Aký je ideálny počet partnerov pre 40-ročnú single ženu?
Ahojte, otázka na večer, aký bodycount je podľa vás v poriadku, pre single 40tničku?
Je zrejmé, že mala za sebou vzťahy, aj krátke, aj dlhšie. 5, 10, 20? Čo by bolo veľmi málo a čo už too much?
Posledny rok aj dlhsie sem chodim menej, ale vsimla som si, ze tu pribudli nove nicky, ktore sa v diskusii zavesia na niekoho pre jedinu odpoved a cicaju ako pijavice, fuj otras a este je to aj otravne
@liusa82 Titul nehovorí nič o inteligencii ani správaní. Iné "tupelá" so mnou študovali medicínu. Ale aj tak si myslím, že si buď autistka alebo niečo máš a tak nie je pekne sa odbavovať na Tebe.Ži si svoj život, si doktorka, si niečo viac a my sme nič. Máš pravdu😉
@enmery prepáč, nečítala som celú diskusiu, ani váš slovný pingpong ale ak si lekárka a takto sa vyjadrujes a v podstate urážaš niekoho, tak je to dosť úbohé.....
@anonym_autor v prvom rade by som to určite nikomu nevešala na nos. Každého osobná vec, či ich mal 5 alebo 10.
0 - divne, 5 maximum. Ale to je tym,ze ja vnimam muzov ako partnerov a nie ako cisla v zapisnicku.
@anonym_autor nikdy som žiadnemu partnerovi nevesala na nos počet mojich sexuálnych partnerov. A keď sa ma opýta, poviem, že nie som panna 🫢
@anonym_fb1813 po takej odpovedi by som o teba už nejavila zaujem.Je to podstatná otázka, mňa by to tiež zaujimalo,keby idem do nového vzťahu. Mam pred 40 a číslo sex partnerov je 1. Čiže nešla by som s niekym kto si život pardon pre**bal.
@enmery prepáč, nečítala som celú diskusiu, ani váš slovný pingpong ale ak si lekárka a takto sa vyjadrujes a v podstate urážaš niekoho, tak je to dosť úbohé.....
@merlinja Ja som tu nikoho neurážala. Začali s tým iné ženy, treba čítať pozorne. Tak by si sa dozvedela, prečo som použila slovo tupelo v zátvorkách a kto začal uražáť😉
@anonym_autor ideálny? To existuje? Pre koho ideálny. V čom je ideálny istý počet? Bože to sú zase otázky. To ty si minule zisťovala prečo ľudia ťažko prijímajú keď mala žena viacerých partnerov? Tak buď si ju prelep, alebo sa sa s tým nechváľ na rodinných oslavách, ale hlavne je to tvoja vec. Ak si promiskuitná, tak si ži svoj život, so všetkým čo popri tom chytíš, a nerieš kto si čo myslí. Ak chceš žiť v dobrovoľnom celibáte, tiež tvoja vec a nikoho do toho nič.
@anonym_autor ideálny? To existuje? Pre koho ideálny. V čom je ideálny istý počet? Bože to sú zase otázky. To ty si minule zisťovala prečo ľudia ťažko prijímajú keď mala žena viacerých partnerov? Tak buď si ju prelep, alebo sa sa s tým nechváľ na rodinných oslavách, ale hlavne je to tvoja vec. Ak si promiskuitná, tak si ži svoj život, so všetkým čo popri tom chytíš, a nerieš kto si čo myslí. Ak chceš žiť v dobrovoľnom celibáte, tiež tvoja vec a nikoho do toho nič.
@maya_hi ja som zatiaľ nezisťovala nič. Predvčerom som si len tak náhodile začala počítať svojich sexuálnych partnerov a zastavila som na čísle nad 20. Tak ma to zaujalo. A teda, že sa spýtam. Pre mňa to je v priemere 1 človek za rok, čiže nič hrozné.
@maya_hi ja som zatiaľ nezisťovala nič. Predvčerom som si len tak náhodile začala počítať svojich sexuálnych partnerov a zastavila som na čísle nad 20. Tak ma to zaujalo. A teda, že sa spýtam. Pre mňa to je v priemere 1 človek za rok, čiže nič hrozné.
@anonym_autor no vidíš. A máš odpoveď 🤷🏻♀️ Pre teba nič hrozné, pre niekoho promiskuita

.....a potom som tu ja, ktorá sa dnes dozvedela význam slova bodycount....
@eviq nie si sama