icon

Aké sú najväčšie red flag pri zoznamovaní?

8. aug 2025

Čo je pre vás absolutný red flag pri zoznamení sa s mužom, keď sa spoznávate?
Bavme sa o mužovi medzi nad 35 rokov.
Kľudne môžu odpovedať aj muži pri ženách.

Strana
z4
autor
12. aug 2025
@anonym_e0337c

nech maju zeny nazor aky maju. Mna to nezaujima, ked som byval s rodicmi vadilo to ked som nemal auto vadilo to. Teraz ked mam auto a byvanie, mna nezaujima ziadna zena co ma nad 30. a to ja mam 30. Nechceli ma ked sa mi nedarilo, tak teraz si ja budem vyberat. a nech 30r ktorym tikaju biologicke hodinky umru s mackami a psami. Treba spravny filter zvolit na tinder a dat tam kludne vek od 20-26. Kavu zaplatim kludne a nikdy som necakal sex na prvom rande, je to vstupna investicia. Na druhej strane kym sme nemali sex moze zabudnut, ze ju budem niekam vozit, alebo platit ja na plnu sumu nejaky vylet.
@betulinka1 internet predal iluziu zenam, ze nepotrebuju chlapa. Preto si kazda mysli ze ma zlatu dieru, a nic ine netreba.
Poviem to tak, ze ak treba ist mimo mesta a hladat na dedine...

@anonym_e0337c možno by si mal skúsiť trochu flexibilnejší filter na Tinderi, aby si mal možnosť vidieť aj ženy, ktoré sa nezameriavajú len na svoje biologické hodiny. A poviem ti tajomstvo, ženám od 28 - 35 netikajú hodiny, dnes je už iná doba mladý muž, ja sa stretávam skôr s mužmi, čo im tikajú tak hodiny, že ani nevedia pre to zaspať. A čo sa týka tých výletov, môžeš si byť istý, že ani my nečakáme, že nás vezmeš na dovolenku, lebo my by sme s tebou nešli ani na tú kávu. A áno, dedina bude to správne miesto pre teba. Tam nájdeš to, čo hľadáš.

sova7
12. aug 2025
@anonym_e0337c

nech maju zeny nazor aky maju. Mna to nezaujima, ked som byval s rodicmi vadilo to ked som nemal auto vadilo to. Teraz ked mam auto a byvanie, mna nezaujima ziadna zena co ma nad 30. a to ja mam 30. Nechceli ma ked sa mi nedarilo, tak teraz si ja budem vyberat. a nech 30r ktorym tikaju biologicke hodinky umru s mackami a psami. Treba spravny filter zvolit na tinder a dat tam kludne vek od 20-26. Kavu zaplatim kludne a nikdy som necakal sex na prvom rande, je to vstupna investicia. Na druhej strane kym sme nemali sex moze zabudnut, ze ju budem niekam vozit, alebo platit ja na plnu sumu nejaky vylet.
@betulinka1 internet predal iluziu zenam, ze nepotrebuju chlapa. Preto si kazda mysli ze ma zlatu dieru, a nic ine netreba.

@anonym_e0337c preboha. Ostan radšej sám urobíš nejakú ženu veľmi šťastnou 💃

sova7
12. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_e0337c možno by si mal skúsiť trochu flexibilnejší filter na Tinderi, aby si mal možnosť vidieť aj ženy, ktoré sa nezameriavajú len na svoje biologické hodiny. A poviem ti tajomstvo, ženám od 28 - 35 netikajú hodiny, dnes je už iná doba mladý muž, ja sa stretávam skôr s mužmi, čo im tikajú tak hodiny, že ani nevedia pre to zaspať. A čo sa týka tých výletov, môžeš si byť istý, že ani my nečakáme, že nás vezmeš na dovolenku, lebo my by sme s tebou nešli ani na tú kávu. A áno, dedina bude to správne miesto pre teba. Tam nájdeš to, čo hľadáš.

@anonym_autor asi sme našli ukážku v praxi absolútna stopka chlap myzogin

anonym_3bd3fa
12. aug 2025
@anonym_e0337c

@anonym_e0337c Myslíš si, že keď máš auto za pár tisíc a byt na hypošku že už si čávenko? No to fakt len pre teensky ktoré ešte toho rozumu moc nepobrali :D

subartic
12. aug 2025
@betulinka1

@anonym_a168fa podla mna si ten jeho hnev nepochopila. Takto to ma vnutorne a urcite to takto nebude prezentovať pred zenou

@betulinka1 ale bude , skôr či neskôr , Žena ktorá je vnímavá a teda čo my sme, veľmi rýchlo pochopí že toto je pre ňu nogozona. Toto sú taky honiči ega, mám byt,mám auto tak si vyberám . Omyl, vyberá v konečnom dôsledku žena. Najprv sex a potom výlety, inak pol napol no to určite. Pokiaľ si ma ten chlap nezíska , neukáže že je štedrý , schopný , inteligentný , so správnym drivom , proste nie . A kľudne môže prísť aj na bicykli .

Strana
z4