Zvyšuje video diskutabilného obsahu ženám žlč?
Vyskočil mi takýto reel, čo hovoríte na to?
https://www.facebook.com/share/r/hbt5dXCBsboJrUBh/
Čo nato hovorím? Že to video musel robiť veľmi zranený a sklamaný muž 🙂
@sevrin no chudatka chlapi, vyplacte sa navzajom. Treba este jedno videjko vytvorit o zenach, ktore doma kmitaju okolo deti, popri rodicaku brigaduju, aby prispeli do rozpoctu, lebo dnes je moderne ist so vsetkym 50:50. A napriek tomu si fesacik odbieha k frajerke. A bude to fer.
Ja súhlasím. Ženy chcú vždy viac a viac a veľakrát nedokážu byť vďačne. Poznám aj presne takéto prípady v okolí.
Čo na to poviem? Že ďalší motivačný rečnik, čo si myslí, aký je múdry a propaguje len svoju stránku, kde má aj číslo účtu 😂
Už ten začiatok odveci, žena túži po svadbe, dieťati, hypotéke, a muž "jej vyhovie" lol no taká obeta, asi je nesvojpravny, keď nevedel povedať nie chudáčik 😆
Je v tom kus pravdy. Dievčatám sa vštepuje, ako sa vždy o všetko má starať muž a tak to dopadne. Veď aj tu to vidno. Chlap je len oslík otras sa a nádhera len ruku natŕča.
ze som vdacna, ze my to mame inak 🙂
@sevrin ahoj, je v tom aj pravda, co je v tom kratkom videu, ale su pripady ked muz pije, droguje, chodi za zenami, je nasilny....
Ja skor vidim, ze problem nie je v tedy, ked muz pracuje a berie si nadcasy..., ale skor vtedy ked ma volno a zahrabe sa do telefonu a zaobera sa vsetkym moznym, okrem svojej rodiny.
Svoju zenu nepocuva, nechape ju ani ju chapat nechce...., za vsetko ju kritizuje, zhadzuje ju a ponizuje, a vecer chce sex. Ponizena, zena so sebavedomim malej mysky, nechce sex lebo nie je stastna, lebo sa citi neatraktivna, citi sa ako chudera...trapi ju jej vlastny zivot a jednoducho nema chut na sex a uz vonkoncom nie s muzom, ktory ju pravidelne ponizuje.
Potom si muz najde milenku....
Chudáčik, žena ho do všetkého dotlačí lebo on nemá vlastný názor a ešte aj to spraví zle.
@galganka mňa zaujíma len názor, keďže sme na fóre ktoré je pre slobodné a rozvedené matky.
Nemám potrebu ťa o niečom poučovať aký si život žiješ ty, je tvoja vec, ja si ten svoj život žijem veľmi dobre a nemám dôvod sa na žiadnu ženu sťažovať a už vôbec nie vyplakávať. Ale aspoň si sa trafila do názvu témy, hneď prvá reakcia 😃👍
@jaaankaaaa "No hrozny muz, a velmi mi ublizil - dokonca ma poslal pred 4 rokmi na potrat."
Kopirovane z inej diskusie. Victimhood je skor zenska parketa, tie casto po rozchode hovoria ako boli do rôznych veci dotlacene ako nesvojpravne sliepky. A neklam sama sebe, dobre vies ze je pravda ze po svadbe naozaj túžia hlavne zeny, od mužov to caka spoločnosť a tak robia co sa od nich v danom veku caka, ale naozaj vacsina muzov po svadbe vobec netuzi. Toto v tom videu je realita mnohých muzov, tak isto su aj ine reality kde su chudery zeny. Vysmievat sa hociktorej strane ze "chudáčik" je skutočne chudacke. Je to tak isto bolestivých osud ako ked da zena do vztahu vsetko, stara sa, kmita okolo deti, život ju strha a muz si najde mladsiu. Tiez sa takej budes vysmievat ze "chudiatko ved co si nesvojpravna, mohla si aa o seba lepsie starat a lepsie vyzerať, necuduj sa ze si nasiel krajsiu ked ty si jak ovysnuta vykysnuta buchta"
@sevrin ja iba detail. Fórum je pre matky. Aj tie vydaté tu smú byť. 🤷🏼♀️ A žlč mám teda v poriadku, akurát mi nesedia takéto jednostranné plačkania, lebo v drvivej väčšine si za rozvod a zlerobenie cez deti môžu obaja. A by si kukal, čoho sú aj chlapi schopní, priemerná telenovela sa môže strčiť.
