icon

Ako dlho ste single a ako to zvládate?

3. nov 2024

Tie čo ste nezadané ako dlho ste už bez partnera? Už som single vyše roka. Slobodu si niekedy užívam a potom znova chytím ten stav, že už by som niekoho aj brala. Najhorší pocit je ten, že už nemám veľa času na založenie rodiny.

earlgrey
3. nov 2024

@thunderdome Tak chyba nebude v ženách, ale v tebe. Neobviňuj ženy.

thunderdome
3. nov 2024

@macatt telefón som kúpil od cigána za 20€ a dáta sú len drobné. 4ke ich môžete mať za pár eur. A samozrejme som na kredit, nemám paušál. Tak isto free wifiny sú na každom kroku, takže dostať sa na internet, je už štandard aj pre nezdomovca kludne. Na tom invalidnom sa už pracuje.

thunderdome
3. nov 2024

@earlgrey ja ich neobviňujem. Tak ako ja, aj ony, si majú právo vyberať, a mňa si proste nikdy nevyberú. A ja to rešpektujem. To je celé.

earlgrey
3. nov 2024

@thunderdome Tak potom to je super, že to takto berieš, len ten tvoj prvý komentár o výhovorkách...vlastne možno sa vyhovárajú, keď im plačeš, ako ťa ženy odmietajú, tak potom ťa nechcú aj ony raniť a nájdu si výhovorky 🤷‍♀️ sú aj také ženy...

macatt
3. nov 2024

@thunderdome ok..ID by bol super, lepšie aj nájdeš k tomu brigádu atď
Nuž keď nejakej žene povieš, že za týždeň zarobíš 10-20€ na železe tak nie je čomu sa čudovať..

sevrin
3. nov 2024

@thunderdome takže chyba je v ženách. Nielenže im vadí, že sa živíš prehrabávaním v kontajneroch, ale navyše to nechcú ani oceniť. To je to, čo sa nám tu za celý večer snažíš tak zúfalo vysvetliť.

hugoboss1923
3. nov 2024

@earlgrey To ťa teda obdivujem. Nežné dotyky a bozky v oblastiach, ktoré sú verejnosti neprístupné.. Mne by to chýbalo.

thunderdome
3. nov 2024

@earlgrey ja im neplačem, len konštatujem že takto to je. Že ja som to zažil miliónkrát. A nikdy to nebolo tak ako ony tvrdili. Keď mi povedala na rovinu (lebo ak také sú) že su ťuťko a takého nechcem. OK. Jej rozhodnutie. To nevadí keby aj povedala že niesi môj typ, nepáčiš sa mi. To je všetko v poriadku. Ale hento že keď ja jej dvorím tak ako velmi chce byť sama, ale keď jej dvorí druhý tak už zrazu nechce byť sama. Alebo pri mne že ešte sa nevie rozhodnúť nechá priatela, ale keď príde iný, už ho zrazu nemá problém nechať. Proste že s vyhovárajú je holý fakt. Tak ja len luďom prekladám ženskú reč.

Chcem byť teraz sama = Nemám o teba záujem, ale jakmile príde niekto kto sa mi páči už nebudem chcieť byť sama.

Ešte to nemám doriešené s aktuálnym s ktorým sa rozchádzam = Nemám o teba záujem, ale jakmile príde niekto kto sa mi páči, tak sa sním hneď rozídem.

Nemám na vzťahy čas. Mám toho veľa = Nemám čas na TEBA, ale jakmile príde niekto kto sa mi páči, tal si ten čas zrazu budem vedieť urobiť.

Byť single mi vyhovuje = Nemám o teba záujem, ale jakmile príde niekto kto sa mi páči, tak už nebudem chcieť byť single.

Potrebujem čas, netlač na mňa, ideš na to hrrr = Nemám o teba záujem ale jakmile príde niekto kto sa mi páči, tak mi zrazu už nebude vadiť že na mňa ide rýchlo.

