Ako dlho ste single a ako to zvládate?
Tie čo ste nezadané ako dlho ste už bez partnera? Už som single vyše roka. Slobodu si niekedy užívam a potom znova chytím ten stav, že už by som niekoho aj brala. Najhorší pocit je ten, že už nemám veľa času na založenie rodiny.
@princkrason No tie, kde zbiera šrot a iné veci ten pán, ktorému som položila otázku 🤷♀️
@sevrin 🤣
@sevrin V pohode, o to nejde...je to jeho spôsob života...len či tie ženy to neodradilo...veď buďme úprimní, nikto nechce vedľa seba človeka, ktorý nemá ani na základné živobytie...ja som napr. skromný človek, veľa k šťastiu nepotrebujem, nepotrpím si na luxus, dovolenky, wellness, dary atď. ale nebola by som s človekom, aj keby bol neviem aký dobrý, ktorý zbiera po smetiakoch šrot, plast, plechovky atď. ... veď by som sa za takého človeka hanbila...
Dig more keď som ťukol na zvonček jako ste ma zasypali komentmi, nevedel som odkial začať. Ale našťastie väčšina len bola diskusia medzi sebou. Rande boli presne také ako písali vyššie. Čo dovolila peňaženka. Niekedy sme to spojili do činnosti že sme sa išli bicyklovať, na túru, prechádzku, keď bolo menej penazí tak zmrzlina, prípadne malá kofola, niekedy som naškrábal aj na teplé jedlo v nejakej lacnej reštike. Podľa situácie. Nikdy sa neplánoval program. Proste spontánne, začali sme sa vyprávať, popritom sme kráčali volakam a tak. Však ja som videl kopu ludí s existenčnými problémami a mali frajerky. Aj tí spomenutí alkoholici čo jej ešte zle robia, prepije všetko aj jej materskú, a tie ženy snimi sú. Keď taký môže mať ženu, tak ja prečo nie? Taký agresívny alkoholik ktorý jej robí len problémy, čo jej vie ponúknuť? A predsa snimi chodia. Tí ani len šrot nezbierajú. Oni ešte aj jej peniaze zoberú, zmlátia ju, a predsa takého muža chcú. Inák by s takými neboli. U mňa je aspoň snaha v rámci mojich možností, že namiesto opíjania sa chodím zbierať a speňažovať odpad. Či opíjať sa a zmlátiť ženu je atraktívnejšie ako to čo robím ja?
Takže zatial vediem. Nikto ma netromfol. Som single celý život a keď rátame len obdobie od kedy som bol prvý raz zalúbený tak som single 30 rokov. Kto má viac?
@thunderdome 1. Nikdy nezačínaj vetu frázou "dig more", znižuješ sa na úroven primitívnych sedlákov. Ak máš pocit, že na ženy to funguje, tak pokračuj, ale potom sa nesťažuj a nekydaj na ne, prečo ťa nechcú.
2.To teplé jedlo v lacnej reštike, jedla aj ona alebo len ty?
1. Zaujímavé že v mojom okolí tak rozpráva 85% ľudí. Nikomu to nevadí. A tí ludia majú partnerky.
2. Obaja.
@princkrason tak ja nie som rozmaznana princezná, mne stačí aj chleba s masťou na večeru 🤣
@chupakabra a bez cibule? 😲🙂
@thunderdome 1. Keď tak 85% rozpráva pri kontajneroch, to neznamená, že musíš rozprávať aj tu
2. No schválne, čo také ste vy DVAJA jedli? Teplé jedlo v lacnej reštaurácií bolo čo? Držková s dvoma rožkami?
Ja som sám dlhšiudobu,nikam sa nehrniem,ale stretnúť normálnu ženu je priam nemožné...
@matttech mudro vravis
@chupakabra chleba s mastou a bez cibule?? kto to kedy videl
@earlgrey buchty napecie ,ale neda
atd
🙂
ale rajcuju ich smetiaky ci co
Nie. Že smetialy v ktorých sa kutrem. Že hladám v nich zálohované plechovky…
Že lacná reštika, teda žiadne také že gazdovský dvor, salaš, atď. Ale nejaká vývarovňa, firemná kantína (ak to bolo v práci), kávomat na stanici, bufet na stanici, krčma na stanici, stánok, langoš, párky, držková, presne ako hovoríte. Čo vyjde zo skromného rozpočtu. Také menučkové že kura s ryžou a tak.
