icon

Ako vnímate ženy s nezvyčajným nosom?

24. júl 2025

Ako vnimate zeny s väcsim / dlhsim / nezvycajnym nosom?

barbara9456
25. júl 2025

Vnímam celkovú tvár, nezameriavam sa nejak zvlášť na nejakú časť

patriciah1
25. júl 2025
@anonym_e47832

Ja ho mam ako Pinoccio, aj som sa vydala,aj deti mam. Ale dcery sa vraj spokuziacky pytali,ze preco mam taky velky nos😁 Ja,ze povedz,ze lebo mi taky narastol🤷‍♀️😄 Ja ho spredu ako velky nevnimam,len z profilu,ale kym cez neho vidim a neprekaza mi vo vyhlade,tak ma fakt netrapi😃

@anonym_e47832 páči sa mi tvoj zmysel pre humor a že si vieš zo seba urobiť srandu 😄👍👏

slovakboy
25. júl 2025

@anonym_autor páčia sa mi. Adela Vinceová je kočka s tým nosom a je super že sa za neho nehanbí a nenechala sa operovať. Menej sa mi páči nos s hrbom v strede nosa. Ale len predĺžený, alebo vystúpený je veľmi sexi.

anonym_8531b0
25. júl 2025

@anonym_autor

anonym_8531b0
25. júl 2025
@anonym_8531b0

@anonym_autor

@anonym_8531b0 rada sa bavím o téme nos, a veľmi rada sa divam na zmeny ľudí pred a po, takisto aj ja porovnavam rada svoje fotky pred a po. Mne sa najviac páči ako menší nos zjemní črty tváre, omladi človeka, vyzerá tak sviežejšie. Samozrejme chce to dobrého doktora ktorý to urobí prirodzene to je základ. Napríklad táto fotka z netu dobrý príklad prirodzeného výsledku . Viď hore

snowflakenel
25. júl 2025
@anonym_8531b0

@anonym_autor tak ja to poviem reálne ako žena ktorá mala pred pár rokmi dlhý a krivý nos. Budem hovoriť bez servítky a nie ako ostatní ktorí sa snažia ťa utešiť. Ženy všeobecne s dlhým nosom maju prísnejšie vyzerajúci vzhľad, nos je stredom tváre a veľmi celkovo ovplyvňuje tvár. Ale to pochopí najmä človek ktorý vie aké je to mať veľký nos. Ten kto má maličký to absolútne nechápe lebo nevie aký je to pocit. Takže ja som pred pár rokmi si dala nos zmeniť, ľudia ktorí ma poznajú o zom nevedeli a len ma chválili že ako sa mi pekne zjemnila tvár, že so omladla. A pritom nikoho nenapadlo že je to len blbym nosom. Takže osobne veľké nosy mne na ženách sa nepáčia, na mužoch celkom ok. To ale neznamená že daná žena je škaredá. Len tým že som mala škaredý nos si tie nosy na ženách veľmi všímam a veľmi to vnímam

@anonym_8531b0 mas uplnu pravdu.

iwesska
25. júl 2025
@anonym_8531b0

@anonym_8531b0 rada sa bavím o téme nos, a veľmi rada sa divam na zmeny ľudí pred a po, takisto aj ja porovnavam rada svoje fotky pred a po. Mne sa najviac páči ako menší nos zjemní črty tváre, omladi človeka, vyzerá tak sviežejšie. Samozrejme chce to dobrého doktora ktorý to urobí prirodzene to je základ. Napríklad táto fotka z netu dobrý príklad prirodzeného výsledku . Viď hore

@anonym_8531b0 Rovnako pekna by bola aj so svojim nosom,keby bola namakeupovana ako na druhej fotke. Je to cielene fotene pod inym uhlom,aby ta 1.vyzerala horsie. Akoze chapem marketing kliniky,ale uhol robi vela.

anonym_e47832
25. júl 2025
@patriciah1

@anonym_e47832 páči sa mi tvoj zmysel pre humor a že si vieš zo seba urobiť srandu 😄👍👏

@patriciah1 A tak kiez by bol nos moj jediny esteticky problem😄 Ja keby som sa chcela ist opravit,tak neviem,cim zacat😂 Ja si pripadam ako z Lega,ze co zostalo,z toho ma vytvorili - co mam mat velke,mam male a naopak😁 Nos som mala velky uz v puberte a kamoska mi raz povedala,ze mi zavidi,aky ho mam krasny rovny,pretoze ona mala taky ten "prasiatkovy", zdvihnuty dohora a velmi sa jej nepacil a mne sa zas ona pacila taka,ako bola. Tak som si vtedy uvedomila,ze co je pre niekoho skarede,moze byt naopak pre ineho atraktivne, preco sa prerabat podla niekoho konkretneho? 🤷‍♀️ Kto urcil,aky nos je pekny a aky uz nie?

patriciah1
25. júl 2025
@anonym_e47832

@patriciah1 A tak kiez by bol nos moj jediny esteticky problem😄 Ja keby som sa chcela ist opravit,tak neviem,cim zacat😂 Ja si pripadam ako z Lega,ze co zostalo,z toho ma vytvorili - co mam mat velke,mam male a naopak😁 Nos som mala velky uz v puberte a kamoska mi raz povedala,ze mi zavidi,aky ho mam krasny rovny,pretoze ona mala taky ten "prasiatkovy", zdvihnuty dohora a velmi sa jej nepacil a mne sa zas ona pacila taka,ako bola. Tak som si vtedy uvedomila,ze co je pre niekoho skarede,moze byt naopak pre ineho atraktivne, preco sa prerabat podla niekoho konkretneho? 🤷‍♀️ Kto urcil,aky nos je pekny a aky uz nie?