Proste žene sa musí muž páčiť, a pokial nie tak si vypočujete milión výhovoriek prečo nie. Takže jakmile špekuluje, viete že nieste jej typ a môžete ísť ďalej.

hugoboss1923
3. nov 2024

@lucia13022023 Ide o to, nehľadať si známosti na miestach, ako sú krčmy a nočné kluby. Tam môžeš naraziť akurát len na debilov.

thunderdome
3. nov 2024

@sevrin nie, chyba je v pohlade. Je to len subjektívny pohlad. Je to nejaký stádový názor že kto takto žije ako ja, je neakceptovatelné. Prakticky všetko posudzuje spoločnosť. Čo je správne? Byť bezdomovcom? Byť milionárom? Byť hipisákom? To je velmi subjektívne. To si ludia proste určili že tento je neschopný lebo sa nevie udržať v zamestnaní, nemá majetok, nevie zabezpečiť… V indii žijú aj 12-ti v unimobunke, aj v rómskych osadách. Na Luníku IX má niekto len jednu miestnosť bez okna s jedným rozpadnutým gaučom a môže mať partnerku. Všetko je len vec pohladu.

earlgrey
3. nov 2024

@hugoboss1923 Každému chýba niečo iné 😄 možno kebyže muž nechcel so mnou zdieľať domácnosť, tak by som možno nad tým pouvažovala 🤣

earlgrey
3. nov 2024

@thunderdome Ok, v tomto môžeš mať pravdu...ale...sú aj ženy, ktoré keď povedia, že nemajú čas, tak ten čas vážne nemajú, keď nechcú, tak vážne nechcú...a aj kebyže pred nimi je na kolenách najkrajší, najdokonalejší, najbohatší muž...tak ho odmietnú...ja som spoznala niekoľko vážne úžasných mužov...ale nemala som na nich čas, keďže som slobodná matka, nemám od nikoho pomoc, dieťa často choré...nie je čas na randenie, na kino, na kávy, na prechádzky (som zásadová a k môjmu dieťaťu tak skoro žiadného muža nepustím, pokiaľ si ním nebudem istá)...alebo proste ak sa už blížilo k niečomu vážnejšiemu, tak som z toho vycúvala...pretože vzťah nechcem...deti nechcem...svadbu nechcem 😀 takže nie každá žena sa vyhovára

macatt
3. nov 2024

@thunderdome tak potom si nájdi podobne nenáročnú priateľku ako z Luníku..ktorej bude stačiť rozpadnutý gauč, ktorá sa umyje raz za 2 týždne v potoku a v zime vôbec..
Proste každý je vychovávaný v nejakom štandarde a koli tebe si ho proste žiadna nezníži až na okraj spoločnosti.. to ozaj by si od nejakej čakal?
Musíš si nájsť takú, ktorá sa bude tešit tým párkom na celý deň.. hľadáš v zlých vodách žiaľ..

enmery
3. nov 2024

@thunderdome A čo ponúkneš ty tej žene?Ty len chceš. A to ponúknutie nemá nič spoločné s tým, že chce chlapa pre peniaze. Ja som ti už napísala niečo, aj tu padol ďalší komentár-hľadaj partnerku vo svojoch vodách. Spomínaš tu LunikIX, ale tam sa našli dvaja ľudia z rovnakých pomerov a bez štandardov. Či Ty si predstavuješ, že o Teba prejaví záujem nejaká manažérka s domom a autom, vzdelaná a ty jej ponúkneš čo?Sex?Že koľko si dnes nazbieral šrotu?

macatt
3. nov 2024

@enmery presne tak, mal by si nájsť takú, s ktorou budú voziť šrot, lebo takto naveky zostane sám..
Každý má nejaké nároky, ale on z nich musí rovnako ubrať a nemôže spoliehať, že niekto raz uberie z tých svojich..

sevrin
4. nov 2024

@thunderdome 😃 no dobré, tak si ži v tej predstave, že tvoj životný štýl v zbieraní odpadu je vlastne správny a frajerku si teda hľadaj v Indii. To je ale divná logika obhajovať svoj asociálny spôsob života nejakým slumom v Indii.

