Mená Ava, Kendall, Kylie, Luna, Iris, Afroditi, Aurora
Ktoré z týchto mien sa vám páči najviac???
Ava, Kendall, Kylie, Luna, Iris, Afroditi, Aurora
Ak si musím vybrať, tak Ava, prípadne Luna... a teda po Kardashiankách by som meno fakt nechcela mať 😅
Ava je pekne meno ale na slovensku by ju všetci volali Ava a nie Ejva ako sa to vyslovovat spravne ..tym som si ista na 100%
Eh, asi Auroru by som dala, keby si mám vybrať z tých mien. Ale chválabohu existujú aj iné. 😀
Tazky vyber Kardashian’s mena nemusim 😆Luna z HP sa mi pacila ak budes mat mega blond dieta preco nie 😁Afroditi je kulturne nevhodne Iba ak by bol otec Egyptian tak ok.. Aurora bola ruska lod bojova raz som ju videla v Saint Petersburg. Iris hmm 🤔 Ava old Hollywood ale to uz rovno Mozes dat Eva.
Syn má v škôlke spolužiačku Lunu. Krásne dievčatko, jej sa to meno veľmi hodí.
Uprimne ani jedno. Ale ide o tvoje dieta, tak sa nepytaj na konovi na nazor. Bud sa ti niektore paci alebo nie.
Ava. Mimo SR asi Aurora, len tu mam s tym menom spojene take komunisticke asociacie.
Sak povedz muzovi nech vyberie jedno ked ty si nevieS vybrat. Mas tu take extravagantne mena ze treba ratat s tym ze druhym sa pacit nemusia. Hlavne sa maju pacit vam rodicom ostatni si uz zvyknu. 😉
Aurora a Luna sú naozaj, naozaj nádherné mená, Aurora sa hovorí polárnej žiare a Luna mesiacu🥹 Keby som chcela deti a mala dcéru, určite by mala jedno z týchto mien🫶🏻 nenechajte sa odbiť trápnymi komentármi zakomplexovaných žien😀
Mne sa velmi paci Ava, ale nedala by som ho na Slovensku, kvoli vyslovnosti. Z uvedenych by som vybrala Lunu alebo Auroru.
Aurora je nadherne meno a zrovna na SK k zahranicnemu priezvysku by som ho dala. U nas ho vybral muz ako druhe meno, keby mame dcerku. Zijeme mimo sk a tu vyslovuju r akoby vsetci račkovali 🫤 To neznie moc pekne tu z tohobdovodu. Ake na SK by som dala hned😀 A aj Luna je pekne.

Iris alebo Luna