Ako opustiť manžela bez konfliktu?
Dobrý den ženy . Pisem tu kvôli tomu ze uz sa neviem komu vyrozpravat ked ze nemam nikoho potrebujem radu... Z muzom zijem uz pomali 12 rokov zo začiatku bolo vsetko dobre krasne atd... Narodil sa nam syn ... Potom dcerka a este dva dcerky za 12 rokov mame 4 deti .. Nas vstah beriem normalne lenze uz mam dosť on si ma nevsima ozyva sa ku mne ked len musi alebonkwd sa ho niexo opytam je naladovy niekedy agresivny a bez príčiny sa zso mnou hada hoci co sa stane ja som ta zla nevladzem uz tak zit nepodviedol ma este ani raz a ani ja jeho. Nemam k nemu uz ten cit len som na neho zvyknuta otcovstvo podpisane nema cize o deti sa nebojim .
Pisem tu hlavne kvoli tomu ze mi prislo do cesty to ze ma o mna zaujem znami strasne ma chce a aj deti ja to snim chcem skusit chcem byt uz konecne stasna nezaujima ma bohactvo peniaze len stastie a hlavne normalna rodina ten muz mi povedal ze on mi pomoze odist a ze sa nemam bat mysli to so mnou vazne a chce ma poziadat o ruku lenze tu je ten hacik. Neviem ako mam opustit svojho muza bez toho aby nebol cirkus a chcem dosiahnut to aby ma znenavidel zeny poradte mi prosim vas
Toto nemoze byt real.🤯
@klaudi2905 a sama utiahneš živiť 4 deti, nakoľko tvrdíš, že nemá podpísané otcovstvo, tak ani alimenty nemusí platiť, či? Žienky opravte ma, ak sa mýlim.
Prepáč ale v čom obaja idete? A už ste sa vôbec videli na živo? 🤦🏻♀️😅
@klaudi2905 to mu naozaj veris, ze sa ide rozviest a zit s tebou a tvojimi tolkymi detmi, ved sa ani spolu poriadne nestretavate, ked budete spolu casto cakaj od neho vetu, ze si to s tebou predstavoval inak a ty ostanes sama s detmi, ked sa toto stane mas vobec financie na tie deti a budes mat kam ist?
@klaudi2905 ak je ochotný rozviesť sa so ženou a nechať ju s deťmi tak za pár rokov čakaj to isté.
Najprv sa porozprávaj s priateľom, skús opraviť váš vzťah. Mohli by pomôcť párové terapie u psychológa.
Starať sa o 4 deti je náročné pre každého, tam vzťah môže škrípať, lebo ste preťažení.
Nemysli si, že to bude ideálne s iným mužom pri tvojich 4 deťoch, pre neho budú cudzie.
Tiež treba porozmýšľať z kade budeš mať peniaze na deti, keď tvrdíš že otcovstvo nie je podpísané.
Urcite sa nespoliehaj na ženatého chlapa, toto seriózny chlap neposlubuje.
Priateľa opustí až keď si budeš istá, že sa sama postarala o deti lebo inak sa dostaneš do azylového domu.
Ja už ani neverím,že toto je fakt reálna téma,taká hlúpa snáď nemôže byť žiadna žena...
Tu ani sa nedá napísať,že je naivná,lebo to je proste hlúposť,čo vymýšľa
Zase ste jej naleteli 😂😂😂. Boze zena sibe tiiiiii. Kedy ti konecne zablokuju kazdy ucet co vytvoris 🤦♀️
@maury podla stylu pisania je to stale ta ista osoba. Ma konkretne znaky podla coho ju spoznas. Vzdy je to velmi kontroverzna tema, vzdy uplne basnicky a tu konkretne vidis, ako v uvodnom prispevku spravila naschval milion chyb a v komentaroch uz len preklepy. A aj dalsie znaky uz to nechcem ani pisat, nech sa neinspiruje 😁
@andrea_82 to je tvoj slovnik. Muz je muz, nie manzel. Bodka.
Raz do tyzdna stretko na kave, a dotycny sa ide rozvadzat a opustit 2 deti kvoli tebe a tvojim 4 detom?
No dobre teda, vela stastia. A nevadi ti, ze ho nepoznas? 🙄
@silvia2013 a muz je muz, nie priatel ani frajer. Bodka.
Inak ja poznám podobných ľudí, kde muž opustil ženu a 4 deti a odišiel za frajerkou, ktorá mala 2 deti, tiež bola vydatá v tom čase a potom si spolu ešte spravili ďalšie 2 deti. Dodnes sú spolu, je to už dlhé roky. Takže možné je všetko, ale šanca, že to vydrží je dosť malá podľa mňa.
