zaplatím bez predavačky, občas nám to vyhodí kontrolu nákupu
Áno, rýchlejšie som na rade a zároveň si sledujem čo si ako nablokujem a nedôjde k nedorozumeniam. Žiaden stres, nemám nahádzaný tovar mirnix dirnix, v kľude si to zbalím a vypadnem. Ak sa mi niečo nezdá, môžem si zavolať predavača v polke nákupu a overiť, čo sa mi nezdá. Tam kde majú samoobslužné pokladne, chodím len do týchto pokladni. Ak je scan&shop, využívam aj ten, tiež šikovná vec.
Nie, mávam veľké nákupy väčšinou.
@ivanakal Nie, musím to tam po jednom kuse poukladať, keď mám rôzne druhy. Ak to tam nepoložím po nakliknutí, tak už hlási chybu. Takže nie, ďakujem. Nekupujem len jeden druh pečiva.
Už nie. Párkrát som si pekne naukladala do prázdnych krabíc napríklad keksíky, aj 40ks, a zrazu neočakávaný tovar.. " tak všetko vysypať, lebo kým príde niekto k pokladni, aj trikrát by som to mala prescenovane... Potom zase neberie kód, zase čakať polhodinu. Potom ľahký tovar, atď.
A v tescu najlepšie tie scanery v košíku 😀 vsrtko na čítam, poukladáme rovno do tasiek, teším sa, že len zaplatím a idem... A zrazu náhodná kontrola 😂 raz predavacke nezobralo kód a musela mi vsrtko vyhadzat z troch tasiek 🙄
@suge čiže vziať krv a naskenovať tovar je rovnaká náročnosť? To si teraz pekne dehonestovala zdravotné sestry..

Ano a v tescu a v akuflande je to super...hlavne v Tescu kde si naskenujem sama cez skenner nakup (nemusimnic potom vykladt extra) a potom ri plateni len naskenujem kuponiky a tam viem stiahnut aj 60-70 eurovy nakup aj pod 10 eur..toto keby som mala robit pri klasickej pokladni tak do vecera som v obchode lebo niektore tety pokladnicky nebudu scenovat kuponiky...