Nechápem prečo sa tu snažíš druhých presviedčať, že tvoj život na úrovni bezdomovca a asociála je vlastne správny, ale zas na druhej strane to aj vysvetľuje prečo si celý život single. Tam si písal, že máš 43 či koľko, že ťa hanba nefackuje, ty kompletný určite nebudeš.

lucia13022023
4. nov 2024

@hugoboss1923 nie, nie len tam narazís na debila 🙂

kristiii
4. nov 2024

@thunderdome sorry, ale ty sa fakt nemáš čo sťažovať. Žiješ z predaja nájdených plechoviek. Dnes som založila diskusiu o pánovi, ktorý predáva Nota Bene (skúsil si túto možnosť?). U neho človek vidí snahu, u teba len ponosovanie. Ja som tiež roky sama (so synom) a neobvinujem všetkých naokolo. Proste nevydalo, zvládame to aj sami ..

janci299
4. nov 2024

Ja som 7 a pol roka bez partnerky,z toho 5 a pol roka oficialne rozvedenýstarám sa o deti,tie sú pre mňa priorita,zoznámeniu sa síce nebránim,ale po sklamaní si desať krat rozmyslím,koho si do života pustím,byť s niekym,aby sa nepovedalo,to radšej ostanem sám,ako sa trápiť

klotildabazarik
4. nov 2024

10rokov a pravdepodobne uz aj sama ostanem

sevrin
4. nov 2024

Treba to brať pozitívne, radšej single, ako mať na krku večne ožratého asociála, čo si o polnoci bude s revom vyžadovať teplú večeru aj pre kamarátov.

victoriab
4. nov 2024

Ja som bola single 8 rokov, teraz 8 rokov vztah a uprimne, znova by som bola najradsej single, ked ma clovek dieta/deti, tieto kombinacie s novymi partnermi su hop/trop a cim dalej je to narocnejsie.

lenkakravcova
4. nov 2024

@thunderdome aj škaredý, tučný a starý chlap si nájde ženu a aj peknú a mladú, ak má peniaze.
Načo by ti bola žena, ak sa nevieš finančné postarať aj len o seba?
Ak by prišlo dieťa, tak by ste ho dali do domova lebo nemáš prácu, ktorá by ti dala viac než parky s chlebom?
Vzhľad je ozaj nepodstatná záležitosť pre väčšinu žien. Teda oveľa menej podstatná než to, aby bol muž schopný uživiť seba a rodinu.

chupakabra
4. nov 2024

@thunderdome ty to možno berieš ako výhovorku lebo nie si matka, ktorá je na dve malé deti sama, bez otca, mám iba mamu, ktorá taktiež pracuje a to je všetko. Žiadne babky, tetky atď. K tomu dom , záhradu o ktorú sa treba starať. Prácu do 17tej, školopovinné deti. Myslíš si, že sa fakt iba ženy vyhovárajú. V tebe nie je chyba keď ťa stále odmietajú ? 🤣

earlgrey
4. nov 2024

@thunderdome Vieš čo ma zaujíma? Kde si vzal tie ženy na rande? alebo ako prebiehali stretnutia? Pozval si ich niekde na kávu, večeru alebo ?

princkrason
4. nov 2024

@earlgrey na tresku a rozok v bufete na autobusovej stanici a na stojaka ak vyslo mozno aj mala kofola, co bys chcela? hmm? nebudte fajnovky 😈🙂

earlgrey
4. nov 2024

@princkrason Nie nie, nejde o to...ja osobne sa uspokojím aj s kávou z automatu 🤣 len by ma zaujímalo, ako randil on...ja ho nesúdim a ani neodsudzujem...je to jeho život...len vieš, nemôže viniť ženy, že o neho záujem nemajú...lebo im ide o peniaze...no nie každej žene...ale určitý štandard by mal mať každý...kľudne aj skromný...len nie nebehanie po smetiakoch 🤷‍♀️

chupakabra
4. nov 2024

@princkrason treska s rožkom je náhodou veľmi chutné jedlo 🤣

princkrason
4. nov 2024

@chupakabra vidiet , ze si gurmanka 😉🙂

princkrason
4. nov 2024

@earlgrey jake smetiaky? 🤐