@princkrason Mňa to nerajcuje, ako som spomínala, nesúdim, len sa zamýšľam nad tým, že ženy takých mužov proste nechcu...to je všetko...a ja napečiem a dám...😉 len ty nechodíš...ja dám dokonca aj bezdomovcovi peniaze, dám aj ujovi pri Kauflande na plechovku piva (rozumej, je mi jedno na čo tie peniaze minie), dám rómom z osady oblečenie, dala som aj nový kočík po dcére, dám hračky, dám jedlo...ale to, že sa nad niečim zamyslím, neznamená, že ma to rajcuje...len proste zaujíma...
a keď nejaká žena rada pomáha chudobným, aj keby sa stala dobrovolníčkou v charite, neznamená že by aj chodila s mužom akým pomáha.
@princkrason A vieš ktoré moje rande bolo najlepšie a najkrajšie? Keď som sa v Londýne stretla s mužom zo zoznamky...on, že ideme do kaviarne, luxusnej na Oxford Street a ja mu vravím, nech neblázni...ideme do McDonaldu na McCafé do ruky a na prechádzku...a takto sme prechodili skoro 5 hodiny...kecali, smiali sa, vtipkovali...to bolo moje najkrajšie rande, lebo nezáleži na tom, či si niekde v drahej reštike alebo len na stanici v bufete, ake záleži na tom, s kým si tam...a je jedno kde...
Napríklad aj také bolo že mal som volný byt (naši boli preč) tak som zavolal kamošku ktorej som dvoril na palacinky, a len som spravil jej palacinky, a nič ma to nestálo lebo stačilo ísť do kuchyne a tam všetko bolo. Pokusy boli hajajaj len som na žiadnu nezapôsobil.
@thunderdome ty si ženu pozval na teplé jedlo do kantíny? Akosi sa v tom zamotávaš, osobne si myslím, že ty si nikdy žiadnu ženu nikam nepozval.
Muž ktorý balí ženy ale nevie to, je to isté ako muž čo nebalí ženy. Len ten čo nebalí si ušetril čas a energiu na to vynaloženú, keďže výsledok je u oboch rovnaký teda NULA.
Ja som sama vyše roka a i sa nehrniem do vzťahu neverím viac chlapom
@sevrin čoby nie, v samsungu do kantíny som pozval až tri. A s jednou som bol na rande v Rači a tam je také námestie a bola tam vývarovňa a tam sme boli jesť. S ďalšími dvomi som bol v krčme.
@thunderdome ja neviem ako vyzeráš, ale proste tým ženám je ťa ľúto, idú s tebou na zmrzlinu a keď vyblafneš, že chceš vzťah tak potom nasleduje tá milosrdná lož, ktorú si uvádzal v rôznych výhovorkách..
Nebolo by lepšie zbierať hríby? Podľa mňa sa na tom dá zarobiť lepšie😉 ako na šrote..
Pripadne čučoriedky, šípky..
To že som na fóre nenapísal 1:1 všetky prípady, neznamená že sa zamotávam ale keď som mal cez 200 randení tak si všetky nemôžem pamätať. Tak na čo si random spomeniem, ten opíšem. Ani vy by ste si nepamätali všetky keď ich bolo cez 200.
@macatt inák dobre hovoríš, na horehroní to cigáni predávali pri ceste, v lese to nazbierali a pri ceste to hneď predali. Ak ťa napadne čokolvek, píš. Každý nápad vítaný.
Nemuselo by im byť lúto. Ja si cením keď mi povedia na rovinu a tak viem že sa nemá zmysel snimi ďalej zdržovať.
@thunderdome 200 rande? To keď ti žena odzraví pri linke alebo v kantíne, považuješ za rande?
@thunderdome môžeš niečo vyrábať.. doteraz šli vence, teraz pojdú adventné vence, materiál máš v lese, nájdeš popri hríboch… určite si to ľudia kúpia, lebo snaha sa cení☝️
Nikto na teba nebude tlačiť, robíš si vklude a je to taká umelecká práca a už by to aj pre ženy nebolo také ,,odpudzujúce..
Internet máš, je toho kopec pre inšpiráciu..
@thunderdome zvyšný materiál nájdeš na cintorínoch ako tie kahance, sklo, budú toho plné smetiaky, využi to🙏🏼
@sevrin nie, také že rande, spoznávanie sa, komunikácia, trávenie času spolu. Ja neotálam ja už roky rokúce randím, tak sa dá v pohode stihnúť aj stovky. Jedna odmietne, ideš ďalej, ani tá nechce, zas ideš ďalej.

@chupakabra Na ktorú nemusíš zbierať šrot. Ale si ju dáš, lebo chceš a nieže nemáš roky na výber😄