Ako prerušiť kontakty so ženatým mužom?
Ahojte, mám taký problém. Na jednej sociálnej sieti mi napísal muž. Veľmi zaujímavý, extrémne sme si rozumeli, nie len písaním ale viac krát sme spolu aj telefonovali a mali si stále čo povedať. Viac krát to zašlo aj do intímnej sféry, teda asi si viete domyslieť čo pri tom písaní a telefonovaní robil. No ale je ženatý. Ja sa s ním nechcem stretnúť, chcem prerušiť kontakty ale je neskutočne neodbytný. Asi pomôže len blok však?
@anonym_autor to nie je priat druhemu zle, ale zmysel pre rovnovahu, spravodlivost
@krasneleto 🤷
@doriiis tak jasné že ma to z nejakej časti láka lebo je to fakt dobrá komunikácia 😄 no musím si dať zo dve facky a blok. Len ľutujem tu manželku.
@anonym_autor 🤔Ty si hladkas šušku pocas telefonatu so zenatym chlapom, otcom od malych deti a ty lutujes jeho zenu??😀
Ved on jej nosi domov peniaze, spravil jej deti, stara sa jej o deti a dava jej tolko sexu, kolko si ona s nim praje(zrejme ziaden).
Jediny problem je, ze nevie o tom, ze on si honi vtaka pri telefonate s cuzdimi zenami... a mozno s nimi aj spava... a to nevies ani ty😀
Sice mozno to ona aj vie, iba ty nie.
Ja nie som za to, aby si to s nim ukoncila. Len sa s nim pekne vyspi... hpv, sifilis, neplodnost, filcky, chlamidie tam dole aj na ociach, hiv.... alebo iba taky dozivotny herpes... najprv si od neho nieco z toho pozicaj, aby si mala spomienku na vas romanik, az potom to ukonci🙏
@anonym_autor 🤔Ty si hladkas šušku pocas telefonatu so zenatym chlapom, otcom od malych deti a ty lutujes jeho zenu??😀
Ved on jej nosi domov peniaze, spravil jej deti, stara sa jej o deti a dava jej tolko sexu, kolko si ona s nim praje(zrejme ziaden).
Jediny problem je, ze nevie o tom, ze on si honi vtaka pri telefonate s cuzdimi zenami... a mozno s nimi aj spava... a to nevies ani ty😀
Sice mozno to ona aj vie, iba ty nie.
Ja nie som za to, aby si to s nim ukoncila. Len sa s nim pekne vyspi... hpv, sifilis, neplodnost, filcky, chlamidie tam dole aj na ociach, hiv.... alebo iba taky dozivotny herpes... najprv si od neho nieco z toho pozicaj, aby si mala spomienku na vas romanik, az potom to ukonci🙏
@oliolijanka wau, tu sa nezmôžem naozaj ani na slovo navyše k tomuto 🙏 Plus ja som si nič nehladkala 🙀🤷
@oliolijanka wau, tu sa nezmôžem naozaj ani na slovo navyše k tomuto 🙏 Plus ja som si nič nehladkala 🙀🤷
@anonym_autor tak este si aj komplet hlupa...
@anonym_autor
o to horšie. on sa vďaka tebe vyhoní a ty ani orgazmus? blbé
Viete čo, tak ja sa s ním teda stretnem na tej káve 😘
Viete čo, tak ja sa s ním teda stretnem na tej káve 😘
@anonym_autor práve som ti išla napísať, že vieš veľmi dobre, AKO ukončiť kontakt, ale ty to nechceš spraviť.
Samozrejme žartujem.
Môžte si gratulovať ako ste si na mne pohonili ego aké ste úžasné a dokonalé.
Pekný deň vám prajem.
Samozrejme žartujem.
Pekný deň vám prajem.
@anonym_autor Aj tebe pekny den. A nezabudni raz sa ti vsetko vrati. Ty budes doma s placucim babatkom a tvoj muz si bude volat a lestit pri inej zene. Potom si spomen, ze aj ty si to robila.
