icon

Čo priniesť na prvú návštevu priateľových rodičov?

Včera o 10:38

V piatok budem pracovne v meste môjho priateľa. Sme spolu ešte krátko, s jeho rodičmi sa nepoznám. On však chce aby som prišla k nemu v ten den, nie na nejaké oficiálnosti, len tak. Byva s rodičmi, máme 20. Navrhoval mi aby som tam aj prespala, ale mne to nepríde vhodné. Moja ďalšia otázka znie, mám niečo priniesť, keď by som prišla len na návštevu? Budem od rána v práci, a tým pádom akýkoľvek koláč by mi asi neprežil :D tak neviem

anonym_e5e67d
Včera o 10:41

Doniesla by som z cukrarne krabicku kolacov a mamine mensiu kyticku.

Ale ak ste spolu kratko, nikam by som nesla 😅

anjelicek26

Zastavte sa v cukrarni cestou k nim a kupte zakusok, on nech povie, ze donesiete, mama spravi kavu...

usla35

Len nejaku drobnost. Niekde sa zastav nejake zakusky kupit alebo len bonbonieru, kavu... Ziadne velke dary by som nenosila.

ivinkapink
Včera o 10:42

Sladkym sa pokazit nic neda 😄 nejaku bonbonieru, flasu, caj...podla toho co ti priatel poradi, ze maju jeho rodicia radi...pekne zabalit a s usmevom..

lukbe
Včera o 10:42

Ja by som dala fľašu vína a niečo sladké, ale nie z cukrarne. Nie každý ma rad zákusky z cukrárne.

anonym_312575
Včera o 10:50

Ak ste spolu kratko, nesla by som.
A prespanie v detskej izbe u cudzich rodicov relativne cudzieho frajera mi pride v tejto situacii ale ze uplne nevhodne.

anonym_259c5f
Včera o 11:20

Pokiaľ to jeho rodičom nevadí aj by som prespala ,veď nebudete po sebe skákať ako opice a nemáte ani 15 rokov. Niekto začať musí .

thereisabear
Včera o 11:37

Spýtaj sa priateľa, či majú radi sladké, či majú kávovar, akú kávu pijú, či pijú alkohol, aké víno a pod. Vzala by som bonbonieru a kávu/víno. Ak nie sú diabetici, abstinujúci alkoholici alebo nepijú nescu.

anonym_32ca60
Včera o 11:41

@anonym_autor
Tie odpovede zneju ako od starych tetiek, kytice , kolace, flase , ako by si isla na zasnuby ?
Nic , kratko, slusne neformalne ako z roboty, ostat len na kavu, ked sa ti budu pacit mas dost casu to riesit potom.

anonym_12dd95
Včera o 11:52

@anonym_autor Ja by som kúpila dezert, alebo kávu či koláče .Normálne akk idem na návštevu niekde.

janinah
Včera o 12:03

Dezert a kavu,opytaj sa aku piju.Alkohol na prvu navstevu nie.Prespať tam ani omylom.

autor
Včera o 12:06

Tak nejdem tam nejak oficiálne na zoznamovacky, len k nemu lebo sme byť zle počasie tak preto nechcem to prehnať a prist nabalena 😅

sense
Včera o 12:09
@anonym_32ca60

@anonym_autor
Tie odpovede zneju ako od starych tetiek, kytice , kolace, flase , ako by si isla na zasnuby ?
Nic , kratko, slusne neformalne ako z roboty, ostat len na kavu, ked sa ti budu pacit mas dost casu to riesit potom.

@anonym_32ca60 súhlasím, prísť staviť sa na kávu a odísť...nejedná sa o nič oficiálne, spolu sú krátko. Rozhodne žiadne víno a pod

anonym_761691
Včera o 12:13

spytaj sa priatela a podla toho by som vzala kavu/caj alebo vonnu sviecku a bonbonieru alebo cokoladu uplne bez nicoho by som na navstevu nesla

tim23
Včera o 12:17
@anonym_autor

Tak nejdem tam nejak oficiálne na zoznamovacky, len k nemu lebo sme byť zle počasie tak preto nechcem to prehnať a prist nabalena 😅

@anonym_autor nenos nič

betulinka1

@anonym_autor mamine nieco sladke a tatovi flasu vínka. Ako klasicky na navstevu.

lylyjana

@anonym_autor kyricu aspon dezert ked uz nic ine. Ale s prazdnymi rukami v ziadnom pripade. Tak sa nechodi na navstevu k nikomu, nie to k este moznym buducim svokrovcom.

biba_18
Včera o 12:30

v lidli majú krabičku 12 makroniek - tak by som doniesla to ... hádam nebudú obaja rodičia diabetici ...

anonym_312575
Včera o 12:31
@anonym_autor

@anonym_autor tak nejdes tam na zoznamovacky ale "len k nemu" a zaroven tam ides prvy krat? To si ako predstavujes? Ze pozdravis a zavriete sa do izby?
Boze decka 🤦

penelope11
Včera o 12:58

Ja by som len kavu. Mozno nejake taketo darcekove balenie, je to mile a urcite lepsie ako keby ju kupis len niekde v potravinach 😀 https://www.coffeein.sk/kategoria/21/darcekove-...

nyusika
Včera o 12:58

priniesla by som nrejake pagaciky, kolac...flasu vina.
urcite by som tam hned neprespavala...
teda, ja by som tam asi ani vobec neprespavala, mne to pride v tomto velu uz divne

januska12323
Včera o 13:08

Na každú návštevu sa patrí niečo priniesť, či už ideš ku kamoške, kolegyni alebo k frajerovi. Zober niečo sladké alebo slané to úplne stačí.

anonym_e973f4
Včera o 15:04

Mám 23 a keď ma priateľ v 20tke šiel prvýkrat predstaviť tak som nepriniesla nič a ver, že ani na mňa krivo nepozerali. Neviem si predstaviť, že by som prišla s kyticou alebo veľkou bonbonierou. Asi by postačila čokoláda

janinah
Včera o 20:39
@anonym_e973f4

Mám 23 a keď ma priateľ v 20tke šiel prvýkrat predstaviť tak som nepriniesla nič a ver, že ani na mňa krivo nepozerali. Neviem si predstaviť, že by som prišla s kyticou alebo veľkou bonbonierou. Asi by postačila čokoláda

@anonym_e973f4 ale svoje si pomysleli,len ty si to nepostrehla...a predpokladam,ze si sa tam min.dobre naobedovala...
Neviem si predstavit prist niekam na navstevu s prazdnymi rukami

anonym_e973f4
Včera o 21:01
@janinah

@anonym_e973f4 ale svoje si pomysleli,len ty si to nepostrehla...a predpokladam,ze si sa tam min.dobre naobedovala...
Neviem si predstavit prist niekam na navstevu s prazdnymi rukami

@janinah Ja som ale netvrdila, že som prišla na obed, večeru a podobne.