@anonym_e47832 presne tak 😁 krása je veľmi subjektívna záležitosť, ja si myslím, že v ľuďoch aj tak väčší dojem zanechá vnútorné vyžarovanie, teda aspoň u mňa to tak je. Mimochodom aj ja mám kolegyňu s väčším nosom a myslím si, že jej ten nos pristane, síce sa jej tiež nepáči, ale bez neho by to nebola ona. 😃

anonym_87c176
25. júl 2025

Ten povodny nos z tej premeny vyssie je fakt hrozny, to by naozaj zo ziadneho uhla nevyzeralo dobre... Na fotke po vyzera o 1000% krajsie hlavne kvoli nosu (aj ked je tam nalicena, ma krajsie obocie, riasy atd)

lucykelly
25. júl 2025
@anonym_e47832

@anonym_e47832 ja zase stále tvrdím o sebe, že som ako poskladaná z viacerých žien :D ale byť poskladaná z lega je top :D

anonym_205b84
25. júl 2025

hm, téma nos je ako šitá pre mňa, keďže ho mám veľký ... paradoxne, hoci, som ho ja stále v hlave riešila a mala z neho komplexy, chlapom som sa páčila, nikdy som o nich nemala núdzu a a môj manžel tvrdí, že mám úplne normálny nos a miluje ma takú, aká som 🙂 ... v každom prípade, ak by som sa mala ešte raz narodiť, chcem mať malý nos 🙏

anonym_8531b0
25. júl 2025
@anonym_87c176

Ten povodny nos z tej premeny vyssie je fakt hrozny, to by naozaj zo ziadneho uhla nevyzeralo dobre... Na fotke po vyzera o 1000% krajsie hlavne kvoli nosu (aj ked je tam nalicena, ma krajsie obocie, riasy atd)

@anonym_87c176 konečne niekto kto to vidí

karolinakr
25. júl 2025

odpoviem otazkou - ako vnímaš Adelu banášovu? ma veľký nos a krivý, jeden čas robila modelku
jedine, čo jej vytknem, mne sa zda, že prefarbeny blond jej celkom nejde k pleti a možno by vyzerala lepšie s inym odtieňom..čo sa nosa tyka, tak ona si ho nemeni, ale videla som krasne premeny po plastickej operácii
ked ma niekto vyslovene že krivy a veľký, tam je to žiaduce a potom aj ta žena inak vyzera
ale vzhladom na to, že som už takuto plastiku videla, zmeni to vyraz tvare úplne
dokonca jedna fitneska oškaredela
ona je krasavica, ale mala noštek malinko dole, tak si ho dala vyrovnať, aby bola dokonala a stratila ten šmrnc, je sice dokonala, ale tuctova
čiže tieto plastiky 2x premyslieť

nyusika
25. júl 2025
@iwesska

@anonym_8531b0 Rovnako pekna by bola aj so svojim nosom,keby bola namakeupovana ako na druhej fotke. Je to cielene fotene pod inym uhlom,aby ta 1.vyzerala horsie. Akoze chapem marketing kliniky,ale uhol robi vela.

@iwesska dobre je to odfotené.
Za mňa skvelá premena.
Perfektná ukážka, ako vkusne vie plastická chirurgia pomáhať.

sevrin
25. júl 2025

Velikej frňák velikého ducha značí, hňupe! 😃

jana_eyre_2
25. júl 2025
@slovakboy

@anonym_autor páčia sa mi. Adela Vinceová je kočka s tým nosom a je super že sa za neho nehanbí a nenechala sa operovať. Menej sa mi páči nos s hrbom v strede nosa. Ale len predĺžený, alebo vystúpený je veľmi sexi.

@slovakboy veď Adela ma práveže "hrb" v strede nosa..

sulavikova
25. júl 2025

@anonym_autor ja mám výzorovo ok celkom nos, ale už po prvom covide je extrémne citlivý voči pachom/ vôňam a extrémne voči
debilom. Už aj tu to cítim…

bielasovicka
25. júl 2025

Ja si ani nevšímam kto ma aký nos. Hlavný je charakter.

tripetta
25. júl 2025

Že by bola škoda, ak by si ho nechali zmenšiť (muži i ženy). Btw, mne sa veľmi páči hrbolček v strede nosa, je to roztomilé. A väčšie nosy sú celkovo zaujímavé, dodajú na originalite.
Ale hlavné je, aby bol nos priechodný a zdravý. Je to peklo, mať nos furt upchatý.

tripetta
25. júl 2025
@anonym_2298f7

@anonym_autor ženy s veľkým nosom pôsobia charizmaticky (aj na mňa hoci som žena). Gabriella Papadakisová je veľmi zaujímavá.