Zeny ja mam kamaratku ktora bola riez v takej situlacii chlap mal 3 deti a zenu a polustil ich pre moju kamaratku ktora ma 4 male deti on ich vychoval a do dnes su spolu a to vlastne deti nemaju lebo kamaratka ma sterilizaciu
Ja ho poznam uz dost dlho a viem ze je ochotny nechat svoju zenu lebo nevychadzaji spolu normale zije s nou 13 eokov ale laska tam medzi nimi nieje len kvoli detom spolu ziju a moj muz co snim zijem ja on je taky ze racej je sam ako keby sa mal s niekym rozpravat rodinu moju nema rad stale hlada konflikty so mnou tak isto nerozpráva je uzavrety plnych tajomstiev co mozem urobit ked mi nechce nic povedat popravde ja som sa zalubila do mojho znameho a aj on do mna preto sa vas pytam zeny mam ostat na dalej z mojim muzom bez toho aby som citila nieco k nemu . A nadalej s nim budem zit len k vôli detom alebo sa mam konecne postarat o to aby som bola milivana a ctena aj ja
@janickacrazy moja kamaratka je na tom tak isto a ziju spolu uz 10 rokov bez problemov
@klaudi2905 ale určite buď opatrná, počkaj, kým sa rozvedie on, skôr nerob žiadne radikálne rozhodnutie, aby si nakoniec neostala sama s deťmi. Neviem, či pracuješ, ale skús si našetriť aj nejakú finančnú rezervu, ak by si ostala sama.
@klaudi2905 mam zasadnú otázku. Ako sa vyjadruje tento Tvoj radoby buduci manžel o svojej terajšej žene? Na jeho odpovediach spoznáš jeho charakter. Ja nevravím,ze taketo scenare nemôžu byť so šťastnym koncom ale z pár kávičiek počas ukradnutých chvíľok človeka nespoznáš. A to Ste ešte nemali sex. Aj na tom Ti môže všetko stroskotať. Neviem prečo ,pripomenulo mi to Bolkovu hlašku z filmu: ja sem vašu pi.u taky nevidel, a vím že ji máte! A opustiť chlapa,ktorý je náladový a agresívny nebude taká pohoda. Dalšia vec, vieš si predstaviť že s novym chlapom budete mať občas 6 deti naraz možno a za zadkom dvoch nas.atých bývalých partnerov? A ešte jeden scenár si predstav: dotyčný sa nerozvedie. Rozídete sa. A Ty ostaneš sama so 4 deťmi. Aj s takou možnosťou rátaš?
Autorka, svojho muza nemilujes a o opusteni rodin muzmi hovoris uplne bez mihnutia oka. Keby si nemala tohoto svojho princa, tiez by si brvou nepohla, ak by sa "tvoj" muz posunul k inej zene a teba a tvoje deti by nechal svojmu osudu? Kto je s detmi, ked ty chodis po kavickach s novym objavom? Ten tvoj nedokonaly muz? Nerob inym to, co nechces aby sa stalo tebe. Ak nie si v manzelstve stastna, tak sa osamostatni, vybav si nan" ne vyzivne, najdi vam byvanie, ktore zvladnes SAMA utiahnut a zacni zit sama. Nerob detom to, ze v tazkej situaci, akou rozchod rodicov nebochybne je, ich vystavis este situacii, ze im predstavis noveho "otca". Ved mysli na tie deti, oni si toho pana nevybrali.. nepoznas ho, nevies ako sa bude k tebe spravat, k nim, poznas ho len z kaviarne. To, ze pochybujem o tom, ze sa rozvedie, je druha vec..ked sa doteraz "kvoli detom" nerozviedol, preco by to robil teraz? Deti zmizli? Nie, nezmizli..objavili sa len ine s naivnou mamou, ktora je pre neho lahkou koristou. Chce sa ti dostat pod suknu a potom so smutnym kukucom ti oznami " lebo deti"... toto sa stane na 99,9%. Inak by ti nebulikal hluposti do hlavy a davno by uz bol rozvedeny. Vie o vas jeho zena? Vie, ze sa chce rozviest a ist sa s tebou starat o tvoje deti? Ved jej zavolaj a uvidis, ako rychlo sa vasa "laska" vytrati.
@andrea_82 pre nevzdelanu ano. Pre sofistikovanu je muz muz a manzel manzel. Zjavne nemas ani jedno ani druhe.
@silvia2013 prepac, ale tento tvoj urazlivy komentar bol ubohy. A kvoli takej hluposti. Ale to ukazuje prave tvoju mentalnu uroven.

@klaudi2905 takto sa rozchod nerieši...nechces byt s mužom, ôk, rozvod...ale nie skákať od jedného chlapa k druhému, z jednej postele do druhej....najskôr vyries jeden vztah a potom hľadaj druhy...a nie ešte rozbíjať inú rodinu....by som ti napísala svoj názor na teba, ale je tu zakázané urazat