Ako dlho ste single a ako to zvládate?
Tie čo ste nezadané ako dlho ste už bez partnera? Už som single vyše roka. Slobodu si niekedy užívam a potom znova chytím ten stav, že už by som niekoho aj brala. Najhorší pocit je ten, že už nemám veľa času na založenie rodiny.
@sevrin 🤣🤣🤣ten útulok má pobavil veľmi
@thunderdome A teraz bývaš sám alebo s rodičmi?
Ja to mám také neobvyklé. Za normálnych okolností s rodičmi, ale s tým že mi brat požičal byt, kde môžem byť za cenu energií. Ale keby som nemal podporu rodiny už som buď bezdomovec alebo stále v detskej izbe. Čo mi ešte stále hrozí. To nieje podnájom, ale iba také že keď brat povie že potrebuje naspäť, tak môžem ísť het.
On má velmi dobré srdce. A každý mu vraví že nech ho dá do prenájmu a nech zarába. Ale on na nich zatial nedal. Je to len otázka času.
@thunderdome Tak to máš aj super...veľa ľudí nemá ani strechu nad hlavou...
@thunderdome takže mal si doteraz 200 rande a napriek tomu si 30 rokov single. Necítiš sa tak trochu ako idiot? Tak trochu.
V podstate ani ja. Nevlastním žiadnu nehnutelnosť. A a nemal by som ani na podnájom. Možno tak ubytovňa ale aj tam je pravidlo že raz nezaplatíš letíš! U rodiny je výhoda že vedia prižmúriť oko a vždy sa nejako dohodneme keď nemám dosť peňazí.
@sevrin lebo počas tej single doby randím nonstop každú chvílu, len proste som ako rybár ktorý je furt pri rieke (viac ako ostatní rybári) ale stále vyťahuje prázdnu sieť.
@thunderdome a kedy ty vlastne stíhaš randiť? Keď vyberáš kontajnery, tak oslovuješ náhodné ženy na ulici a ktorá odzraví tak to je už rande? Či ako... Lebo 200 rande... Však toľko ja som ani nemal kolegýň vo firme kde 95% zamestnancov tvorili ženy.
@sevrin Noo, ja tiež neplatím hypotéku, ani podnájom...mám vlastné bývanie a dokonca ani nepracujem 🫣 a ani štát ma neživí...dostávam len 60€ rodinné prídavky...ale dobre...ja som makala v zahraničí dlhé roky a našetrila som si...takže teraz môzem doma válať šunky...ešte chvíľu...😀 ale tak netreba súdiť...nech si každý robí ako uzná za vhodné...len tá 200-ka je trocha na zamyslenie...
@sevrin a tak zhruba obrazne myslené. Proste niekto ide na rande raz za pol roka, a ja využijem každú situáciu. Niesom nonstop v “službe” chodím na zábavy, s kamošmi von, na žúrky, dohadzujú mi aj kamoši, na kúpaliskách, na výletoch, aj v robotách sa zoznamujem, na zoznamky som chodil, kde sa dá oslovím, dáme sa do reči, vymeníme kontakt, skamošíme sa. Proste skúšam kde sa dá. Veď každú chvílu mám príhody so ženami.
@earlgrey vsak ty si taka rockefelerka 😵🙂
@princkrason Tíško 😁 neprezrádzaj tajomstvá
@thunderdome dnes som bol na obede s koleginou , chcela ist dakde von do restiky sa najest , sa teba ako znalca pytam to je tiez rande ci prihoda zo zenou? ci ako to volas ? 😕
@earlgrey tuto sa idem popytat zweihundertoveho stareho galejlnika , nech zauci mladeho namornika ako namotat zubrienky na krakena ...
@thunderdome rozumiem tomu správne, že sa nalepíš na každú ženu v okruhu 15 metrov a ešte aj kamoši ti dohadzujú ďalšie? Nie je toto len nejaký sociálny experiment?