@anonym_2298f7 Wow, nádherná!

jablkovastrudla
25. júl 2025

Ja mam obrovsky nos tak si vzdy vsimnem ked vidim niekoho s peknym nosom Moj muz ma velmi pekny nos btw a dufam ze decka ho zdedia po nim. On ma pekny maly rovny nos, fakt ako z katalogu Zato ja? Prasaci rypak 🐽 Ked som to riesila s chirurgom tak spicka nosa sa upravuje tazsie ako hrbol.

slovakboy
25. júl 2025
@jana_eyre_2

@slovakboy veď Adela ma práveže "hrb" v strede nosa..

@jana_eyre_2 vážne? Tak je asi malý a nevadí mi. Celkovo sa pozerám na krásu ženy ako celok. Ak pekné veci prevažujú, nejaké nedostatky vôbec nevadia.

kikulienkadd
25. júl 2025

Ahoj, ženy s nezvyčajným nosom vnímam úplne tak isto ako ostatných ľudí, keďže jeden taký nos vidím každý deň v zrkadle, keď sa na seba pozerám 🤭

cecilia29
25. júl 2025

Mam vacsi nos , orlí. Srandu si robil z neho hlavne môj brat 😀 nie je to časť tela ktorá by sa mi na mne páčila, ale je môj, nejdem to meniť. A v poslednej dobe, keď pribúda žien, ktoré ako keby ich jeden doktor robil sa cítim ešte krajšia 😀 lebo uniformnost je nudná. A ako vnímam ostatné ženy? No normálne. Nie všetko je o dokonalom výzore

20erika07
25. júl 2025
@anonym_8531b0

@20erika07 prečo sa takto trápiť keď existuje plastika?

@anonym_8531b0 neviem, mam za vyše 30rokov 10 operácii a ďalšiu len z estetického hľadiska asi podstúpiť nechcem, no je to take aj chcem aj nechcem ,aj celkovo sa bojím rekonvalescencie ,potom si nahovorim, ze zas to nie je až tak zle aby som to podstupila ale ked vidim fotky tak uz mam opačný nazor. Keby to šlo len tak šup šup a mam krásny nos 😄

lapersefona
25. júl 2025
@anonym_8531b0

@anonym_autor tak ja to poviem reálne ako žena ktorá mala pred pár rokmi dlhý a krivý nos. Budem hovoriť bez servítky a nie ako ostatní ktorí sa snažia ťa utešiť. Ženy všeobecne s dlhým nosom maju prísnejšie vyzerajúci vzhľad, nos je stredom tváre a veľmi celkovo ovplyvňuje tvár. Ale to pochopí najmä človek ktorý vie aké je to mať veľký nos. Ten kto má maličký to absolútne nechápe lebo nevie aký je to pocit. Takže ja som pred pár rokmi si dala nos zmeniť, ľudia ktorí ma poznajú o zom nevedeli a len ma chválili že ako sa mi pekne zjemnila tvár, že so omladla. A pritom nikoho nenapadlo že je to len blbym nosom. Takže osobne veľké nosy mne na ženách sa nepáčia, na mužoch celkom ok. To ale neznamená že daná žena je škaredá. Len tým že som mala škaredý nos si tie nosy na ženách veľmi všímam a veľmi to vnímam

@anonym_8531b0 kolko si mala rokov keď si sa idhodlalana úpravu?

spenat9
25. júl 2025

Ak ta to trapi tak si ho daj spravit. neboli to a za tyzden ani nevies ze si bola.. ja som to urobila pred 4 rokmi a najlepsie rozhodnutie v zivote, banujem ze som nesla skor mala som si na to nasetrit hned v 18tich.. keby si videla ako ma to zmenilo.. odkedy mam maly nos tak som normalne pekna baba.. predtym by som aj bola celkom pekna ale ten obrovsky nos v strede ksichtu kazil vsetko.. daj si to spravit, budes mat pokoj

anonym_8531b0
25. júl 2025
@20erika07

@anonym_8531b0 neviem, mam za vyše 30rokov 10 operácii a ďalšiu len z estetického hľadiska asi podstúpiť nechcem, no je to take aj chcem aj nechcem ,aj celkovo sa bojím rekonvalescencie ,potom si nahovorim, ze zas to nie je až tak zle aby som to podstupila ale ked vidim fotky tak uz mam opačný nazor. Keby to šlo len tak šup šup a mam krásny nos 😄

@20erika07 rekonvalescencia bola prvé dni ťažká to je pravda

anonym_8531b0
25. júl 2025
@lapersefona

@anonym_8531b0 kolko si mala rokov keď si sa idhodlalana úpravu?

@lapersefona bohužiaľ až v 26stke