Ako dlho ste single a ako to zvládate?
Tie čo ste nezadané ako dlho ste už bez partnera? Už som single vyše roka. Slobodu si niekedy užívam a potom znova chytím ten stav, že už by som niekoho aj brala. Najhorší pocit je ten, že už nemám veľa času na založenie rodiny.
@sevrin všetko je v profile. Vôbec sa netajím tým ako žijem. Ale téma neni o mne, a ani o tom prečo som single. Ale že ako dlho sme single.
A zatial vediem ja! 🙂
Aspoň niečo kde môžem aj ja byť víťazom.
@thekacicaa a presne preto sme niektorí celý život single, niekto 10 rokov, niekto nikdy. Proste mne neni súdené zažiť inú ako platonickú lásku. Tak sa s tým len stačí zmieriť a vybavené.
@thunderdome téma nie je o tebe, ale na začiatku si ju hneď stiahol na svoj problém prečo TY si 30 rokov single.
V profile nemáš, čo všetko vieš TY ponúknuť žene. Ale niekto kto sa živí zberom odpadu veľa toho nevie ponúknuť.
Nie je. Len rekú v tejto veci ma akosi nikto nevie tromfnúť.
@sevrin v profile je ako žijem. Žene viem ponúknuť lásku, objatie, pohladenie, pokec, prechádzku, spoločné záluby… Neni sme na tržnici že “čo vieš žene ponúknuť” láska nieje obchod, je to prirodzená vec, proste spoznáte sa, rozumiete si, ide to prirodzene. To sa nedá tak brať že čo vieš ponúknuť. To nieje pohovor do firmy.
@dharmasanata teba! už len smrť si nájdem. Už len murdillo s kosou príde a bude pokoj.
klidne, sú také ženy že majú ten pud starať sa o niekoho. Sú také páry že žena sa stará o muža a vôbec jej to nevadí. Potom sú ženy čo netúžia po rodine. Nieje každý je rodinný typ. Je kopa možností. A na Luníku IX zakladajú rodiny aj mladé ženy s mužmi čo sú na sociálnych dávkach a predsa.
A schválne keby ste spravili anketu pri flaškomatoch a zberných surovinách s ľuďmi čo z týchto činností žijú či mali vzťah tak 80% minimálne by povedalo že mali vzťah. Takže to neni len o materializme ako vkuse tvrdíte.
@thunderdome Počuj, tebe sa ten Luník IX nejako veľmi páči, tak choď do KE a možno tam spriaznenú dušu na tom Luníku nájdeš 🤷♀️
@thunderdome ty hľadáš slúžku ktorá ťa bude živiť, správne?
@sevrin Nie, on hľadá ženu, ktorá je podobná jemu...ktorá si nepotrpí na luxus, ktorá je na úrade práce, ktorá má záľubu v behaní po kontajneroch a zbieraní šrotu...ktorá mu dá objatie, lásku a budú žiť zo vzduchu...teda takú, ako je on sám...a to mu nikto neberie...aj také sa nájdu, len asi loví v zlých vodách...
Toto mi pripomenulo jedného bratovho kamoša. Mal Bulharku a tá mu nosila jedlo pred počítač.
@thunderdome Mám sa ťa spýtať, na čo míňaš peniaze 😉
Na jedlo. Však najesť sa musí každý. Len ako vyššie spomínali že niekto si tresku a rožky dá lebo si chce dať, a pre mňa to je jedlo čo ma stojí celý majetok… Dnes som varil zemiaky so smaženou cibulou, uhorkou, paprikou, so smaženými špekačkami. Lacné suroviny.
@thunderdome No ale veď nemusíš jesť lososa alebo neviem čo...hlavné je, že naplníš brucho...a netrpíš hladom...a že si na stravu vieš zohnať peniaze...aj tým šrotom, čo zbieraš...len je otázne, či nejaká žena bude s takýmto životom spokojná tiež...ináč nedá mi, nemusíš odpovedať, ale keď si tak dlho sám, to si ani sex nemal? 😬
@earlgrey sex a vzťah spolu nesúvisia. Načo máme prostitúciu, bordely, priváty? A nebol som celý život chudobný. Takže to sa poriešilo. Keby niekoho štvalo že je panicom a nemá vela peňazí tak odporúčam pri slovnafte pre západné slovensko, a trebišov pre východné slovensko. Tam dajú aj za 20€ či gastráče alebo cigarety atď.
V Nesvadoch (okres Nové Zámky) aj takmer zadarmo. Len treba byť kamarát s miestnymi rómami. Oni potom vybavia aj ženy.
Oprava: Nesvady sú okres Komárno ale Nové Zámky sú bližššie. To je taký roh okresu lebo susedné obce sú už novozámocký okres.
@thunderdome Haha 🤣 že Trebišov...no ale hej, máš pravdu, na kruháči u nás sa len tak hemží rómkami, ktoré aj za 5€ urobia mužovi radosť...ale fuj 🤢 to musí byť už vážne chlap zúfalec, ktorý pôjde s tými rómkami z osady, že sa tí muži neboja pohlavných chorôb...🤢
Takže na prostitútky máš...tak potom nie si na tom až tak zlé 😁
Nepočúvaš? Že KEDYSI som nebol taký chudobný. Teraz som chudobný takže už len sebaupokojenie alebo ako to slušne nazvať. A aký asi majú byť muži keď ich ženy stále odmietajú? Tak nech nám dajú šancu, a nebudeme odkázaní na prostitúciu.
Zúfalých mužov stvorili ženy tým že ich odmietajú.
@thunderdome Tak zaujímavé, že ja som skoro 5 rokov slobodná a tým pádom aj 5 rokov bez sexu 🤣 a nemusela by som za ten sex ani platiť, lebo s radosťou by do mňa vopchali andulky viacerí muži...ale ide o hodnoty a zásady, ktoré človek v živote má...
@thunderdome koľko kovošrotu musíš speňažiť, aby si sa dostal na privát? Lebo píšeš tu o tom, ako keby si chodil na priváty každý deň, ale veľmi silne pochybujem, že ty budeš mať aspoň na pouličné služby pri Slovnafte.
No myslím, že po tomto, čo si sa tu pochválil svojimi skúsenosťami a prehľadom, ty zostaneš single celý život. Ledaže by sa našla hus, ktorej by stačil na život exot, ktorý zbiera kovošrot, aby si ho za 20€ nechal vytrepať niekde pri Slovnafte.
V každom prípade si zaujímavá postavička, nechcel by si sa živiť ako pouličný komediant?
@thunderdome autor položil otázku, ako dlho ste single. Teba sa naozaj nesnažím tromfnúť a od takých chlapov ako si ty naozaj len utekám.
@synne a práve preto sme single lebo vy utekáte… Ani nám nedáte možnosť mať vzťah.

@thekacicaa velmi mudro si to napisala 💃