@princkrason Veľa šťastia 😁
Mám 29 a som single už skoro 6 rokov. A tiež mám pocit, že budem sama navždy 😉
@macatt keď spomínaš tie hríby.. ešte v škole keď bolo treba peniaze a neboli ani neviem ako som k tomu došiel ale tiež som to zbieral a predával..a to v priemere hodilo tak 80-100 e za týždeň. V roku 2010. Toto je riadny biznis to ešte teraz sa nad tým čudujem ako to mohlo ísť..a asi aj stále ide..
@princkrason to nie, to ste len išli ako kolegovia. Keby si vedel že ženská je nezadaná, páčila by sa ti, vymenili by ste kontakt, šli von, dvoril by si jej atď. Vtedy áno. Proste chcel si ju riešiť? Čo nie? Na inom fóre kam chodím už dlho, mám popísané rôzne zážitky z randení. Vždy leď som nejak riešil, tak som to tam napísal. Takže je tam vyše 20 ročný archív. Takto narýchlo sa nedá nepísať. Iné to je keď práve riešim nejakú a preberiem to na diskusii za čerstva. Vždy sú iné situácie, iné okolnosti. Ja som len extrovert ja oslovím klidne, hocikde, len niesom atraktívny. Takže flirtovať môžeš ale ostatné je už na ženách, či ťa odmietnu a tak.
@synne ahoj moja 😎🙂
@thunderdome čo sa tej atraktivity týka, to každej na "rande" hovoríš, že lietaš zo zamestnania do zamestnania a vo voľnom čase chodíš buď vyberať kontajnery, zbierať kovošrot alebo si celý deň rozvalený pred TV, kde sa napchávaš pokým je z čoho? Lebo aj toto je súčasť atraktivity, nielen to, ako vyzeráš. To len aby si bol v obraze a ľahšie pochopil dôvody prečo si 30 rokov single napriek tomu, že máš za sebou 200 rande.
@synne ale mňa netromfneš aj keby si bola celý život single lebo pred 6 rokmi si máa vzťah.
@dharmasanata ani né, témy idú samé, prispôsobím sa situácii. Proste to že niekto rád balí s atraktivitou nič nemá. Aj škaredý tlstý chlap môže baliť ženy len akurát s tým že nikdy neuspeje. Niektoho pošlú dokelu párkrát a potom ho to prestane baviť. A ja skúšam lebo nikdy neviete. Veď žien je vela, treba skúšať a skúšať, aj keď je to boj s veternými mlynmi. Raz to možno výjde.
@thunderdome prečo sa vyhýbaš otázkam o svojom životnom štýle, akým spôsobom žiješ? Nože nám prezraď, aké sú tvoje najobľúbenejšie činnosti, na čo míňaš veľkú väčšinu peňazí, nech si spravíme obraz o tom, prečo si 30 rokov single. Stavím sa, že mnoho vecí sa hneď vyjasní.
Nechce sa mi citat cela vasa disputa, len jedno k tu diskutujucim panom:
Ten "vhodny" alebo "pravy" partner pre zenu, nie je ten najkrajsi, ani najmudrejsi alebo najlepsie zarabajuci alfasamec. Je to nekonecna kombinacia faktorov, vlastnosti, okolnosti, individualnych skusenosti a presvedceni oboch jedincov, ze je takmer nemozne takeho cloveka stretnut. Ak aj date sancu niekomu nekompatibilnemu, skor ci neskor to jeden z vas z nejakeho dovodu aj tak ukonci. Je to vyslovene zazrak, ak si dvaja ludia opacneho pohlavia sadnu a zacinam byt presvedcena, ze to snad musi byt vedene z hora, alebo to volajte osud (pre mna za mna). Mozete byt aki chcete, tomu, komu nie ste predurceni, skratka nikdy dost "dobry" nebudete.

Ja nemám problém s randením, ja oslovím raz-dva, číslo vypýtam, do tanca pozvem, neni problém… Problém je že mi to žiadna neopätuje.