@sevrin co také hrozné, čo si ešte nepočul, nečítal, nevidel vo svete? Áno, je to bežné. 🙄 Ale vždy treba vedieť aj čo sa odohralo ta zatvorenými dverami. Lebo nikdy sa k jednej veci nemôžu (nevedia) vyjadriť obidvaja. A už vôbec nemá priestor vyjadriť svoje pocity dieťa
@sevrin fórum je pre slobodné a rozvedené?
Vydáte čo to čítate, dajte like. 😃 Snáď nás tu nie je menej než slobodných a rozvedenych
@gleep1 tak ale na tomto fóre ti nakopirujem kľudne aj ja 100 prispevkov, ktorým ľudsky nerozumiem, lebo tak nerozmýšľam
Do svadby a predovšetkým materstva sú tlačené aj ženy. Koľkokrát som počula od známych kedy sa už konečne výdáš, kedy bude dieťa, kedy bude druhé.... Si stará dievka? Asi s tebou musí byť niečo zle.
Obe pohlavia sú spoločnosťou tlačené do rôznych vecí.
Ja sa nevysmievam nikomu, komu nevyšlo manželstvo, mne je vtipné to, akým štýlom je podaný ten príbeh, ak muž nechcel ženu dieťa hypotéku, tak do toho nemal ísť🙂 ten človek je nejaký motivačný rečnik, no a to je niečo, čo ja osobne nevyhľadávam 😂 ak sa tebe také videá páčia, je to tiež ok, nič proti tomu nemám
Ja nerobím veci, čo odo mňa očakáva spoločnosť, našťastie už nežijeme v dobe, kedy by ma za to čakalo vylúčenie z dedinského kolektívu 😆
Inak je mi úplne ukradnuté, ako cudzí ľudia žijú vo vzťahoch a vôbec mi to video nedvíha žlč 😂 jedine, čo netolerujem, je násilie vo vzťahoch, trápenie detí, lebo tie za to ozaj nemôžu
Nedvíha mi to žlč vôbec.Ja nie som ten typ ženy a môj muž nie je typ otca,čo zoberie dieťa max.tak na ihrisko.Sme obaja úplne rovnocenní partneri,rodičia.
@jaaankaaaa ano, spoločnosť ma nejake ocakavania, "návod na život" a ludia su vseobecnd tlačení tak zit aj ked tak vnútorne zit asi nechcu, malokto ale nepodlahne tlaku okolia lebo byt čudákom a byt dennodenne atakovani okolim malokto chce. Ja som hovorila konkretne o tej svadbe ze je to skor žensky sen, muzi to robia z ocakavania, zeny väčšinu z chticu. Podla mna ale o rodine, dobrej zene/mužovi, laske a porozumeni na celý život tuzia muzi a zeny rovnako.
@gleep1 tak každý človek je dospelý a nesie si sám zodpovednosť za svoje činy, stále to nemení nič na tom, že sú do tých vzorcov tlačené obe pohlavia a nemyslím si, že v tomto príbehu ide konkrétne len o tú svadbu
Ten istý príbeh by som mohla vyrozprávať zo ženského pohľadu nasledovne: dala som mu deti, prišla som o svoje telo, mladosť, zdravie, upratovala som, varila ako taká slúžka len doma bez ľudí, a on chodil len do práce a prestal mi hovoriť aká som krásna, jediné čo robil bolo, že nosil peniaze, roky nás ignoroval a potom prišiel iný, čo sa o mňa zaujímal
A stále to bude len príbeh jedného človeka, čo nič nepovie o celej spoločnosti, na nejaké vseob konštatovania by som musela vziať nejaké sociologické dáta, výskumy z psychológie...
