Ako prekonať neúspešnú lásku ku kolegovi?
Prosím poraďte mi, veľmi sa mi páči kolega, no je to jednostranne. Myslím si to, lebo aj keď sú veľmi jemné náznaky sú príliš malé.Neviem si pomôcť. Trvá to už príliš dlho. A je to čím ďalej tým horšie.
Potrebujem rady od vás ako to prekonať. Zmena práce nie je veľmi možná ( drží má dobrý plat) aj keď možno odísť a viac nevidieť by mi pomohlo . Na druhej strane si zas neviem predstaviť nevidieť ho viac.
Viem, že to k ničomu nevedie a aj tak si nedám povedať.
Neviem či existuje vôbec nejaká rada, chcela som sa len trošku vykecat. Niekomu to povedať...
Áno. Aj dieťa. Ono to proste cítis z človeka, keď je tam niečo viac a my sme si to aj párkrát povedali. Mňa však štve, že niečo viac nemá len so mnou (psychicky). Samozrejme, niekedy mám pocit, že je to z jeho strany len hra na ego. Neviem to definovať. Ako kedy. Asi by som sa mala odosobniť, povedat si, čo chces, on by ťa aj tak nechcel, máš normálneho muža. Ale vieš, v určitom veku, keď si s vlastným mužom x rokov a máš aj asi krízu stredného veku...je to tazke
@asocial sme si veľmi podobné. Cítim to úplne rovnako.
Aj keď svojho muža veľmi ľúbim, neviem ovládať pocity ktoré sú vo mne. A neviem čo s nimi.
U mňa je to také, že neviem povedať, že muža liubim. Viem, že nie je zly muž, mám ho rada, aké viem si predstaviť byť ak bez neho. Aj keby mi chýbal. Ale určite viem, že by som chcela ostať sama. Je to strašný pocit, keď máš mozog zatemneny nejakým človekom, ktorý za to nestojí. Respektíve ty mu za to nestojís. A to je no ..
@asocial tak to máš aspoň lepšie. Keďže si vieš predstaviť byť bez muža. Ja nie. A napriek tomu sa deje čo sa deje.
Stretávate sa denne? Si si istá že k tebe necíti to čo ty?
Citi, ale menej a problém je, že to podľa mňa zvyšuje jeho ego. A rovnako to má s inými ženami. Denne. Sme kolegovia. Ale našťastie niekedy len na 2 minúty, inokedy sme spolu aj hodinu...Ale ako som povedala, tento týždeň to vyriešim tak, aby bol odstup. A netreba mi veľa.
@asocial
Ako to chces vyriešiť? Daj tip ako na to.
Ja len taká poznámka-nie, svojho muža neľúbiš. Len aby si to vedela. Toto he tak choré, že to nemá zmysel komentovať viac.
@enmery tak nekomentuj.
☺️
cele som si to tu precitala, a myslim, ze z tvojich slov srsi, ze v podvedomi chces, aby si mala tieto pocity voci kolegovi.. mozno sa ti paci to tajne vzruso, zaobalujes to do slov : " tieto pocity neviem ovladat " .... aj keby som mala prist hned o polovicu platu, tak by som urobila vsetko preto, aby som si neznicila zivot a potom aj mojmu dietatu. O muzovi pisat nejdem, uz ho podvadzas emocionalne tak ci tak. .... evidentne to chces a nepresvedcis ma, ze nie. vsetko na svete by som robila preto, aby som daneho kolegu uz v praci nestretla. zide z oci, zide z mysle.... kym nepride dalsi 😉
Tvoj muž si zaslúži lepšiu. Keby toto písala žena, ktorej muž choro ľúbi inú, zožrali by ho tu. A nie, svojho muža NEĽÚBIŠ. Aspoň toto tu z rešpektu k človeku nepíš.
Dámy moralistky. Buď ste mladé, nezamestnané, alebo... V mojom okolí máme len jeden pár, ktoý sa tvári, ako sa milujú, nikdy nehádajú atď, a realita je inde. Normálni ľudia priznajú, že manželstvo je hlavne spolocensko-ekonomicka situácia a ideálna láska až za hrob existuje v romantických filmoch
@lubka2510 ešte neviem. Nevidela som ho už veľmi dlho 😔
Pondelok budem vedieť..
@lubka2510 a inak neviem či to vyrieši. Keďže ho v práci budem všade vidieť aj keď tam nebude.
@veverickav ľahko sa povie, ale nikto nechce prísť o 100vky€ mesačne. Jednoducho mesačne náklady nevyjdú
Autorka, to tam v praci nemas kolegov s ktorymi si v kontakte, ktori by ti povedali, ci tam je alebo uz nie je?
@twinflame opýtam sa a budú vedieť koľká bije 🤣🤣🤣
Baby. Odišiel 😭😭😭😭😭😄😭
Tak sa môžeš naplno venovať rodine... veď o to išlo, kto skôr odíde...zíde z očí, zíde z mysle...
Buď len rada, aspoň ťa to čoskoro prejde.
@casavina
@janickacrazy
Ja ho aj tak v práci všade vidím. Všade sú spomienky na naše dotyky. 🤦♀️😔😔😔😭
To prejde časom, neboj sa.
...a je po starosti...
@janickacrazy teraz mám pocit že nie 😔
@terka402 to nepôjde tak ľahko. Každý spoločný priestor kde sme sa náhodne dotýkali, kde mi ošetril prst 😔mi ho pripomína. Všade ho vidím. Ale už neuvidím, už sa náhodne nedotknene 😭😭
Ale je to tak lepšie, vieš ako sa hovorí, zíde z očí a zíde z mysle.... Ale chápem ten šok, asi by som to ťažko niesla aj ja .. ale je možné, že je to najlepšie, čo sa ti mohlo stat
@asocial veď áno tak sa to hovorí. Ale my sme mali veľa spoločné ( neviem či som to pomenovala správne)
Ja ho fakt všade vidím. Dúfala som že sa mýlim a nájdem ho v práci,bol to šok pre mňa. Som si hneď poplakala hned ako som sa to dozvedela.
Tak veľmi by som ho chcela vidieť a hlavne vedieť prečo tak zrazu odišiel.
No tak ta mal na haku a nechcel, aby si si domyslala, tak odisiel... jeho osobny život mu bol prednejsi ako ty... uplne jednoduche. Aspon on mal rozum... ja si stale naivne myslim, ze toto je troll tema 🙈
Uz si uvedom, ze to co si ty tak intenzivne vnímala a prezivala bolo jednostranne. Ak by bol na tom rovnako neodisiel by (minimalne nie bez rozlucky a vyslovenia sa)
Uz sa vzchop a realizuj sa vo vztahu ktory mas lebo napokon budes sama a tolko vyhras. Ak je teda naozaj pravda, ze milujes svojho manzela (co znie uplne scestne podla tpho co tu opisujes)...to, ze odisiel je to najlepšie co sa ti mohlo stat

@asocial ďakujem že si sa zverila. 😘 Mi napadlo ak ešte chces môžeme si písať cez email.
Aj ja mám pocit že sme si boli blízko seba,ja som z neho cítila že je tam niečo viac.
Čo mu chces povedať?
On je ženatý, či?