Čo priniesť na prvú návštevu priateľových rodičov?
V piatok budem pracovne v meste môjho priateľa. Sme spolu ešte krátko, s jeho rodičmi sa nepoznám. On však chce aby som prišla k nemu v ten den, nie na nejaké oficiálnosti, len tak. Byva s rodičmi, máme 20. Navrhoval mi aby som tam aj prespala, ale mne to nepríde vhodné. Moja ďalšia otázka znie, mám niečo priniesť, keď by som prišla len na návštevu? Budem od rána v práci, a tým pádom akýkoľvek koláč by mi asi neprežil :D tak neviem
@lylyjana hovoriť o budúcich svokrovcoch po mesiaci randenia je asi predčasné
@anonym_717610 tak ak nie je perspektiva vo vztahu ziadna tak naco za nimi vobec ist? Prvy dojem sa robi len raz. A v zivote vy som nesla k niekomu (hocikomu) na navstevu s prazdnymi rukami.
@janinah Tak ja som asi pribrzdena, keď za synom chodili k nám"frajerky"a za dcérami "frajeri" nenosili nič,a ani má nenapadlo si myslieť, že je neslušné prísť s prázdnymi rukami.Ponukla som čo som mala a nijako som to neriešila.Neprisli zanou
Mne by to bolo trápne.Teraz chodia mesiac,za týždeň už nemusia byť spolu.Ved majú sladkých 20 rokov.
@anonym_717610 ja som asi pribrzdena viac...ale nejak divne sa dnes vychovavaju deti, ked si domov vodia furt nejakeho noveho frajera/frajerku...

Ja som priniesla vnučku 😂