@anonym_autor Aj tebe pekny den. A nezabudni raz sa ti vsetko vrati. Ty budes doma s placucim babatkom a tvoj muz si bude volat a lestit pri inej zene. Potom si spomen, ze aj ty si to robila.
@anonym_cb0543 vďaka za ďalšie krásne prianie ;)
@anonym_cb0543 vďaka za ďalšie krásne prianie ;)
@anonym_autor To nie je prianie ale karma. Ahojky
Veď si ho normálne zablokuj a vybavené. Či očakávaš, že ti tu niekto napíše, aby si s ním neprerušovala kontakty, lebo to s ním má zmysel? ♥
@anonym_autor To nie je prianie ale karma. Ahojky
@anonym_cb0543 však každému sa raz všetko vráti...preto pozor na to čo praješ z jedu iným
Veď si ho normálne zablokuj a vybavené. Či očakávaš, že ti tu niekto napíše, aby si s ním neprerušovala kontakty, lebo to s ním má zmysel? ♥
@mirka_a_hrasok len som sa chcela vypísať z toho
@anonym_cb0543 však každému sa raz všetko vráti...preto pozor na to čo praješ z jedu iným
@anonym_autor Opakujem to nie je prianie ale karma. Nauc sa citat s porozumenim 🙂.
Samozrejme žartujem.
Pekný deň vám prajem.
@anonym_autor nemas za co ... komu niet rady, tomu niet pomoci... odborne rady si dostala, podakuj neskor :D
@mirka_a_hrasok len som sa chcela vypísať z toho
@anonym_autor a z coho? ked ta bavi takato komunikacia, su weby , kde najdes uplatnenie ako sextelefonistka
@anonym_autor a z coho? ked ta bavi takato komunikacia, su weby , kde najdes uplatnenie ako sextelefonistka
@krasneleto hej poznáš také? Dobre platia?
@krasneleto hej poznáš také? Dobre platia?
@anonym_autor tato praca je mimo moj odbor... a to bola dobra rada, ked ta to tak bavi, preco to nespenazit,
@anonym_autor autorka, on sa ťa tak ľahko nevzdá. Ako nájsť zadarmo!!!! ženu, čo po telefóne toto robí, to je umenie. Si pre neho veľké terno. Ženy to robia, ale za prachy, určite naťahujú čas, aby si dotyčný honil a pekne nabiehajú peniažky na účet. A ty mu to poskytneme zadarmo. Nechcem ťa urážať ani nič, ale si naivná, si ešte hlúpučka. Svojim spôsobom ťa zneužil, zadarmo. Zdá sa ti to sexy? Mne nie. Ako ľudia to robia, keď sa napríklad ľúbia, sú vo vzťahu a sú nejako od seba odlúčení, tak niekto to tak má, ale toto je čisto úchylak, fakt lakomec, čo si ani nezaplatí a zháňa zadarmo niekoho. Rob ako chceš, ale z tohto si ty tá poškodená, zneužitá, " znehodnotená," ...
Ano dievčatá ❤️ ja nemám charakter. Radšej sa lepšie starajte o tých svojich neposlušných ženáčov 😘
@anonym_autor co si týmto chcela dokázať? Chcela si sa pochváliť, ze mas na takého chrapuna? Tak ti gratulujem, maminka by bola na teba hrda
Ale tak jeho to prestane baviť a presunie sa na iný objekt záujmu. Keďže doma nedostáva čo potrebuje
@anonym_autor inak toto je tiez vtipne. Ty vies ako, ze doma nedostáva co potrebuje? Mýliš, ze muži podvádzajú iba skarede ženy co neupratuju aj nevaria? Omyl. Zelam ti, aby si na to nikdy neprišla na vlastnej skúsenosti. A chápem, ze sa ti nedobre číta kritika ale je uplne objektívne, ze robis chybu. Za to nemusíš byt nepríjemná na ostatné. Ale mozno časom pochopíš
@anonym_autor inak toto je tiez vtipne. Ty vies ako, ze doma nedostáva co potrebuje? Mýliš, ze muži podvádzajú iba skarede ženy co neupratuju aj nevaria? Omyl. Zelam ti, aby si na to nikdy neprišla na vlastnej skúsenosti. A chápem, ze sa ti nedobre číta kritika ale je uplne objektívne, ze robis chybu. Za to nemusíš byt nepríjemná na ostatné. Ale mozno časom pochopíš