@zuzanockamt To v akom storočí a v akej časti sveta prosím ťa žiješ? Mne, starej koze, toto nikto nikdy nevštepoval a z okolia poznám jediné prípady, kedy je muž ten, čo sa má starať, ak sú to ženy nie z európskej kultúry.
@annm81 V mojom okolí nie, žijem v normálnom svete. Toto som sa dozvedela na tomto fóre, tak len dúfam, že moji synovia nenatrafia na dcéry matiek tu z MK. Stačí si prečítať pár diskusií.
A teraz poviem príklad ja, ktorý rieši moja veľmi blízka kamarátka.
Stará sa o 2 malé deti, muž chodí do práce kde si narazil kolegyňu, kamarátka je zlomená, muž jej vyčíta za každým keď JEJ stráži deti, ráta jej koľko JEJ ich strážil, vyčíta jej prácu, nedovolí jej študovať VS, musí sa učiť po tajomky s baterkou, fyzicky ju napadá. Rozvedu sa ale ona stále chce udržiavať vzťah medzi ním a deťmi. Muž sa na súde vyjadril že on deti vydávať nechce.. stáva sa aj toto
@annm81 A predsa len aj v mojom okolí poznám prípady - dokonca tri. Otras.
Ja si myslim o tom videu, ze je skvele marketingovo vymyslene. Ocividne cieli na nesvojpravnych ohrdnutych chlapov, ktory si myslia, ze za vsetko zle moze zena a oni urobili predsa vsetko, do prace chodili A DOKONCA ked mali cas, tak aj zobrali deti na ihrisko. A ta mrcha zena furt este volaco chcela po nich, ze by napriklad sa jej aj venoval alebo nebodaj riady umyl. Pri rozvode si dovolila zobrat mu polku domu, na ktory on chudak zarabal, kym ona sedela na materskej doma na zadku. Normalneho chlapa taketo lacne video akurat tak dibre pobavi, tak ako aj normalnu zenu.
Jasne video som ani nedopozerala.pochybujem ze na konci je zazracny zvrat... fakt je taky ze to tak nie je. Su aj chlapi co sa chcu zenit skor nez zeny (ja som sa vobec 2.x nechcela sobasit a manzel ma ukecal ) a ma to aj vyhody ked su dvaja manzelia. Su aj chlapi co chcu skor deti nez zeny( napriklad moj manzel ) mne by uplne stacilo jedno on by chcel najradsej tri
Su aj chlapi co nie su karieristi a prave naopak zeny buduju karieru. Pripadne maju obaja normalnu rovnocennu pracu kde plus minus rovnako zarabaju. Neviem ktora zena/ manzelka chce hyppteku? Je to dlh na 30 rokov a aj jej dlh nie len manzelov. Teda opat somarina a predsa byvat mimo rodicov chce aj ten chlap nie... pokial nechce sediet mamicke pri sukni do smrti tak sa osamostatni a lepsie platit za svoje nez za najom.. tam som prestala pozerat.. teda asi tak.
Neviem prečo apeluje na to, že muž si zobral "co zbylo"ďalšie vymývanie mozgov hlavne treba sledovať jeho kanál🙂

@sevrin ani som to nedopozerala. Toto je tak jeden prípad z 100. Teraz prosím videá o chlapoch, čo pijú, bijú, odídu do zahraničia a založia si novú rodinu, či napr. o takom, čo má dieťa, ale nová frajerka o ňom nevie.
A kým ma začneš poučovať a mačisticky tliachať, denne som s tým v kontakte. 🤷🏼♀️