@anonym_eb7b9d veď ja som nenapísala, že jeho žena je škaredá a že nevarí a neupratuje, pripadá mi práve opačne. Veľmi milá a starostlivá
@anonym_eb7b9d veď ja som nenapísala, že jeho žena je škaredá a že nevarí a neupratuje, pripadá mi práve opačne. Veľmi milá a starostlivá
@anonym_autor reagovala som na to, ze nedostáva doma to co potrebuje tak preto podvádza zenu. Jooj keby to aspon takto platilo. Ale žena sa môže aj roztrhať a nezaručí to vernosť. Inak ja na tvojom mieste by som preposlala konverzáciu manželke. Ty si mozes nájsť ďalšieho honica ale jej by to urobilo veľkú službu a mozno by si davala aspon pozor na pohlavne prenosné choroby 🙂 žiadna žena si nezaslúži byt klamana
@anonym_autor reagovala som na to, ze nedostáva doma to co potrebuje tak preto podvádza zenu. Jooj keby to aspon takto platilo. Ale žena sa môže aj roztrhať a nezaručí to vernosť. Inak ja na tvojom mieste by som preposlala konverzáciu manželke. Ty si mozes nájsť ďalšieho honica ale jej by to urobilo veľkú službu a mozno by si davala aspon pozor na pohlavne prenosné choroby 🙂 žiadna žena si nezaslúži byt klamana
@anonym_eb7b9d Jasné, rozumiem ti. Ja som to nemyslela ako výčitku na jeho ženu. Viem, že keď sú deti, bežné starosti, domácnosť atď., ľudia riešia iné problémy ako to že nemajú každý deň sex, alebo keď aj nie každý deň, tak nie taký aký by si predstavovali.
Pri mne si len naplnil čiastočne nejakú potrebu.
@anonym_eb7b9d Jasné, rozumiem ti. Ja som to nemyslela ako výčitku na jeho ženu. Viem, že keď sú deti, bežné starosti, domácnosť atď., ľudia riešia iné problémy ako to že nemajú každý deň sex, alebo keď aj nie každý deň, tak nie taký aký by si predstavovali.
@anonym_autor ako to naozaj je by sme sa dozvedeli asi keby sa vyjadril ten muž aj jeho žena. Verím, ze to vyriešiš spravne
Maloktore zeny ked su slobodne si uvedomuju tu tiahu, zospovednost a obcas aj bezmocnost v manzelstve s malymi detmi. Neustaly kolotoc povinnosti nekonciaci sa iba babatkami. To vsetko a este viac vie dokonale otupit cely vztah a deti celkom dokonale preveria a prevetraju cely vztah. Muz? Muz zostane muzom, ale to teraz je velmi tazko vysvetlovat slobodnej zene, co sa nudi a je jej totalne jedno, iba tu hadze komenty ako sme trapne, a dakuje - ani netusime za co. Raz, raz to bude velmi boliet. Bude ta boliet to, ze zostavas sama, ze netusis ci tvoj muz sa neusmieva v praci na kolegyne, bude ta boliet vsetko. A nebudes stihat, lebo to je realita. A budes uz len dufam, ze tvoj muz bud bude dostatocne uspokojeny po kazdej stranke, tvoje deti budu uspokojene a ty budes vyzerat dobre lebo budes musiet, neustaly tlak zvladat.
@anonym_autor hej, vyhonit si . bravo

@anonym_autor zas ako uplne v poriadku nebudes ani ty... si na tom tak zle ze sexting a zadarmo prevedena sluzba ti pride ruka v ruke? on je uplne mimo, ale ty si sucastou tejto hry ktora ti evidentne imponuje... ja som osobne rada, ked sa niekto urobi so mnu a na mne, nie na tom co hovorim .D
@anonym_be33a9 tak naša komunikácia nebola iba o tom, to bolo možno 5 % z toho celého. Tak každý sme nejaký a priznám sa, že to bolo poriadne vzrušujúce.